Σημειωτεον οτι τα 240 χλμ. ειναι σχεδον καθε 2-3 χλμ.σταματα-ξεκινα λογω εργασιας
SEATIBIZA05 έγραψε:Προ 2 εβδομαδων BRC 24 Sequent.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα (αν και ακομα ειναι πολυ νωρις )Εχω μια ερωτηση :Ακομα δεν εκανα κανενα ταξιδακι.Μαλλον αυριο θα κανω το πρωτο μου.Μεχρι στιγμης εχω βαλει 20€ υγραεριο την πρωτη μερα που το παρελαβα απο συνεργειο,εχω κανει 240χλμ. μονο εντος πολης και μου εκαψε περιπου και 20€ βενζινη( δηλ.περιπου 80-90χλμ. ) Ειναι φυσιολογικα τα 20€ βενζινη??
Σημειωτεον οτι τα 240 χλμ. ειναι σχεδον καθε 2-3 χλμ.σταματα-ξεκινα λογω εργασιας
SEATIBIZA05 έγραψε:Προ 2 εβδομαδων BRC 24 Sequent.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα (αν και ακομα ειναι πολυ νωρις )Εχω μια ερωτηση :Ακομα δεν εκανα κανενα ταξιδακι.Μαλλον αυριο θα κανω το πρωτο μου.Μεχρι στιγμης εχω βαλει 20€ υγραεριο την πρωτη μερα που το παρελαβα απο συνεργειο,εχω κανει 240χλμ. μονο εντος πολης και μου εκαψε περιπου και 20€ βενζινη( δηλ.περιπου 80-90χλμ. ) Ειναι φυσιολογικα τα 20€ βενζινη??
Insomniac έγραψε:SEATIBIZA05 έγραψε:Προ 2 εβδομαδων BRC 24 Sequent.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα (αν και ακομα ειναι πολυ νωρις )Εχω μια ερωτηση :Ακομα δεν εκανα κανενα ταξιδακι.Μαλλον αυριο θα κανω το πρωτο μου.Μεχρι στιγμης εχω βαλει 20€ υγραεριο την πρωτη μερα που το παρελαβα απο συνεργειο,εχω κανει 240χλμ. μονο εντος πολης και μου εκαψε περιπου και 20€ βενζινη( δηλ.περιπου 80-90χλμ. ) Ειναι φυσιολογικα τα 20€ βενζινη??
Πολλα μου φαινοντε τα 20 ευρω.Στου γιου μου με 20 ευρω εκανε 1100 χλμ ολα εντος πολης και διαδρομες κυριως σαν τις δικες σου.
Το δικο μου crv εχει κανει καπου στα 800 χλμ το γεμισα βενζινη απο την αρχη και μολις τωρα εχασε ενα "νταμακι" με παρομοιες διαδρομες εκτος 350 χλμ ταξιδι.
SEATIBIZA05 έγραψε:Insomniac έγραψε:SEATIBIZA05 έγραψε:Προ 2 εβδομαδων BRC 24 Sequent.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα (αν και ακομα ειναι πολυ νωρις )Εχω μια ερωτηση :Ακομα δεν εκανα κανενα ταξιδακι.Μαλλον αυριο θα κανω το πρωτο μου.Μεχρι στιγμης εχω βαλει 20€ υγραεριο την πρωτη μερα που το παρελαβα απο συνεργειο,εχω κανει 240χλμ. μονο εντος πολης και μου εκαψε περιπου και 20€ βενζινη( δηλ.περιπου 80-90χλμ. ) Ειναι φυσιολογικα τα 20€ βενζινη??
Πολλα μου φαινοντε τα 20 ευρω.Στου γιου μου με 20 ευρω εκανε 1100 χλμ ολα εντος πολης και διαδρομες κυριως σαν τις δικες σου.
Το δικο μου crv εχει κανει καπου στα 800 χλμ το γεμισα βενζινη απο την αρχη και μολις τωρα εχασε ενα "νταμακι" με παρομοιες διαδρομες εκτος 350 χλμ ταξιδι.
Με 20 € εκανε 1100 χλμ. ??????? Μηπως εννοείς 110 ?

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 36 επισκέπτες
|
|
|