Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αλλαγή Φίλτρου υγραερίου

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Αλλαγή Φίλτρου υγραερίου

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 03 Απρ, 2011 22:11

Φιλτρο πρεπει να αλλαξουμε στον εγκαταστατη μας ή σε οποιοδηποτε αλλο συνεργειο υγραεριου? Πρεπει να μπει συγκεκριμενο φιλτρο? Εχω 4ης γενιας.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 03 Απρ, 2011 22:42

gkazakias έγραψε:Φιλτρο πρεπει να αλλαξουμε στον εγκαταστατη μας ή σε οποιοδηποτε αλλο συνεργειο υγραεριου? Πρεπει να μπει συγκεκριμενο φιλτρο? Εχω 4ης γενιας.

Συνηθως καθε εταιρια εχει και τον δικο της τυπο φιλτρου. Πρεπει να υπαρχουν πιστευω και imitation αλλα δεν θα τα προτεινα μιας και το κοστος του κανονικου δεν ειναι πολυ υψηλό.
Την αλλαγη εγω θα την εκανα μονο σε εγκαταστατη του συστηματος μου.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 03 Απρ, 2011 23:03

astragjtg έγραψε:
gkazakias έγραψε:Φιλτρο πρεπει να αλλαξουμε στον εγκαταστατη μας ή σε οποιοδηποτε αλλο συνεργειο υγραεριου? Πρεπει να μπει συγκεκριμενο φιλτρο? Εχω 4ης γενιας.

Συνηθως καθε εταιρια εχει και τον δικο της τυπο φιλτρου. Πρεπει να υπαρχουν πιστευω και imitation αλλα δεν θα τα προτεινα μιας και το κοστος του κανονικου δεν ειναι πολυ υψηλό.

Oχι ιμιτασιον,δεν το ρωτω για θεμα κοστους, απλα βρισκομαι μακρια απο τον εγκαταστατη τωρα και θελω να το αλλαξω.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 03 Απρ, 2011 23:47

gkazakias έγραψε:
astragjtg έγραψε:

Oχι ιμιτασιον,δεν το ρωτω για θεμα κοστους, απλα βρισκομαι μακρια απο τον εγκαταστατη τωρα και θελω να το αλλαξω.

Ολα τα συστηματα δεν εχουν τα ιδια φίλτρα. Γι'αυτο πρεπει να βαζει(ο μαστορας) το ιδιο συστημα ή να χρηημοποιει υλικα απο αλλα συστηματα που συμπίπτουν με το δικο σου. Ρωτα στον πλησιέστερο μαστορα.
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό zik » Πέμ 14 Απρ, 2011 21:29

Ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που το φίλτρο υγραερίου τοποθετηθεί με την ανάποδη φορά;;; Θέλει μεγάλη τέχνη για να το πετύχεις αυτό(έχει βελάκι που δείχνει την κατεύθυνση του καυσίμου) και φυσικά το καταφέρανε στο αυτοκίνητό μου;!Κάνει έτσι την δουλειά του ή πρέπει να βγει επειγόντως και να αντικατασταθεί με καινούργιο; Επίσης πόσο πληρώνεται για την αλλαγή του;
Ford focus 2002, 1.6l. LONGAS ITALIA με πνεύμονα BRC. Συνολικά χλμ: 309.000, με υγραέριο: 170.000.
zik

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 14 Απρ, 2011 23:25

zik έγραψε:Ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που το φίλτρο υγραερίου τοποθετηθεί με την ανάποδη φορά;;; Θέλει μεγάλη τέχνη για να το πετύχεις αυτό(έχει βελάκι που δείχνει την κατεύθυνση του καυσίμου) και φυσικά το καταφέρανε στο αυτοκίνητό μου;!Κάνει έτσι την δουλειά του ή πρέπει να βγει επειγόντως και να αντικατασταθεί με καινούργιο; Επίσης πόσο πληρώνεται για την αλλαγή του;

Αν εχει βελακι, προφανως εχει κατασκευαστει ετσι ωστε να συγκρατει τα σωματιδια απο 1 συγκεκριμενη φορα..... Εγω θα το εβγαζα αμεσα...
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 08 Μάιος, 2011 03:35

Aλλαξα προσφατα φιλτρο υγραεριου και ειδα το παλιο στην μια ακρη να εχει λιγα μαυρα ζουμια. Φυσιολογικο ή σαβουρα?
gkazakias

Δημοσίευσηαπό tgi » Κυρ 08 Μάιος, 2011 13:00

μετά από πόσα χιλιόμετρα άλλαξες φίλτρο???
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 08 Μάιος, 2011 16:04

tgi έγραψε:μετά από πόσα χιλιόμετρα άλλαξες φίλτρο???

20.000 χωρις καποιο προβλημα, απλα προληπτικα. 15 ευρω με τοποθετηση.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 08 Μάιος, 2011 19:48

gkazakias έγραψε:
tgi έγραψε:μετά από πόσα χιλιόμετρα άλλαξες φίλτρο???

20.000 χωρις καποιο προβλημα, απλα προληπτικα. 15 ευρω με τοποθετηση.

Αυτα ειναι !!! Μονο 15 ευρω στα 20.000 για συντηρηση...!!!!!
Άβαταρ μέλους
astragjtg

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες