Νέα πρατήρια:
1. Θεσσαλονίκη, Επαρχιακή οδός Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, πρατήριο ELIN
2. Ροδόλιβος Σερρών, 35ο χλμ Δράμας Θεσσαλονίκης, πρατήριο Aegean
NoStress έγραψε:Νέα πρατήρια:
1. Θεσσαλονίκη, Επαρχιακή οδός Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, πρατήριο ELIN
2. Ροδόλιβος Σερρών, 35ο χλμ Δράμας Θεσσαλονίκης, πρατήριο Aegean
zois199 έγραψε:καλη χρονια
εβαλε lpg αντλια πρατηριο στο 3 χλμ Αριδαιας-Εξαπλατανου. Εβαλα σημερα με 81,50€. μειγμα πετρογκαζ μου ειπε

SteliosProCeed έγραψε:Εδω (μετα απο 2check ακομα)γεμισα 25λιτρα στον πανικιδη και δοξα τον θεο,ακομα δεν εχω θεμα....Εγω ειμαι σιγουρος οτι το μιγματακι ειχε σοβαρο θεμα εκει,και πιστευα οτι ψιλορισκαρω με τον Πανικιδη στο Γερακα...
dti έγραψε:Πόσες φορές όμως έχεις μπει "στα κόκκινα" κινούμενος μέσα στην Αθήνα;
SteliosProCeed έγραψε:ΜΕχρι χθες θεωρουσα το μιγμα της fgas κορυφαιο....Χθες εφτασα Ναυπακτο απο Αθηνα,εχοντας γεμιζει εδω στον Πανικιδη στο γερακα...Εκαψα 24λιτρα,και πηγα για γεμισμα στην fgas που ανοιξε επισημα στην ΝΑυπακτο(0,82)...(ειχα κοινως μισο ακριβως ντεποζιτο,και εβαλα αλλο τοσο)
Δεν εκανα 10Km και με το που χρειαστηκε να κανω προσπεραση γυριζοντας προς Αθηνα,check engine...πρωτη φορα...Σβηνω,βγαζω πολο,σβηνει το check και συνεχισα...Μετα απο καμια ωρα παλι σε προσπεραση και ενω το αμαξι εφτασε στα κοκκινα,παλι check...Κοιτα λεω τον Φαρμακη.....![]()
Εδω (μετα απο 2check ακομα)γεμισα 25λιτρα στον πανικιδη και δοξα τον θεο,ακομα δεν εχω θεμα....Εγω ειμαι σιγουρος οτι το μιγματακι ειχε σοβαρο θεμα εκει,και πιστευα οτι ψιλορισκαρω με τον Πανικιδη στο Γερακα...
Την τριτη παω να σιγουρεψω οτι το check ηταν απο μιγμα(που δεν παιζει κατι αλλο)......
Το ΣΚ θα ξαναπαω και θα πεσει το σχετικο κραξιμο.......
astragjtg έγραψε:dti έγραψε:Πόσες φορές όμως έχεις μπει "στα κόκκινα" κινούμενος μέσα στην Αθήνα;
Χρονια Πολλα, Καλη Χρονιά.
Απ΄το στομα μου το πηρες... Χωρις να εξαιρώ καμια περιπτωση, μαλλον ειναι θεμα ρυθμησης.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες
|
|
|