Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Δευτ 29 Οκτ, 2012 20:35

qgas έγραψε:
paul έγραψε:αρκετα βενζιναδικα που βλεπω το εχουνε παει απο την παρασκευη ηδη στο 0,90.για περιοχη ελευσινα-ασπροπυργο κ λ.αθηνων.

Γιατί ζουν σε άλλο πλανήτη όταν η βενζίνη ειναι στο 1.65 μέσο όρο δεν μπορεί στη Λάρισα να πωλούν 0,75 και να έχει το πρατηριο κερδος και στην Αττική 0,90 , γρήγορα θα το καταλάβουν αυτοί και οι εταιρίες διανομής ότι το κέρδος θα πρέπει να μειωθεί και η αύξηση του ΕΦΚ αν μπει θα πρεπει να απορροφηθεί απο αυτούς, αλλιώς θα δούμε τα φαινόμενα των κλειστών πρατηρίων όπου δεν θα βγαίνει το μαγαζί διότι έχει χρηματοδοτηθεί η επένδυση από την εταιρία διανομής και δεν μπορεί να κατεβάσει την τιμή ...

Το υγραεριο θα ειναι ελκυστικό μόνο όταν θα ειναι η τιμή του στο μισό της βενζίνης αυτοί που πωλούν πάνω απο τη μέση τιμή της βενζίνης βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους .

Επίσης να προσέχετε διότι στη καλαμπακα σήμερα σε κατάφεραν το ακατόρθωτο να ξεπεράσουν τη χωρητικότητα της δεξαμενής !!

+1000000 αντε μπράβω πείτε και καμιά κουβέντα και εσείς οι εγκαταστάτες ,διότι αυτοι οι πρατυριούχοι είναι σε άλλον πλανήτι μου φαίνεται να σε καλά!!!!!είναι δυνατον το ΒP στον ασπροπυργο δίπλα απο την πετρογκάζ να το έχει 0,899 εάν είναι δυνατόν !!!!! :oops:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό jek » Δευτ 29 Οκτ, 2012 23:10

kai η BP στη Πέτρου Ράλλη έχει το αέριο 0,839 ............................
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 30 Οκτ, 2012 21:30

adamch έγραψε:Και συνεχίζει να ανεβαίνει η τιμή του υγραερίου/τόνο....

Είναι λογικό να ανεβαίνει η τιμή χονδρικής μιας και σιγά σιγά αλλάζει το μείγμα με χειμωνιάτικο, πιο πολύ προπάνιο πιο ακριβή τιμή. Κάθε χειμώνα συμβαίνει. Το παράλογο είναι ότι τα περισσότερα πρατήρια έχουν παράλογες τιμές.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό adamch » Τρί 30 Οκτ, 2012 22:39

gakost έγραψε:

Είναι λογικό να ανεβαίνει η τιμή χονδρικής μιας και σιγά σιγά αλλάζει το μείγμα με χειμωνιάτικο, πιο πολύ προπάνιο πιο ακριβή τιμή. Κάθε χειμώνα συμβαίνει. Το παράλογο είναι ότι τα περισσότερα πρατήρια έχουν παράλογες τιμές.

Ομολογώ ότι ήταν μια παράμετρος που δε γνώριζα μιας και είναι ο πρώτος χειμώνας που θα έχω αέριο. Πίστευα ότι απλά προσπαθούν να περάσουν σταδιακά την αύξηση του ΕΦΚ.
adamch

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό psir10115 » Τρί 30 Οκτ, 2012 23:16

Καλησπέρα σε όλους
Ακούω και εγώ για την αύξηση που μάλλον είναι θέμα λίγων μερών αλλά ευτυχώς δεν θα είναι- κατα πως ολα δείχνουν- μεγάλη..

Η απορία μου έχει να κάνει με τον ιδιαίτερα αργό ρυθμό που ανοίγουν τα πρατήρια. εδώ στην Κορινθία πρίν λίγες ημέρες άνοιξε το δεύτερο...και βέβαια ο ανταγωνισμός θυσιάσθηκε στο βλακώδες συμφέρον αφού η τιμή και του 2ου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με εκείνου που ήδη λειτουργούσε

Αν ανοίξει και το 3ο που ειναι ΕΤΟΙΜΟ δυο μηνες και .....εχουμε ελπιδες μιας και αυτο ειναι εταιρικο...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
psir10115

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό zep » Τετ 31 Οκτ, 2012 09:53

gakost έγραψε:

Είναι πολύ σχετικό αυτό με το προπάνιο στο ελληνικό μείγμα.Το ότι από 80% Βουτάνιο και 20% Προπάνιο το κάνουν 70/30 αντίστοιχα, και εάν συμβαίνει, δεν δικαιολογεί αυτή την τιμή. Το δούλεμα πάει σύννεφο.Αυτό με το χειμωνιάτικο, ανοιξιάτικο, καλοκαιρινό δούλεμα είναι άλλη μια φτηνή δικαιολογία για όλους τους για να οικονομάνε εις βάρος της κοινωνίας.

Άλλος πρατηριούχος μου έλεγε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην Ευρώπη λόγω χειμώνα και για αυτό ανεβαίνει... ότι θέλουν λένε αρκεί να στα πάρουν.
Ένα έχω να σας προτείνω...πατήστε τους στον λαιμό.Χρησιμοποιώ μόνο την οικονομική μηχανή μου και το αμάξι μόνο για την οικογένεια.Γέμισα το ρεζερβουάρ μετά από 2 μήνες... :lol: Και εγκαταστάσεις για αυτούς που προτίθενται...σε κανα χρόνο να κατασταλάξει το πράμα...Εκεί πονάνε μόνο.
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό zep » Τετ 31 Οκτ, 2012 09:58

psir10115 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους
Ακούω και εγώ για την αύξηση που μάλλον είναι θέμα λίγων μερών αλλά ευτυχώς δεν θα είναι- κατα πως ολα δείχνουν- μεγάλη..
Η απορία μου έχει να κάνει με τον ιδιαίτερα αργό ρυθμό που ανοίγουν τα πρατήρια. εδώ στην Κορινθία πρίν λίγες ημέρες άνοιξε το δεύτερο...και βέβαια ο ανταγωνισμός θυσιάσθηκε στο βλακώδες συμφέρον αφού η τιμή και του 2ου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με εκείνου που ήδη λειτουργούσε
Αν ανοίξει και το 3ο που ειναι ΕΤΟΙΜΟ δυο μηνες και .....εχουμε ελπιδες μιας και αυτο ειναι εταιρικο...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Κάνε υπομονή...και θα δείς και τον 3ο στην ίδια τιμή..Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει στον Πύργο και με 4 πρατήρια εταιρικά ή μή. Τι Coral τί Πετρογκάζ ίδια τιμή είχαν...0.93 το καλοκαίρι και 0,90 τώρα.Γαμώ τους ανταγωνισμούς....
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό DIAMA1600ASTRA08 » Τετ 31 Οκτ, 2012 13:05

zep έγραψε:
psir10115 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Κάνε υπομονή...και θα δείς και τον 3ο στην ίδια τιμή..Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει στον Πύργο και με 4 πρατήρια εταιρικά ή μή. Τι Coral τί Πετρογκάζ ίδια τιμή είχαν...0.93 το καλοκαίρι και 0,90 τώρα.Γαμώ τους ανταγωνισμούς....

Τα ιδια και στην Ευβοια. Περιμεναμε να ανοιξουν και αλλα πρατηρια αλλα οι τιμεσ στα ιδια, ουτε καν διαφορα στο χιλιοστο του λεπτου δεν εχουν. Ποιος ανταγωνισμος και αποσβεση επενδυσης πρατηριου ολοι για την κονομα ψαχνουν απο το πρωτο λιτρο και δε τους νοιαζει τιποτα αλλο.............
ASTRA 1,6 '08/ZAVOLLI 5ης ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΕΡΑ/55-60.000 ΜΕ LPG EΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
DIAMA1600ASTRA08

Δημοσιευσεις: 64

Δημοσίευσηαπό pratsdim » Τετ 31 Οκτ, 2012 14:45

Καλημέρα σε όλους,
έσπασε και το "ψυχολογικό όριο" του 1€ στα Χανιά... (1,02€)

Δημήτρης
pratsdim

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τετ 31 Οκτ, 2012 17:45

Λοιπών ,αυτοι δέν παλευονται μα τίποτα !!!θα πρέπει να σταματήσουμε για λίγο να βάζουμε αέριο και να κινηθούμε και λίγο με βενζίνα και όσοι ετυμάζονται για τοποθέτησει αερίου να το αναβάλουν!! βλέπω την βενζίνα και πέφτει !! συνέχεια μέρα μα τη μέρα ,πόσω κέρδος θέλουν ποια οι πρατηριούχοι !!! εδώ οι μισθοί πέφτουνε συνέχεια !! και αυτοί είναι όλο προς τα πάνω.Αλλο δούλεμα αρχίσαμε πάλι !! αλλο μιγμα το καλοκαίρι καί άλλο το χειμώνα.. :clap: :wtf: :clap: :ymapplause: :ymapplause:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες