106pyrgos έγραψε:Οποτε τα πρατηρια της πατρας τρωνε καρτα,εμενα ειναι ολα στο δρομο μου μεχρι πυργο,θα προτιμησω της αμαλιαδας σαν πιο φθηνο στην περιοχη κ βλεπουμε,αν κ βλεπω εχουν ιδια τιμη με του τραγανου,αλλα το αποκλειω λογω απαντησης του ιδιοκτητη σε παλιοτερο ποστ (οχι δικο μου) με υφος που δεν αρμοζει σε επαγγελματια που θελει να προσελκυσει κοσμο...
anikologr έγραψε:106pyrgos έγραψε:Οποτε τα πρατηρια της πατρας τρωνε καρτα,εμενα ειναι ολα στο δρομο μου μεχρι πυργο,θα προτιμησω της αμαλιαδας σαν πιο φθηνο στην περιοχη κ βλεπουμε,αν κ βλεπω εχουν ιδια τιμη με του τραγανου,αλλα το αποκλειω λογω απαντησης του ιδιοκτητη σε παλιοτερο ποστ (οχι δικο μου) με υφος που δεν αρμοζει σε επαγγελματια που θελει να προσελκυσει κοσμο...
Συμφωνώ +1000!!!![]()
![]()
kolokas έγραψε:τριτο πρατηριο στο νομο Ηλειας και ολα 0.83 .αν ειναι δυνατον.....ελεος...

kolokas έγραψε:Έλα και πέφτει.....0.69 η υπόλοιπη Ελλάδα και 0.79 o Πύργος....μόνο 10 λεπτά..........αυτά είναι....
THANASISAKIS έγραψε:kolokas έγραψε:Έλα και πέφτει.....0.69 η υπόλοιπη Ελλάδα και 0.79 o Πύργος....μόνο 10 λεπτά..........αυτά είναι....
πατριδα μη χαιρεσε το πρωι ο διονυσοπουλος 0,81 τι διαολο γινετε ξερεις κανεις ρε παιδιααααααα?![]()
![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες
|
|
|