GEORGE2 έγραψε:ακουω γνωμες. δεν ασπαζομαι τη μεθοδο να μαθω θελω.
γνωστος εγκαταστατης (δε θα πω το ονομα για ευννοητους λογους) με πανω απο 2500 τοποθετησεις συστηματων και εισηγητης σε σεμιναρια.
μου ειπε αφηνουμε το αυτοκινητο να ηρεμισει ξεβιδωνουμε λιγο λιγο τις βιδες της πολυβαβλιδας, αδειαζει
η πιεση του αεριου, μενει κατω το υγρο υγραεριο και βγαζουμε την πολυβαλβιδα, να κανουμε την οποια εργασια θελουμε.
μου το επιβεβαιωσε εμπορος που με προμηθευει συστηματα, πως τον εχει δει ο ιδιος, ομως την εκανε με ελαφρα πηδηματακια λογο κρυου υδρωτα που τον επιασε.
ερωτηση, ειναι λαθος μου να πιστευω πως αν εστω χαλαρωσουμε την πολυβαλβιδα θα εχουμε συνεχη διαρροη του υγραεριου?
Σε οποιοδηποτε πτωση πιεσης εχουμε αεριοποιηση του αεριου αρα διαρροη.Το να παραμεινει υγρο σε ατμοσφαιρικη πιεση ειναι αδυνατον.
Καποτε καναμε ενα πειραμα προσπαθωντας να προσμιξουμε υγρο αζωτο με υγραεριο με σκοπο να διατηρησουμε για οσο περισσοτερο χρονο γινεται το υγραεριο σε υγρη μορφη και ατμοσφαιρικη πιεση.Το αποτελεσμα ηταν ενα αεριο του οποιου η ευφλεξιμοτητα δεν εχει καμμια σχεση με το υγραεριο.Το συγκεκριμενο αρχικο μειγμα ηταν βιομηχανικο μιγμα.