Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλέβει η αντλία υγραερίου?

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Κλέβει η αντλία υγραερίου?

Δημοσίευσηαπό dimitris7 » Σάβ 10 Δεκ, 2011 19:28

παιδια εγω εχω 45αρα δεξαμενη.Οταν εινα τελειως αδειο παιρνει 39 και μια φορα πηρε 40 λιτρα.Πολλα δεν ειναι?
porsche boxster 2.5 27000χλμ
dimitris7

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό dimarg » Κυρ 11 Δεκ, 2011 13:39

Πιθανότατα να σου έχει ανεβασει λίγο το φλοτερ ώστε να παίρνει περισσότερα λίτρα.. επειδή και εγώ σε ένα χιουνται που έχω μου γίνεται ακριβώς το ίδιο δεν ξέρω κατά ποσό είναι καλό και ασφαλές.
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Δημοσίευσηαπό dimitris7 » Κυρ 11 Δεκ, 2011 13:53

θεμα ασφαλειας δεν υπαρχει.το θεμα ειναι αν μας κλεβουνε η οχι
porsche boxster 2.5 27000χλμ
dimitris7

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό dimarg » Κυρ 11 Δεκ, 2011 13:58

Αμα σε ολα τα πρατηρια σου βαζουν τα ιδια λιτρα τοτε εισαι κομπλε.εμενα μου βαζει παντα τα ιδια και δεν εχω προβλημα με το με κλεβουν αλλα αν ειναι σωστο αυτο.παντως μετα απο 20,000 χιλιομετρα δεν εχω παρατηρησει κατι.
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 11 Δεκ, 2011 17:15

dimitris7 έγραψε:θεμα ασφαλειας δεν υπαρχει.το θεμα ειναι αν μας κλεβουνε η οχι

Θεμα ασφαλειας παντα υπαρχει οταν δεν δουλευουν ή παρακαμπτουμε τα ασφαλιστικα μετρα που εχει παρει ο κτασκευαστης. Για καποιο λογο τα εβαλαν...
Απο κει και περα ο καθενας το περνει πανω του...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 13 Δεκ, 2011 22:26

Έχει κανείς κάποιον που βάζει;
http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?file ... uage=el-GR

Είναι ιδέα μου ή για το υπουργείο το υγραέριο δεν υπάρχει; Να μην πω το κλισέ : Ελλάδα (δεν) είναι μόνο η Αθήνα
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=433485&cid=23
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 13 Δεκ, 2011 23:34

Εγω αυτο που καταλαβα απο τα παραπανω ειναι οτι εκτος του οτι (οπως ειπες) το υγραεριο δεν υπαρχει για τους υπευθηνους ως καυσιμο, αντιλαμβανομαι οτι και το ενδεχομενο να ειχα πετρελαιοκινητο...θα με εβαζε σε αρκετους μπελαδες... Με τοσο πετρελαιο θερμανσης(''Υπέρβαση σε θείο''), καμενα λαδάκια(βαρέα κλασματα), κηροζίνη, μαζούτ και αλλα τετοια ''καλουδια'' στις δεξαμενες θα ηταν θεμα χρονου... :think:

Οσο για την επαρχια φιλε, εχει αφεθει στην τυχη της εδω και δεκαετιες....
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό tommygun » Τετ 14 Δεκ, 2011 01:54

astragjtg έγραψε:Εγω αυτο που καταλαβα απο τα παραπανω ειναι οτι εκτος του οτι (οπως ειπες) το υγραεριο δεν υπαρχει για τους υπευθηνους ως καυσιμο, αντιλαμβανομαι οτι και το ενδεχομενο να ειχα πετρελαιοκινητο...θα με εβαζε σε αρκετους μπελαδες... Με τοσο πετρελαιο θερμανσης(''Υπέρβαση σε θείο''), καμενα λαδάκια(βαρέα κλασματα), κηροζίνη, μαζούτ και αλλα τετοια ''καλουδια'' στις δεξαμενες θα ηταν θεμα χρονου... :think:

Οσο για την επαρχια φιλε, εχει αφεθει στην τυχη της εδω και δεκαετιες....

το ενδεχομενο οτι ολοι οι αλλοι θα τρεξουν να αποκτησουν τωρα πετρελαιοκινητο και εσυ (και εγω και ολοι μας) θα εισαι αναγκασμενος να αναπνεεις τις αναθυμιασεις, το σκεφτηκες καθολου?
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 14 Δεκ, 2011 17:43

tommygun έγραψε:
το ενδεχομενο οτι ολοι οι αλλοι θα τρεξουν να αποκτησουν τωρα πετρελαιοκινητο και εσυ (και εγω και ολοι μας) θα εισαι αναγκασμενος να αναπνεεις τις αναθυμιασεις, το σκεφτηκες καθολου?

Να σου πω την αληθεια το πρωτο που σκεφτηκα οταν ειπαν για την απελευθέρωση του πετρελαιου στις μεγαλουπολεις ειναι οτι οσοι θα ζουν εκει θα μαρτυρήσουν, μιας και ουσιαστικος ελεγχος στα πετρελαιοκινητα αν ειναι ευρο5 ή 6 δεν θα υπαρχει... Ολοι μεσα λοιπον.

Ευτυχως μεχρι στιγμης απολαμβανω τον καθαρο(γεμάτο γύρη :lol: ) αερα της επαρχιας...
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό valtasa » Τετ 14 Δεκ, 2011 19:38

Γεμισμάτων ρεζερβουάρ συνέχεια. Παπαδόπουλος coral (0,799 ευρω ) 42 λίτρα,Φαρμάκης (0,75 ευρω) .............................38 λίτρα.Αυτό το τελευταίο ομολογώ πως δεν το περίμενα( ωρε κατι γέλεια που θα κάνει ο astragjtg).Μιλάμε πάντα για γέμισμα και πάνω κάτω τα ίδια χιλιόμετρα.Περιοχή Ιωαννίνων.
valtasa

Δημοσιευσεις: 44

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες