Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρυθμιση μετα τα 1500χλμ.

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Ρυθμιση μετα τα 1500χλμ.

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 23 Ιαν, 2012 21:15

fokion έγραψε:
gakost έγραψε:Το έχω ξαναγράψει Και αλλού. Παρόλο που η εκκίνηση γίνετε με υγραέριο η ECU του υγραερίου επηρεάζει την εκκίνηση που φυσικά γίνετε με βενζίνη. Κάποιος είχε αναρτήσει κατι πολύ ωραία screenshots που το έδειχνε.

Θα μπορουσες να βαλεις μια παραπομπη οποτε το βρεις?? Ειμαι πολυ περιεργος να διαβασω πως και γιατι το επειρεαζει, γηρασκω αει διδασκόμενος...

έψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αν δεν κάνω λάθος ο Dakancho είχε ανεβασει τις εικόνες αν διαβάσει ας μας δώσει τα φώτα του αλλά πιστεύω ότι και ο LpGas μπορεί να μας δώσει τα φώτα του. Πάντως ήμουνα μπροστά σε περίπτωση που σε αερίου ψεκασμού που είχε πρόβλημα στην εκκίνηση (έπαιρνε με την δεύτερη η με την πρώτη αλλά μπουκωμένα) και το πρόβλημα λύθηκε με ρυθμίσεις στο υγραέριο
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 24 Ιαν, 2012 12:03

karas121173 έγραψε:Επισης ξεχασα να πω οτι με τις παγωνιες των τελευταιων ημερων,το πρωι,ζοριζοταν λιγο περισοτερο να παρει η μηχανη.Η μπαταρια ειναι καινουρια.Παιζει καποιο ρολο το αεριο η η ρυθμιση;

Ήθελε περισσότερες μιζιές εννοείς? Γιατί αν απλά ακούς τη μηχανή να γυρίζει δυσκολότερα είναι καθαρά θέμα δύναμης της μπαταρίας.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 24 Ιαν, 2012 12:21

gakost έγραψε:
fokion έγραψε:
gakost έγραψε:Το έχω ξαναγράψει Και αλλού. Παρόλο που η εκκίνηση γίνετε με υγραέριο η ECU του υγραερίου επηρεάζει την εκκίνηση που φυσικά γίνετε με βενζίνη. Κάποιος είχε αναρτήσει κατι πολύ ωραία screenshots που το έδειχνε.

Θα μπορουσες να βαλεις μια παραπομπη οποτε το βρεις?? Ειμαι πολυ περιεργος να διαβασω πως και γιατι το επειρεαζει, γηρασκω αει διδασκόμενος...

έψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αν δεν κάνω λάθος ο Dakancho είχε ανεβασει τις εικόνες αν διαβάσει ας μας δώσει τα φώτα του αλλά πιστεύω ότι και ο LpGas μπορεί να μας δώσει τα φώτα του. Πάντως ήμουνα μπροστά σε περίπτωση που σε αερίου ψεκασμού που είχε πρόβλημα στην εκκίνηση (έπαιρνε με την δεύτερη η με την πρώτη αλλά μπουκωμένα) και το πρόβλημα λύθηκε με ρυθμίσεις στο υγραέριο

Μπορεί να συμβεί από λάθος ρύθμιση, αλλά πολύ σπάνιο, πρέπει να είναι εντελώς λάθος το μέγεθος των μπεκ σε συνδυασμό με τη ρύθμιση για να επηρεαστεί η εκκίνηση. Το πιο συχνό φαινόμενο είναι να υπάρχει διαρροή από κάποιο μπεκ υγραερίου που να μπουκώνει του κυλίνδρους όταν δεν λειτουργεί ο κινητήρας
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 24 Ιαν, 2012 12:39

Αρα υπο νορμαλ συνθηκες καλης λειτουργειας ειναι ΑΣΧΕΤΟ το υγραεριο με την εκκινηση με βενζινα. Σωστα?

( Ναι οκ αν εχεις βαλει την αλλαγη να γινεται στους 10 βαθμους και χωρις χρονο καθυστερηση ε ναι... τοτε παιζει ρολο )
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό karas121173 » Παρ 27 Ιαν, 2012 15:41

Ολα καλα με τις ρυθμισεις.Νομιζω οτι δουλευει και λιγο ποιο ηρεμα ο κινιτηρας.Ειδικα οταν ξεκινουσα μου εκανε ενα ελεφρι ,σχεδον ανεπεσθητο σκορτσαρισμα,σαν να δουλευε σε περισοτερες στροφες.ειδα και μια μικρη διαφορα στην οι κονομια.Μου εχει προσθεσει περιποθ 15χλμ.Κατι αλλο .Διαβασα μεσα στο φορουμ,για καποια προβληματα στον κινιτηρα.δωστε μου καποιες πληροφοριες τι να εχω στον νου μου και ποιος ειναι ο σωστοτερος τροπος οδηγησης με lpg,για να αποφυγω τις κακοτοπιες.Ευχαριστω.
karas121173

Δημοσιευσεις: 29

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες