Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό NoStress » Τρί 27 Δεκ, 2011 14:38

Νέα πρατήρια:
1. Θεσσαλονίκη, Επαρχιακή οδός Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, πρατήριο ELIN
2. Ροδόλιβος Σερρών, 35ο χλμ Δράμας Θεσσαλονίκης, πρατήριο Aegean
NoStress
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό tgi » Τρί 27 Δεκ, 2011 18:55

NoStress έγραψε:Νέα πρατήρια:
1. Θεσσαλονίκη, Επαρχιακή οδός Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, πρατήριο ELIN
2. Ροδόλιβος Σερρών, 35ο χλμ Δράμας Θεσσαλονίκης, πρατήριο Aegean

Καταχωρήθηκαν!
ευχαριστώ πολύ
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό zois199 » Κυρ 01 Ιαν, 2012 15:41

καλη χρονια
εβαλε lpg αντλια πρατηριο στο 3 χλμ Αριδαιας-Εξαπλατανου. Εβαλα σημερα με 81,50€. μειγμα πετρογκαζ μου ειπε
renault megane II 1.4 (stag4-tomasseto πνευμονας- tomasseto πολυβαλβιδα- stako δεξαμενη)
zois199

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό tgi » Κυρ 01 Ιαν, 2012 20:33

zois199 έγραψε:καλη χρονια
εβαλε lpg αντλια πρατηριο στο 3 χλμ Αριδαιας-Εξαπλατανου. Εβαλα σημερα με 81,50€. μειγμα πετρογκαζ μου ειπε

μιλάμε για αυτό το πρατήριο : http://www.gasprice.gr/main/showgasstation.asp?stationid=4780
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Δευτ 02 Ιαν, 2012 02:39

ΜΕχρι χθες θεωρουσα το μιγμα της fgas κορυφαιο....Χθες εφτασα Ναυπακτο απο Αθηνα,εχοντας γεμιζει εδω στον Πανικιδη στο γερακα...Εκαψα 24λιτρα,και πηγα για γεμισμα στην fgas που ανοιξε επισημα στην ΝΑυπακτο(0,82)...(ειχα κοινως μισο ακριβως ντεποζιτο,και εβαλα αλλο τοσο)

Δεν εκανα 10Km και με το που χρειαστηκε να κανω προσπεραση γυριζοντας προς Αθηνα,check engine...πρωτη φορα...Σβηνω,βγαζω πολο,σβηνει το check και συνεχισα...Μετα απο καμια ωρα παλι σε προσπεραση και ενω το αμαξι εφτασε στα κοκκινα,παλι check...Κοιτα λεω τον Φαρμακη..... :-w
Εδω (μετα απο 2check ακομα)γεμισα 25λιτρα στον πανικιδη και δοξα τον θεο,ακομα δεν εχω θεμα....Εγω ειμαι σιγουρος οτι το μιγματακι ειχε σοβαρο θεμα εκει,και πιστευα οτι ψιλορισκαρω με τον Πανικιδη στο Γερακα...
Την τριτη παω να σιγουρεψω οτι το check ηταν απο μιγμα(που δεν παιζει κατι αλλο)......

Το ΣΚ θα ξαναπαω και θα πεσει το σχετικο κραξιμο....... [-(
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό rebel » Δευτ 02 Ιαν, 2012 09:22

Τα ειπαμε και απο κοντα....ο λογος που αναψε το check ειναι καθαρα απο το 'μιγμα' Οπου ακους πολλα.....κρατα και μικρο καλαθι.Μηπως ειχαν δικαιο τελικα οι παλιοτεροι
ΚΙΑ Pro-ceed 1.6cc
rebel

Δημοσιευσεις: 123

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 02 Ιαν, 2012 12:20

SteliosProCeed έγραψε:Εδω (μετα απο 2check ακομα)γεμισα 25λιτρα στον πανικιδη και δοξα τον θεο,ακομα δεν εχω θεμα....Εγω ειμαι σιγουρος οτι το μιγματακι ειχε σοβαρο θεμα εκει,και πιστευα οτι ψιλορισκαρω με τον Πανικιδη στο Γερακα...

Πόσες φορές όμως έχεις μπει "στα κόκκινα" κινούμενος μέσα στην Αθήνα;
Πιστεύω οτι ΔΕΝ είναι θέμα μείγματος, αλλά καθαρά θέμα σωστής ρύθμισης του συστήματός σου...
Είχε γραφτεί και πέρυσι το χειμώνα οτι κάποια στιγμή "ανάψαν τα λαμπάκια" σε πολύ κόσμο λόγω της ποιότητας του υγραερίου του συγκεκριμένου πρατηρίου απ' όπου έβαλες στο Γέρακα. Εκεί είχα βάλει κι εγώ την ίδια ακριβώς ημέρα και δεν μου άναψε κανένα λαμπάκι. Ωστόσο, πρέπει να πω οτι είχα κάποιες φορές ασταθές ρελαντί.
Πάντως, όταν ξαναπάς Ναύπακτο, τσέκαρε την πίεση στην αντλία του και κάνε μια σύγκριση με την πίεση της αντλίας του Πανικίδη.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 02 Ιαν, 2012 12:32

dti έγραψε:Πόσες φορές όμως έχεις μπει "στα κόκκινα" κινούμενος μέσα στην Αθήνα;

Χρονια Πολλα, Καλη Χρονιά.
Απ΄το στομα μου το πηρες... Χωρις να εξαιρώ καμια περιπτωση, μαλλον ειναι θεμα ρυθμησης.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 02 Ιαν, 2012 15:10

SteliosProCeed έγραψε:ΜΕχρι χθες θεωρουσα το μιγμα της fgas κορυφαιο....Χθες εφτασα Ναυπακτο απο Αθηνα,εχοντας γεμιζει εδω στον Πανικιδη στο γερακα...Εκαψα 24λιτρα,και πηγα για γεμισμα στην fgas που ανοιξε επισημα στην ΝΑυπακτο(0,82)...(ειχα κοινως μισο ακριβως ντεποζιτο,και εβαλα αλλο τοσο)

Δεν εκανα 10Km και με το που χρειαστηκε να κανω προσπεραση γυριζοντας προς Αθηνα,check engine...πρωτη φορα...Σβηνω,βγαζω πολο,σβηνει το check και συνεχισα...Μετα απο καμια ωρα παλι σε προσπεραση και ενω το αμαξι εφτασε στα κοκκινα,παλι check...Κοιτα λεω τον Φαρμακη..... :-w
Εδω (μετα απο 2check ακομα)γεμισα 25λιτρα στον πανικιδη και δοξα τον θεο,ακομα δεν εχω θεμα....Εγω ειμαι σιγουρος οτι το μιγματακι ειχε σοβαρο θεμα εκει,και πιστευα οτι ψιλορισκαρω με τον Πανικιδη στο Γερακα...
Την τριτη παω να σιγουρεψω οτι το check ηταν απο μιγμα(που δεν παιζει κατι αλλο)......

Το ΣΚ θα ξαναπαω και θα πεσει το σχετικο κραξιμο....... [-(

ακυρο το προηγουμενο υποθεση εκανα με το μειγμα απο τα διυλιστήρια νεοτερες πληροφοριες λένε ότι αρκετοι που γεμισαν το Σ/Κ δεν ειχαν θεματα με τα αμαξια τους οποτε μαλλον εχει να κάνει με την ρυθμιση του αμαξιου

αυτο που εγω επαθα προθχες στον αλιμο ηταν το ιδιο δεν ειχα λαμπακια αλλα ειχα πτωση αποδοσης και τρεμοπεγμα στο ρελαντι εκανα 100 χιλιομετρα και πηγα στη delta gas στην πειραιως , στη προσπαθεια το παλικαρι να μου βαλει επρεπε να κραταει το πιστολι διοτι δεν κουμπωνε απο την πιεση μου λεει τι εχεις βαλει μεσα εχει πολλη πιεση και δεν ασφαλιζει , αφου μου εβαλε 16 λιτρα εφυγα εκανα αλλα 100 χιλ και ξαναεβαλα στη βαρης κορωπιου οπου και εστωσε το αμαξι συμπερασμα τα μειγματα και οι πιεσεις πεζουν μεγαλο ρολο ....
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Δευτ 02 Ιαν, 2012 19:11

astragjtg έγραψε:
dti έγραψε:Πόσες φορές όμως έχεις μπει "στα κόκκινα" κινούμενος μέσα στην Αθήνα;

Χρονια Πολλα, Καλη Χρονιά.
Απ΄το στομα μου το πηρες... Χωρις να εξαιρώ καμια περιπτωση, μαλλον ειναι θεμα ρυθμησης.

Αρκετες φορες εχει μπει στα κοκκινα καθως προσπερασεις γινονται καθημερινα...Δεν μενω κυψελη..Παιανια μενω και δεν πηζω στην κινηση...Με τις ταχυτητες που κινηθηκα,ακομα και οταν μια δυο φορες εφτασα στα κοκκινα,κινουμαι καθημερινα...Και δεν δικαιολογειται ρυθμιση συστηματος γιατι δοξα τον θεο εχω 24000κμ, πανω με τις ιδιες ρυθμισει ςκαι πρωτη φορα αντιμετωπισα προβλημα...
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες