Η Icom πρεπει να εχει 2 ειδων αντλιες, αναλογα με την ιπποδυναμη.
Τωρα βεβαια που τις αντικαθιστα με την καινουρια παρτιδα, πρεπει να ειναι ολες ιδιες και μεγαλες.
H Vialle αγνωστο.
aristos έγραψε:σωστά τα λές dti κατάλαβα όπως τα λες αλλα επειδή το φορτώνο καθημερινα το αυτοκίνητο τα ρίχνω τα πίσω καθίσματα και γίνεται όλο αυτο ένα ενοιαίο προρτμπαγκαζ!
το έχω περάσει τωρα μια στρώση ηχομονοτικού αλλα θα το περάσω και μια δευτερη διαφορετικού τύπου...( ένας φίλος το έκανε και σχεδόν έχει εξαφανιστεί ο ήχος απο ότι μου λέει!)

tgi έγραψε:Παιδιά καποιες διευκρινήσεις θέλω για την μπουκάλα και για την αντλία της ICOM ::::::::::::
Η αντλία της μπουκάλας είναι δεξιά από το άνοιγμα ή αριστερά από το άνοιγμα???
παίζει ρόλο η τοποθέτηση της μπουκάλας για την αντλία???
εμένα ο εγκαταστάτης μου έχει βάλει την μπουκάλα κάτω από το αυτοκίνητο εκεί που ήταν η ρεζέρβα...
έχει κλήση λογικά???
δεν πρέπει να μπει η μπουκάλα έτσι ώστε η αντλία να είναι στο πιο χαμηλό σημείο της μπουκάλας για να αξιοποιήσεις όλο το καύσιμο και να έχεις βέλτιστη αυτονομία???
tgi έγραψε:αχχχχχχχ
αυτό που το ξέρω???
που ξέρω που είναι το σωληνάκι όπου τραβάει υγραέριο και το πρεσάρει η αντλία???
κάτω ακριβώς από την τάπα είναι το σωληνάκι της πλήρωσης!!!
η αντλία δεν πρέπει να είναι μέσα στο καύσιμο και να πρεσάρει με καύσιμο το κύκλωμα???
αυτό που θέλω να μάθω είναι : αν η τοποθέτηση της μπουκάλας είναι σωστή!
ο εγκαταστάτης μου άλλαξε θέση στην μπουκάλα (γύρισε την μπουκάλα κατά 120 μοίρες) και τώρα θέλω να μάθω αν όντως η αντλία ή το σωληνάκι που δίνει στην αντλία είναι στο χαμηλότερο σημείο!!!
αυτό πως μπορώ να το μάθω???
πως μπορώ να το διαπιστώσω???
Γιαυτό τον λόγο ρωτάω ποια είναι η ακριβής θέση της αντλίας για να δω αν η μπουκάλα και κατά συνέπεια η αντλία είναι στην σωστή κλήση!
tgi έγραψε:μάλλον εννοείς τα λίτρα που παίρνει θα μου δείξει αν την έχει βάλει σωστά!!!
Εγώ βάζω 38-40 λίτρα υγραερίου (τελείως άδεια) και κάνω περίπου 270-280 χιλιόμετρα!
οπότε εμένα είναι 50 λίτρων η μπουκάλα???
γράφει από κάτω η μπουκάλα πόσα λίτρα είναι???
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 21 επισκέπτες
|
|
|