Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αντλιες LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Αντλιες LPG

Δημοσίευσηαπό INCTEK » Παρ 06 Μάιος, 2011 18:40

Και με 100% προπάνιο μπορεί να δουλέψει το σύστημα, αλλά λόγο της υψηλής πίεσης που διατηρεί το προπάνιο, αμφιβάλλω αν θα μπορεί να γεμίσει σε αντλία βενζινάδικου εκ τω υστέρων.
Χρήστος
Κινήσου έξυπνα....κινήσου με την IncTek
www.inctek.gr
Άβαταρ μέλους
INCTEK

Δημοσιευσεις: 63

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 07 Μάιος, 2011 06:42

Φυσικά και μπορει να δουλέψει Χρήστο αλλα θα έχει θέμα με την υψηλή πίεση και με την πολυβαλβιδα σε πρατήριο μη autogas που έβαλα εγω καμία 20αρια λίτρα καθαρό το αμάξι πέταγε αλλα είχε και υπόλοιπο aytogas μέσα την επόμενη φορα που πήγα να φουλαρω στην πατρα σε γκαζαδικο πήρε μόνο 42 λίτρα από τα 63 που επρεπε να πάρει, όσο και να προσπάθησα να το πίεσω και νομίζω ότι αν συνέχεια δουλεύει προπανιο υπάρχει θέμα με τις βαλβίδες ισχύει ;
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dti » Σάβ 07 Μάιος, 2011 10:31

dathens έγραψε: νομίζω ότι αν συνέχεια δουλεύει προπανιο υπάρχει θέμα με τις βαλβίδες ισχύει ;

Αυτό λογικό ακούγεται, με δεδομένη την υψηλή αναλογία του προπανίου, αλλά ίσως να ισχύει στα συστήματα με αέρια έκχυση.
Είχα διαβάσει σε αγγλικό site υγραεριοκίνησης οτι στη Μεγάλη Βρετανία, το μείγμα έχει σε πολύ υψηλό ποσοστό προπάνιο...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες