Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κόστη και κέρδη πρατηρίων υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Πέμ 10 Απρ, 2014 18:59

kostasSC έγραψε:
papoys έγραψε:Άπιαστα νούμερα τα οποία αν ήταν σωστά πρέπει να ανοίξουμε όλοι από ένα γκαζάδικο. :lol: :lol: :lol: :lol:

Άν μπορείτε βγάλτε άδεια και ανοίξτε...
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Πέμ 10 Απρ, 2014 19:23

taxtsom καλά έκανες και μεγάλωσες τα γράμματα γιατί κανείς δεν είδε το σχόλιο....ή κανείς δεν θέλει να το δεί....κάποιοι εδώ μέσα έχουν πολύ πλάκα και πραγματικά διασκεδάζω με αυτά που διαβάζω κάθε μέρα...συνεχίστε έτσι =))
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 11 Απρ, 2014 01:14

Ψυχραιμια Ηλια,σταμπαριζεσαι!
Μετα εχω αδικο που σου εχω πει (και οχι μονο εγω!) οτι καπου κατι πρεπει να εχεις συμφερον!
Και πουσε την μ@λακια κουκουρουκου μπινελικη σταματα την εσυ,πως θα γινει δηλ. ρε φιλε απ'την μια να θες να μας βοηθησεις να λυσουμε το προβλημα μας της υψηλης καταναλωσης και μου λες στειλε φωτογραφιες η παρε τηλ. και απ΄την αλλη μολις πιασουμε το θεμα "Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;" να μας την πεφτεις με μπινελικια λες και εισαι ο προεδρος των βενζινοπωλων,μην υποτιμας ετσι την νοημοσυνη του κοσμου !
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 11 Απρ, 2014 08:30

valsam έγραψε:Ψυχραιμια Ηλια,σταμπαριζεσαι!
Μετα εχω αδικο που σου εχω πει (και οχι μονο εγω!) οτι καπου κατι πρεπει να εχεις συμφερον!
Και πουσε την μ@λακια κουκουρουκου μπινελικη σταματα την εσυ,πως θα γινει δηλ. ρε φιλε απ'την μια να θες να μας βοηθησεις να λυσουμε το προβλημα μας της υψηλης καταναλωσης και μου λες στειλε φωτογραφιες η παρε τηλ. και απ΄την αλλη μολις πιασουμε το θεμα "Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;" να μας την πεφτεις με μπινελικια λες και εισαι ο προεδρος των βενζινοπωλων,μην υποτιμας ετσι την νοημοσυνη του κοσμου !

ο χονδρεμπορας διανομης ειμαι valsam και αυτο ειναι το συμφερον μου, στο ξαναλεω 50000 λες αποσβεση σε 3 μηνες, ανοιξε ενα και εσυ μπορεις και σου ευχομαι το πολυ σε 5 χρονια να γινεις σαν τον Βαρδινογιαννη, με τα νουμερα που γραφεις ειναι εφικτο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 11 Απρ, 2014 09:19

Καλημερα σας.
Λοιπον σημερα το πρωι ενας φιλος που ειχε ενα ανηψιο ο οποιος ειχε ενα κουμπαρο μου ειπε οτι του ειπαν οτι ανοιξε σημερα μια καινουρια εταιρια η
η hliasgas οποια θα πουλαει το υγραεριο 1,10 το λιτρο.
Αντε Ηλια σου ευχομαι συμφωνα με τους υπολογισμους και με πετρελαιοφορο σε τρια χρονια!!!!!
Χαχαχαχαχαχαα κλαιω απο τα γελια δεν αντεχω αλλο!!! =)) =)) =)) =)) =)) =))
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 11 Απρ, 2014 09:32

tasoshunter έγραψε:Καλημερα σας.
Λοιπον σημερα το πρωι ενας φιλος που ειχε ενα ανηψιο ο οποιος ειχε ενα κουμπαρο μου ειπε οτι του ειπαν οτι ανοιξε σημερα μια καινουρια εταιρια η
η hliasgas οποια θα πουλαει το υγραεριο 1,10 το λιτρο.
Αντε Ηλια σου ευχομαι συμφωνα με τους υπολογισμους και με πετρελαιοφορο σε τρια χρονια!!!!!
Χαχαχαχαχαχαα κλαιω απο τα γελια δεν αντεχω αλλο!!! =)) =)) =)) =)) =)) =))

να κανουμε την τιμη 1,20-1,30 ετσι ωστε να εχει πεσει μεσα και αλλος ενας φιλος μας :lol:
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 11 Απρ, 2014 09:33

Γιατι ειναι απιθανο να βγαζει καποιος τοσα;
Η θεση δεν μετραει; Η ποιοτητα και η εξθπηρετηση.Οχι.Δεν βγαζουν ολοι οσα λεει ο valsam αλλα καποιοι θα βγαζουν και καλα κανουν αφου μπορουν.
Αφου δεν υπαρχει κρατος επιτροπη ανταγωνισμου κτλ αυτα θα γινονται.
Εγω το κοβω και καπως αλλιως.
Μιας και γινονται κοσμογονικες αλλαγες στη χωρα πιστευω κατι ετοιμαζεται χοντρο και στα καυσιμα.
Οποτε τους αφηνουν να κονομησουν γιατι ερχεται σφαλιαρα μεγατονων.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 11 Απρ, 2014 09:34

e τοτε εγω θα ριξω την τιμη στο 0.999..................
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 11 Απρ, 2014 10:41

Ρε αλλος το ξεκινησε το θεμα με τους τρεις μηνες αποσβεση και συμφωνα με τα νουμερα(κοστος εγκαταστασης,κοστος αγορας υγραεριου και ελαχιστου κερδος μονο την διαφορα τιμης απο φθηνο σε ακριβο πρατηριο) και με αυτα που εχουμε ακουσει με τα ιδια μας τα αυτια απο πρατηριουχους για το τι ποσοστητες δινουν(γι'αυτο και ειπα τον fokion ας κανει και αυτος η οποιος αλλος θελει μια ερωτηση σε εναν πρατηριουχο ποσα λιτρα δινει την ημερα,ετσι απο περιεργεια !)συμφωνησαμε και εγω και ο Παπους οτι ναι γινεται αν δεν υπαρχει κατι που δεν το γνωριζουμε και τα λεφτα πανε στην τσεπη του πρατηριουχου!
Ενοειτε οτι ολοι δεν δινουν 6 χιλιαδες λιτρα την ημερα,ο αλλος μου ειχε πει οτι εδινε 2,5-3 χιλιαδες λιτρα την ημερα,αλλος στην μεση του πουθενα μπορει να μην δινει ουτε 100 λτρα την ημερα!
Ειρωνειες ,μπινελικια και μ@λακιες αβερτα για απαντησεις,δεν ειπα οτι το γνωριζω ντεφακτο οτι ναι βγαινει η απαοσβεση σε τρεις μηνες και για ολους (γιάυτο και το αν υπαρχει κατι που δεν ξερουμε!!!!!)αλλα ετσι οπως δειχνουν τα νουμερα βγαινουν στο συγκεκριμενο που ρωτησα εγω ,γιάυτο Ηλια αν ξερεις (Ειρωνειες ,μπινελικια και μ@λακιες) η οποιοσδιποτε αλλος αν γνωριζει ας μας διαφωτησει αν υπαρχει αυτο το κατι αλλο που λεμε που λειπει απο τους υπολογισμους!
Με λιγα λογια το ξαναλεω Ηλια και καθε Ηλια συμφωνα με το κοστος της εγκαταστασης της αντλιας την τιμη και του διυληστηριου αλλα και της διαφορας που πουλανε οι φθηνοι με τους του καρτελ(13-15 λεπτα διαφορα!) και τις ποσοτητες που πουλανε που οι ιδιοι οι πρατηριουχοι μας εδωσαν (εστω και 2-3 που εχουν ανεφερει τις ποσοτητες που δινουν,αντε λοιπον δωστε και'σεις κανα νουμερο,μια ερωτηση δεν βλαπτει!)τα νουμερα οχι βγαινουν αλλα παραβγαινουν για να κανει καποιος αποσβεση σε τρεις μονο μηνες!
Τα λεφτα βγαινουν, το ποιος τα παιρνει αν δεν τα παιρνει ο πρατηριουχος δεν το γνωριζω!
valsam

Κέρδος πρατηρίων

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 11 Απρ, 2014 15:52

Περσινο αλλα καλο!!!!!
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113007701
http://www.makthes.gr/news/economy/111621/
Και το καλυτερο για το τελος!
http://www.parliament.gr/Koinovouleftik ... 59352587f1
http://www.parliament.gr/UserFiles/6771 ... 026748.pdf
"τα εκτιμωμενα περιθωρεια κερδους των εταιριων εμποριας και των πρατηριων κινουνται εντος ενος ευρους μεταξυ 12-19 λεπτα ανα λιτρο με μεση τιμη πανελλαδικα τα 15 λεπτα ανα λιτρο"
Το μεση τιμη δεν το εκλαμβανω καν γιατι εγω τους πρατηριουχους που ρωτησα και αναφερω ειναι εδω Θεσ/νικη αρα παμε στο 19 λεπτα το λίτρο που ολοι ξερετε πια που κυμαινετε η τιμη εδω και χρονια στην Θεσ/νικη ,ξερουμε λοιπον περα απο ολους τους φορους λοιπον οτι 60 ευρώ ειναι το κέρδος της εταιρείας και από 20 έως 50 ευρώ το κόστος μεταφοράς αρα 80-90 ευρω (60 ευρω το κερδος της εταιριας και 20-30 ευρω υπολογιζω κιμπαρικα το κοστος μεταφορας μιας και η Θεσ/νικη εχει δυιληστηριο,και για θεσ/νικη μιλαω παντα ετσι!)ανα τονο, 1 τονος=1800 λτ LPG , 80-90 ευρω λοιπον στον τονο το κερδος των εταιριων μαζι με τα ματαφορικα ειναι μειον 5 λεπτα στο λιτρο απο τα 19 που βαλαμε για ολους αρα στην χειροτερη περιπτωση μιλαμε για 14 λεπτα στο λιτρο κερδος για τον πρατηριουχο, και αυτα σε περιπτωση που ο πρατηριουχος ειναι ΠΑΝΑΓΙΑ με κεφαλαια γραμματα γιατι οπως διαβασατε οι ελεγχοι για το υγαρεριο αν δεν ειναι ανυπαρκτοι ειναι αστειοι στην καλυτερη των περιπτωσεων!
Και αυτα παρακαλω με τιμη δυηλιστηριου του Μ/Τ στα 743 ευρω ο τονος και τιμη αντλιας στα 91,1,η αντλιας τιμη σημερα εδω Θεσ/νικη ειναι στα 89,9 ,αληθεια σημερα ποσο εχει ο Μ/Τ?(τι εγινε ρε παιδια το σαιτ που εγβγαζε τις τιμες δυηλιστηριου,γιατι εξαφανιστηκε?),αν λοιπον ο μετρικος τονος εχει λιγοτερο απο 743 ευρω με τους φορους καταλαβαινετε οτι δεν ισχυει το 19 λεπτα κερδος στο λιτρο!
Ηλια για πες μου τωρα ρε φιλε,αυτος που δινει 6000 λιτρα την ημερα με 14 λεπτα κερδος τι σεφτε κανει την ημερα????
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 41 επισκέπτες