geormpal έγραψε:Η βαπορέτα είναι το ψυγειάκι του καλοριφερ στο ταμπλό απο κάτω, που παίρνει ζεστά νερά απο το ψυγείο και θέλει και αυτό εξαέρωση, είδικά στο Accent που το είχε και ο πατέρας μου και το ξέρω...!
Επίσης δες εκεί που παίρνει νερό ο πνεύμονας να μην κάνουν σιφόνι τα σωληνάκια και κρατάει αέρα...
Τα υπόλοιπα για το δοχείο συμπλήρωσης ασχολίαστα..
Δύο τυποι υπάρχουν και όσοι ξέρουν,ξέρουν..!
Εσύ εχεις τύπου Japan και η πίεση παραμένει στην τάπα του ψυγείου - το δοχειάκι δεν έχει σχέση με πίεση (άδειο - γεμάτο)..
labros έγραψε:geormpal έγραψε:Η βαπορέτα είναι το ψυγειάκι του καλοριφερ στο ταμπλό απο κάτω, που παίρνει ζεστά νερά απο το ψυγείο και θέλει και αυτό εξαέρωση, είδικά στο Accent που το είχε και ο πατέρας μου και το ξέρω...!
Επίσης δες εκεί που παίρνει νερό ο πνεύμονας να μην κάνουν σιφόνι τα σωληνάκια και κρατάει αέρα...
Τα υπόλοιπα για το δοχείο συμπλήρωσης ασχολίαστα..
Δύο τυποι υπάρχουν και όσοι ξέρουν,ξέρουν..!
Εσύ εχεις τύπου Japan και η πίεση παραμένει στην τάπα του ψυγείου - το δοχειάκι δεν έχει σχέση με πίεση (άδειο - γεμάτο)..
Θα πάω αύριο στο συνεργείο για εξαέρωση και επ ευκαιρία και αλλαγή του παραφλού. Αυτό με το σιφόνι στα σωληνάκια του πνεύμονα δεν το κατάλαβα (συγνώμη για την ασχετοσύνη)
antonis132 έγραψε:βαλτε και μια καινουρια ταπα στο ψυγειο νερου, ειναι τοσο αμελητεο το κοστος της αλλα τοσο σημαντικη η δουλεια της να κραταει το κυκλωμα ψυξης υπο πιεση για να μην βραζει τα νερα
NickSt έγραψε:Ok "επιστήμονα"...υποκλίνομαι στην "ανωτερότητα" σου μιάς και δεν γνωρίζω απο "...δοχεία".
...ά...και να μην ξεχάσω , συγγνώμη που απάντησα πρώτος στο φίλο μας και του είπα να κάνει μια ΚΑΛΗ εξαέρωση και να ξανακοιτάξει το θέμα θερμοστάτη...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 25 επισκέπτες
|
|
|