Τι μοντέλο είναι το αμάξι ; Και τι σύστημα έχεις ;panos1994 έγραψε:καλησπερες,εχω 2 θεματακια..αλλαξα δεξαμενη διοτι ειχε ληξη,μου βαλανε 40αρα και καινουργια αεροβαλβιδα,απο τοτε που το πηρα με καινουργια δεξαμενη,δειχνει μονιμα το αεριο στην ρεζερβα,το εχω φουλαρε 3-4φορες,το εχω αδιασει τους το εχω παει,σημερα μου αλλαξανε και φλοτερ ,μου πανε τωρα θα δειξει,παλι τα ιδια,μονιμα ρεζερβα,και ενας ηχος οταν παταω γκαζι αν αυξηθουν οι στροφες .και ολα αυτα οταν μου αλλαξανε δεξαμενη..το εχω παει 3-4 φορες αλλα το προβλημα δν λυνεται,και 2ο..για καποιο λογο οταν μου γυριζει σε αεριο μου τρωει και βενζινη υπερβολικα πολυ..(ξερω οτι ψεκαζει βενζινη αρκετες φορες οταν ανεβενουν οι στροφες,αλλα οχι και ετσι ρε παιδια,εδω μου δειχνει οτι τρωει αρκετη βενζινη οσο εχω αεριο μεσα,επειδη ειναι γαλλικο,μου πανε οτι νομιζει οτι κινητε με βενζινη και δειχνει λανθασμενα,ενω μεσα εχει κανονικα..αυτο μου το εχουν πει 2-3 μαστοροι υγραεριου..αλλα δεν ξερω..εχετε καμια ιδεα τι να κανω?μου εχουν σπασει τα νευρα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες
|
|
|