Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ερώτηση για σωλήνες νερού πνεύμονα

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Ερώτηση για σωλήνες νερού πνεύμονα

Δημοσίευσηαπό mazda323F » Τρί 17 Ιαν, 2012 02:48

Καλησπέρα και πάλι. Μου έχει δημιουργηθεί μία απορία και θέλω τη γνώμη των ειδικών! Πάνω στον πνεύμονα είναι συνδεδεμένοι δύο σωλήνες νερού. Προφανώς ο ένας είναι η εισαγωγή και ο άλλος η εξαγωγή για τα ζεστά νερά της μηχανής. Εγώ όμως όταν τα πιάνω το ένα είναι πάντα καυτό και το άλλο μονίνως παγωμένο. Είναι φυσιολογικό;
Mazda 323F 1.5, Σύστημα Europegas Oscar N-Plus Αέριου ψεκασμού
Άβαταρ μέλους
mazda323F

Δημοσιευσεις: 63

Re: Ερώτηση για σωλήνες νερού πνεύμονα

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Τρί 17 Ιαν, 2012 08:01

επιβεβαίωσε ποιο είναι αυτό που κοιτάς και πιάνεις κάθε φορά, δεν είναι δύσκολο. Ακολούθα τα ρημάδια τα σωληνάκια για να δεις που καταλήγουν. Από κει περνάνε και οι σωλήνες που μεταφέρουν το υγραέριο...
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Re: Ερώτηση για σωλήνες νερού πνεύμονα

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 24 Ιαν, 2012 11:54

mazda323F έγραψε:Καλησπέρα και πάλι. Μου έχει δημιουργηθεί μία απορία και θέλω τη γνώμη των ειδικών! Πάνω στον πνεύμονα είναι συνδεδεμένοι δύο σωλήνες νερού. Προφανώς ο ένας είναι η εισαγωγή και ο άλλος η εξαγωγή για τα ζεστά νερά της μηχανής. Εγώ όμως όταν τα πιάνω το ένα είναι πάντα καυτό και το άλλο μονίνως παγωμένο. Είναι φυσιολογικό;

"Φυσιολογικό" ειναι αν σου εχουν κανει και παπαρια εξαερωση, ΕΙΔΙΚΑ αν εχουν βαλει τον πνευμονα πιο ψυλά απο την φυσιολογική σταθμη του νερου.
Σημερα το πρωι ο μαστορας μου σε ενα πουντο εκανε μιση ωρα να κανει εξαερωση, επειδη καποιος εβαλε τον πνευμονα ψηλά και το εξαεροτιρι στο μοτερ δεν εγκλοβιζε τον αερα ωστε να γινει απο κει η εξαερωση...
Τελικά ο μονος τροπος που εγινε η εξαερωση ηταν να χαλαρωσει ενα κολιε απο τα νερα του πνευμονα ωστε να.... εξαερωνει απο εκει...
Αναρωτιεμαι ποιος εγκαταστατης
α. του κοβει οτι κατι δεν θα παει καλα σε αυτο το θεμα, βαζοντας τον πνευμονα ψηλά
β. καθεται να χασει μισή ωρα να κανει απλώς εξαερωση
γ. ενημερωνει τον πελατη οτι αν για οποιοδηποτε λογο τραβηξει αερα το συστημα ΔΕΝ θα δουλεψει σωστα και θα καψει το μοτερ...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες