gkazakias έγραψε:Φιλτρο πρεπει να αλλαξουμε στον εγκαταστατη μας ή σε οποιοδηποτε αλλο συνεργειο υγραεριου? Πρεπει να μπει συγκεκριμενο φιλτρο? Εχω 4ης γενιας.
astragjtg έγραψε:gkazakias έγραψε:Φιλτρο πρεπει να αλλαξουμε στον εγκαταστατη μας ή σε οποιοδηποτε αλλο συνεργειο υγραεριου? Πρεπει να μπει συγκεκριμενο φιλτρο? Εχω 4ης γενιας.
Συνηθως καθε εταιρια εχει και τον δικο της τυπο φιλτρου. Πρεπει να υπαρχουν πιστευω και imitation αλλα δεν θα τα προτεινα μιας και το κοστος του κανονικου δεν ειναι πολυ υψηλό.
Την αλλαγη εγω θα την εκανα μονο σε εγκαταστατη του συστηματος μου.
gkazakias έγραψε:astragjtg έγραψε:gkazakias έγραψε:Φιλτρο πρεπει να αλλαξουμε στον εγκαταστατη μας ή σε οποιοδηποτε αλλο συνεργειο υγραεριου? Πρεπει να μπει συγκεκριμενο φιλτρο? Εχω 4ης γενιας.
Συνηθως καθε εταιρια εχει και τον δικο της τυπο φιλτρου. Πρεπει να υπαρχουν πιστευω και imitation αλλα δεν θα τα προτεινα μιας και το κοστος του κανονικου δεν ειναι πολυ υψηλό.
Την αλλαγη εγω θα την εκανα μονο σε εγκαταστατη του συστηματος μου.
Oχι ιμιτασιον,δεν το ρωτω για θεμα κοστους, απλα βρισκομαι μακρια απο τον εγκαταστατη τωρα και θελω να το αλλαξω.
zik έγραψε:Ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που το φίλτρο υγραερίου τοποθετηθεί με την ανάποδη φορά;;; Θέλει μεγάλη τέχνη για να το πετύχεις αυτό(έχει βελάκι που δείχνει την κατεύθυνση του καυσίμου) και φυσικά το καταφέρανε στο αυτοκίνητό μου;!Κάνει έτσι την δουλειά του ή πρέπει να βγει επειγόντως και να αντικατασταθεί με καινούργιο; Επίσης πόσο πληρώνεται για την αλλαγή του;
tgi έγραψε:μετά από πόσα χιλιόμετρα άλλαξες φίλτρο???
gkazakias έγραψε:tgi έγραψε:μετά από πόσα χιλιόμετρα άλλαξες φίλτρο???
20.000 χωρις καποιο προβλημα, απλα προληπτικα. 15 ευρω με τοποθετηση.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|