Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει ανοίξει και πρατήριο στη Λακωνία στον Άγιο Ιωάννη. Λίγο έξω από το χωριό νομίζω. Θα είχε ανοίξει αλλά τον έχουν καθυστερήσει με τις άδειες κτλ.
http://m.google.com/u/m/zgoZmv
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
panosopel έγραψε:Ακουσα για ενα νεο πρατηριο απεναντι απ τον αλλο στον Αλιμο
Ξερει κανεις αμα εχει ανοιξει και τι τιμες εχει?
GOLDWAGON έγραψε:panosopel έγραψε:Ακουσα για ενα νεο πρατηριο απεναντι απ τον αλλο στον Αλιμο
Ξερει κανεις αμα εχει ανοιξει και τι τιμες εχει?
Δεν έχει ανοίξει ακόμα .
Ρώτησα το βενζινάδικο που είναι της CYCLON πότε θα ανοίξουν για υγραέριο και μου απάντησαν ότι περιμένουν τις άδειες και ότι μάλλον το καλοκαίρι θα λειτουργήσει.
YIACHRO έγραψε:γεια σας σήμερα είδα εργασίες στο shell που είναι στον Άγιο Βασίλειο Ρίου κοντά στα διόδια του Ρίου (στην παλια εθνικη) και ρώτησα αν πρόκειται να βάλουν υγραέριο
μου είπαν ότι μέχρι τέλος Μαΐου θα είναι έτοιμο μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί βολεύει όσους πηγαίνουν Αθηνά (αφού ελάχιστοι πηγαίνουν από την νέα) και να μην έχει και αυτό την ίδια τιμή με τα υπόλοιπα τρία της Πάτρας
ALMAN έγραψε:ΝΕΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΟΔΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ) ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ) ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΑΦΝΙ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΔΑΦΝΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΘΗΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SILK OIL).ΤΟ ΓΚΑΖΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ CORAL GAS.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 131 επισκέπτες
|
|
|