Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό tgi » Σάβ 02 Απρ, 2011 20:27

gkazakias έγραψε:Γιατι μονο ελαχιστοι εχουν αναρτημενη την τιμη υγραεριου εξω στον πινακα???

με αυτό το θέμα έχω τσαντιστεί πολύ!!!!
το έχω θέσει στον admin του gasprice και μου είπε ότι θα βάλει ένα εμφανές flag αν το πρατήριο έχει αναρτημένη τιμή υγραερίου !!!
μου την σπάει για παράδειγμα που στο πρατήριο κοντονή και Δαβάκη δεν έχει εμφανή την τιμή του υγραερίου :( :thumbdown: ενω το πρατήριο στην Πειραιώς το έχει σε δύο σημεία 8-)
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό psir10115 » Σάβ 02 Απρ, 2011 22:21

Καλησπέρα

Μίλησα με την Coral gas αφου βαρεθηκα να ακούω και για την Κορινθία το απο μέρα σε μέρα..και μου είπε ο υπέυθυνος πως θα ανοίξουν 2 πρατήρια μέσα στον Απρίλιο..ένα στην είσοδο του Λουτρακίου και ένα στην Κόρινθο..

Δεν διέκρινα κάποια ιδιαίτερη βιασύνη ακόμαι και για το πρατήριο της ίδιας της εταιρίας πάντως στο Λουτράκι

Ξέρει κανείς να μου πεί γιατί το ρεζερβουάρ μου απο 70 λίτρα μετά απο γέμισμα σε συγκεκριμένο βενζινάδικο μου άναψε λαμπάκι μηχανής και στο επόμενο γέμισμα πήρε μόνο 53 λίτρα;

καλό βράδυ
psir10115

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 02 Απρ, 2011 23:11

tgi έγραψε:
gkazakias έγραψε:Γιατι μονο ελαχιστοι εχουν αναρτημενη την τιμη υγραεριου εξω στον πινακα???

με αυτό το θέμα έχω τσαντιστεί πολύ!!!!
το έχω θέσει στον admin του gasprice και μου είπε ότι θα βάλει ένα εμφανές flag αν το πρατήριο έχει αναρτημένη τιμή υγραερίου !!!
μου την σπάει για παράδειγμα που στο πρατήριο κοντονή και Δαβάκη δεν έχει εμφανή την τιμή του υγραερίου :( :thumbdown: ενω το πρατήριο στην Πειραιώς το έχει σε δύο σημεία 8-)

Βαζω σε πολλα πρατηρια στην Αθηνα. Απο θεμα οργανωσης αυτο στην Πειραιως 61 ειναι προτυπο!Δεν ειχα ξαναδει τετοιο πραγμα. Ευγε! Μεχρι και φωτιστικο πετρελαιο στην αντλια!
Επισης εχω παρατηρησει οτι οσοι εχουν νεες αντλιες ηλεκτρονικες δεν κλεβουν..ενω καποιοι με παλιες αντλιες βαζουν λιγα λιτρα παραπανω.

Εχω 62 λιτρα μπουκαλα και γεμιζει με 50. Οποιος μου βαλει πανω απο 51 λιτρα και βγαζω τα ιδια χιλιομετρα ειναι απατεωνας!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό dti » Κυρ 03 Απρ, 2011 10:28

psir10115 έγραψε:
Ξέρει κανείς να μου πεί γιατί το ρεζερβουάρ μου απο 70 λίτρα μετά απο γέμισμα σε συγκεκριμένο βενζινάδικο μου άναψε λαμπάκι μηχανής και στο επόμενο γέμισμα πήρε μόνο 53 λίτρα;

καλό βράδυ

Είχε γράψει σχετικά πρόσφατα κάποιος σε άλλο forum οτι κάποια πρατήρια που εφοδιάζονται από το διυλιστήριο του Βαρδινογιάννη (Motor Oil) διέθεσαν νοθευμένο υγραέριο και οτι έγινε χαμός από πάρα πολλά αναμμένα λαμπάκια. Μάλιστα ανέφερε και συγκεκριμένο πρατήριο (πολύ κοντά σε σταθμό του Metro στο Χαλάνδρι) στο οποίο συμπτωματικά μόλις είχα βάλει υγραέριο κι εγώ.
Ίσως η συγκεκριμένη παρτίδα να είχε χαμηλότερη αναλογία σε προπάνιο, ίσως κάτι άλλο, αλλά δεν θέλω να πιστέψω οτι μπορεί να προέλθει από το διυλιστήριο τέτοιου είδους μείγμα...
Στη δική μου περίπτωση δεν άναψε κανένα λαμπάκι και σε διαδρομή που έκανα (125 χλμ. σε αυτοκινητόδρομο) δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο. Τις επόμενες μέρες όμως στο ρελαντί, σε κίνηση, λίγο μετά το πρωινό ξεκίνημα, οι στροφές του κινητήρα δεν ήταν απόλυτα σταθερές και υπήρξαν κάποιες φορές ανεβοκατεβάσματα (από τις 780 περίπου που είναι το συνηθισμένο στις 900-1000).
Στα 220 χλμ. (κι ενώ είχα αρκετή ποσότητα από το υποτιθέμενο νοθευμένο υγραέριο) δοκίμασα κι έβαλα από το πρατήριο στον Άλιμο (που προμηθεύεται υγραέριο από την Petrogaz, η οποία δεν γνωρίζω αν αγοράζει από τα Ελληνικά Διυλιστήρια ή την Motor Oil) και το ρελαντί επανήλθε στη συνήθη φυσιολογική λειτουργία.

Νομίζω οτι τα παλιότερα συστήματα (4ης γενιάς) δεν μπορούν να αναπροσαρμόσουν τη λειτουργία τους (βάσει των εντολών που δίνει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου) και γι αυτό όταν ξεφύγουν από κάποια όρια, ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο κωδικό βλάβης (μέσω κάποιου διαγνωστικού) που μπορεί να οδηγήσει σε πολύ πιο ασφαλή συμπεράσματα.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Re: Λιστα με τα πρατηρια Υγραεριου

Δημοσίευσηαπό DIMITRISK » Πέμ 07 Απρ, 2011 15:01

Σε τηλεφωνικη συνομιλια με τον ιδιοκτητη του πρατηριου Υγρών Καυσίμων, 147ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Λιβανάτες σχετικα με το υγραεριο μου ειπε οτι....απο στιγμη σε στιγμη περιμενει την επιτροπη για το οκ. Μπορει και αυριο ειπε ,αλλα η γραφειοκρατια ?????????
Νεωτερα προσεχως.
DIMITRISK

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό DIMITRISK » Παρ 08 Απρ, 2011 14:19

Προσεχως νεο πρατηριο bp στο 10 χιλ. Λαμιας Καρπενησιου στο Λιανοκλαδι. Θεμα ημερων.( η γνωστη ελληνικη γραφειοκρατια ).
Και ...ακολουθουν αλλα 2 στην περιοχη της Λαμιας.
DIMITRISK

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 08 Απρ, 2011 15:02

αντε γιατι εκει που παω στη μακρακωμη - περαβραχα για παιδακια δεν ειχε υγραεριο και ανησυχουσα
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 08 Απρ, 2011 18:17

DIMITRISK έγραψε:Προσεχως νεο πρατηριο bp στο 10 χιλ. Λαμιας Καρπενησιου στο Λιανοκλαδι. Θεμα ημερων.( η γνωστη ελληνικη γραφειοκρατια ).
Και ...ακολουθουν αλλα 2 στην περιοχη της Λαμιας.

Ο νομός Φθιώτιδας είναι πολύ στρατηγικό σημείο για ανεφοδιασμό για όσους κινούνται με υγραέριο από Αθήνα ή προς Αθήνα.
Οπότε όσα περισσότερα πρατήρια ανοίξουν, τόσο το καλύτερο για όλους μας!
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό bpel86 » Παρ 08 Απρ, 2011 19:21

Για το πρατηριο στη Ναυπακτο εχουμε καμια ενημερωση?
bpel86

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό tgi » Παρ 08 Απρ, 2011 20:26

χτες που πήρα τηλέφωνο στο παρατήριο της Ναυπάκτου, μου είπε την απάντηση που παίρνω εδώ και 3 μήνες : "απο μέρα σε μέρα.... ίσως σε καμια εβδομάδα..."

Θεός γνωρίζει.............
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες