mazda323F έγραψε:Καλησπέρα και πάλι. Μου έχει δημιουργηθεί μία απορία και θέλω τη γνώμη των ειδικών! Πάνω στον πνεύμονα είναι συνδεδεμένοι δύο σωλήνες νερού. Προφανώς ο ένας είναι η εισαγωγή και ο άλλος η εξαγωγή για τα ζεστά νερά της μηχανής. Εγώ όμως όταν τα πιάνω το ένα είναι πάντα καυτό και το άλλο μονίνως παγωμένο. Είναι φυσιολογικό;
"Φυσιολογικό" ειναι αν σου εχουν κανει και παπαρια εξαερωση, ΕΙΔΙΚΑ αν εχουν βαλει τον πνευμονα πιο ψυλά απο την φυσιολογική σταθμη του νερου.
Σημερα το πρωι ο μαστορας μου σε ενα πουντο εκανε μιση ωρα να κανει εξαερωση, επειδη καποιος εβαλε τον πνευμονα ψηλά και το εξαεροτιρι στο μοτερ δεν εγκλοβιζε τον αερα ωστε να γινει απο κει η εξαερωση...
Τελικά ο μονος τροπος που εγινε η εξαερωση ηταν να χαλαρωσει ενα κολιε απο τα νερα του πνευμονα ωστε να.... εξαερωνει απο εκει...
Αναρωτιεμαι ποιος εγκαταστατης
α. του κοβει οτι κατι δεν θα παει καλα σε αυτο το θεμα, βαζοντας τον πνευμονα ψηλά
β. καθεται να χασει μισή ωρα να κανει απλώς εξαερωση
γ. ενημερωνει τον πελατη οτι αν για οποιοδηποτε λογο τραβηξει αερα το συστημα ΔΕΝ θα δουλεψει σωστα και θα καψει το μοτερ...