psir10115 έγραψε:
Ξέρει κανείς να μου πεί γιατί το ρεζερβουάρ μου απο 70 λίτρα μετά απο γέμισμα σε συγκεκριμένο βενζινάδικο μου άναψε λαμπάκι μηχανής και στο επόμενο γέμισμα πήρε μόνο 53 λίτρα;
καλό βράδυ
Είχε γράψει σχετικά πρόσφατα κάποιος σε άλλο forum οτι κάποια πρατήρια που εφοδιάζονται από το διυλιστήριο του Βαρδινογιάννη (Motor Oil) διέθεσαν νοθευμένο υγραέριο και οτι έγινε χαμός από πάρα πολλά αναμμένα λαμπάκια. Μάλιστα ανέφερε και συγκεκριμένο πρατήριο (πολύ κοντά σε σταθμό του Metro στο Χαλάνδρι) στο οποίο συμπτωματικά μόλις είχα βάλει υγραέριο κι εγώ.
Ίσως η συγκεκριμένη παρτίδα να είχε χαμηλότερη αναλογία σε προπάνιο, ίσως κάτι άλλο, αλλά δεν θέλω να πιστέψω οτι μπορεί να προέλθει από το διυλιστήριο τέτοιου είδους μείγμα...
Στη δική μου περίπτωση δεν άναψε κανένα λαμπάκι και σε διαδρομή που έκανα (125 χλμ. σε αυτοκινητόδρομο) δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο. Τις επόμενες μέρες όμως στο ρελαντί, σε κίνηση, λίγο μετά το πρωινό ξεκίνημα, οι στροφές του κινητήρα δεν ήταν απόλυτα σταθερές και υπήρξαν κάποιες φορές ανεβοκατεβάσματα (από τις 780 περίπου που είναι το συνηθισμένο στις 900-1000).
Στα 220 χλμ. (κι ενώ είχα αρκετή ποσότητα από το υποτιθέμενο νοθευμένο υγραέριο) δοκίμασα κι έβαλα από το πρατήριο στον Άλιμο (που προμηθεύεται υγραέριο από την Petrogaz, η οποία δεν γνωρίζω αν αγοράζει από τα Ελληνικά Διυλιστήρια ή την Motor Oil) και το ρελαντί επανήλθε στη συνήθη φυσιολογική λειτουργία.
Νομίζω οτι τα παλιότερα συστήματα (4ης γενιάς) δεν μπορούν να αναπροσαρμόσουν τη λειτουργία τους (βάσει των εντολών που δίνει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου) και γι αυτό όταν ξεφύγουν από κάποια όρια, ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο κωδικό βλάβης (μέσω κάποιου διαγνωστικού) που μπορεί να οδηγήσει σε πολύ πιο ασφαλή συμπεράσματα.