Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρεταρει κατω απο τους 5 Βαθμους ?

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Ρεταρει κατω απο τους 5 Βαθμους ?

Δημοσίευσηαπό ipgalgad » Παρ 28 Σεπ, 2012 23:30

Καλησπερα ,

Εβαλε προσφατα γνωστος συστημα stefanelli σε Clio 1.4
και μου δημιουργηθηκαν 2 αποριες .

1ον ο μηχανικος του ειπε πως κατω απο τους 5βαθμους κελσιου τo LPG ισως ρεταρει . Ισχυει ?

2ον Αν καταλαβα του ανεφερε πως δεν χωρουσε η λαδιερα ή οπως θα μπορουσε να τοποθετηθει δεν
θα εκανε δουλεια σε ολους τους κιλυνδρους και του εδωσε 2 λαδια να βαζει ανα 10.000χλμ .

Μου ακουγονται λιγο περιεργα εμενα η ειναι φυσιολογικα τα παραπανω ?

Εγω αυριο θα παραλαβω το δικο ΒRC plug&drive σε DS3 και αναμενω εντυπωσεις .
ipgalgad

Δημοσιευσεις: 8

Re: Ρεταρει κατω απο τους 5 Βαθμους ?

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 29 Σεπ, 2012 01:12

Για να κάνει διακοπές σε χαμηλές θερμοκρασίες 2 περιπτώσεις υπάρχουν
1 κακή ρύθμιση
2 Λάθος μείγμα καυσίμου. Τον χειμώνα το μείγμα χρειάζεται περισσότερο προπάνιο για να έχει την σωστή πίεση. Αν για κάποιο λόγο έχεις καλοκαιρινό μείγμα είτε γιατί ο καιρός ξαφνικά άλλαξε είτε γιατί δεν πρόλαβε να περάσει το χειμερινό μείγμα στην κατανάλωση (πρέπει πρώτα να εξαντληθεί το καλοκαιρινό στα διυλιστήρια και στις δεξαμενές του πρατηρίου προφανώς πριν γεμίσεις χειμερινό μείγμα.
3 συνδυασμός των 2.

Εγώ έχω ταξιδέψει σε χιονοθύελα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για την λαδιέρα μάλλον του πρότεινε να βάλει το tunap ή κάτι αντίστοιχο που είναι αρκετά δημοφιλές .

[url http://www.elgas.gr/content/%CF%84%CE%B ... F%82-tunap] url tunap [/url]
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Re: Ρεταρει κατω απο τους 5 Βαθμους ?

Δημοσίευσηαπό ipgalgad » Σάβ 29 Σεπ, 2012 01:26

Ευχαριστω για την απαντηση .
Το παραξενο ειναι οτι την κουβεντα "οτι μπορει να ρεταρει σε χαμηλες θερμοκρασιες" την ειπε
ο εγκαταστατης . Και οτι αυτο μαλιστα ισχυει για ολα τα LPG.

Ναι το TUNAP ειναι αποτι ειδα και απο το λινκ σου . Τα οποια ανα 10.000 χλμ θα τα βαζει μαζι με καποιο γεμισμα gas . Γνωριζει ο πρατηριουχος το πως ....

Ηταν λιγο περιεργα τακουσματα αυτα πανω στο αγχος να δω το πως θα συμπεριφερθει το δικο μου μετα την μετατροπη .
ipgalgad

Δημοσιευσεις: 8

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες