Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γιά χρήστες με Zavoli

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Απ: Γιά χρήστες με Zavoli

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 12 Ιαν, 2013 00:24

Όλα σχεδόν είναι χάλια... Εμένα από συγκεκριμένο πρατήριο με πετάει ακόμα και στο λίγο γκάζι.. Αλλιώς τώρα πολύ σπάνια αν και θέλει ρύθμιση.. Πήγα προχθές για αλλαγή τα μπεκ πετρελαίου σε έναν μάστορα στην δράμα.. Είχε στην άκρη 20 μπουκάλια με καύσιμο, είτε βενζίνη είτε πετρέλαιο.. Μείγματα από τον Νοέμβριο σε αυτοκίνητα που είχαν πρόβλημα.. Πανικός, αλλά φουλ στο νερό, αλλά κατάμαυρα.. Αλλά άλλαζαν χρώμα σε διάφορα σημεία..

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy i9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 12 Ιαν, 2013 11:58

Πηγα για το σερβις-ελεγχο του κιτ -αλλαγη φιλτρων αφου συμπληρωσα 25.000 με το υγραεριο. Αποτι μου ειπαν τα παιδια στον Θεοδωρου που εκανα το σερβις μου εκαναν και αναβαθμιση του λογισμικου που ειχε ερθει απο την zavoli. Οσοι φορανε zavoli και εδω και χρονο δεν επισκεφτηκαν τους εγκαταστατες ας παρουν κανα τηλεφωνο μηπως υπαρχει αναβαθμιση διαθεσιμη.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 12 Ιαν, 2013 12:04

maevius έγραψε:Πηγα για το σερβις-ελεγχο του κιτ -αλλαγη φιλτρων αφου συμπληρωσα 25.000 με το υγραεριο. Αποτι μου ειπαν τα παιδια στον Θεοδωρου που εκανα το σερβις μου εκαναν και αναβαθμιση του λογισμικου που ειχε ερθει απο την zavoli. Οσοι φορανε zavoli και εδω και χρονο δεν επισκεφτηκαν τους εγκαταστατες ας παρουν κανα τηλεφωνο μηπως υπαρχει αναβαθμιση διαθεσιμη.

Σε όλα τα συστηματα βασισμένα στην AEB , zavoli, landi, landi rentzo, elpigas, tartarini, omvl, υπάρχουν συνεχείς αναβαθμίσεις στα λογισμικά τους καλό θα ήταν στη αλλαγή των φιλτρων να γίνετε έλεγχος για αναβάθμιση. Συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες των κιτ βελτιώνουν το λογισμικό και τις δυνατότητες αυτού. Στα Prins VSI 2.0 και Silverline 2.0 σχεδόν κάθε μήνα υπάρχουν αναβαθμίσεις.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό macmac » Δευτ 14 Ιαν, 2013 10:21

tsopirs έγραψε:Όλα σχεδόν είναι χάλια... Εμένα από συγκεκριμένο πρατήριο με πετάει ακόμα και στο λίγο γκάζι.. Αλλιώς τώρα πολύ σπάνια αν και θέλει ρύθμιση.. Πήγα προχθές για αλλαγή τα μπεκ πετρελαίου σε έναν μάστορα στην δράμα.. Είχε στην άκρη 20 μπουκάλια με καύσιμο, είτε βενζίνη είτε πετρέλαιο.. Μείγματα από τον Νοέμβριο σε αυτοκίνητα που είχαν πρόβλημα.. Πανικός, αλλά φουλ στο νερό, αλλά κατάμαυρα.. Αλλά άλλαζαν χρώμα σε διάφορα σημεία..

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy i9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Σε πετρέλαιο έχεις βάλει γκάζι?
Αν ναι παρακαλώ μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες??

Ευχαριστώ
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)
Άβαταρ μέλους
macmac

Δημοσιευσεις: 102

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες