rover214 έγραψε:Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση...
Στη δεύτερη σελίδα στο πρόγραμμα του lovato, στη λειτουργία για τις υψηλές στροφές, στο petrol addiction, γράφει RPM for petrol addiction και injection time for petrol addiction και από κάτω το ποσό.
Για να ενεργοποιηθεί λοιπόν ο ταυτόχρονος ψεκασμός βενζίνης πρέπει να ισχύουν και οι 2 αυτές συνθήκες (ΚΑΙ υψηλές στροφές ΚΑΙ υψηλό φορτίο)ή ενεργοποιείται κάθε φορά που ισχύει μία από τις 2?
Ήθελα να το ρωτήσω και στον εγκαταστάτη μου την τελευταία φορά που τον επισκέφτηκα και αλλάξαμε τα φίλτρα αλλά το ξέχασα τελείως.
λοιπον το συστημα αυτο δουλευεο ως εξης
κοιτας με τα 3/4 του γκαζιου σε φορτιο ποσα μς εχεις....το σημειωνεις καπου.οι στροφες ας ειναι περιπου απο 3500-4000 και πανω εγω για παραδειγμα το εχω απο τις 4000 και πανω
κοιτας με τερμα γκαζι ποσα μς εχεις το σημειωνεις καπου αν δεν κανω λαθος το τερμα γκαζι το βλεπεις και σταματημενος στα μς
εαν τωρα εχεις 3/4 γκαζιου π.χ 6μς και τερμα γκαζι εχεις 10 μς τοτε ειχεις μια διαφορα 4 μς.
αρα πρεπει να ψεκασεις βενζινα ενα ποσοστο πχ 20% στο σημειο γκαζιου απο τα 6 μς εως τα 10 μς και ας πουμε για στροφες απο 4000 και πανω
κλικαρεις την δευτερη επιλογη και μετα πας και βαζεις στροφες το νουμερο πχ 4000 πατας εντερ αλλιως δεν παιρνει τιμες
απο κατω βαζεις τα μς που θες να αρχισει να ψεκαζει βενζινα πχ τα 6 μς πατας εντερ και στο απο κατω κουτι λες το 20% της διαφορας 10-6 =4 δηλαδη του 4 ειναι 0,8 αρα βαζεις στο κατω κουτι την τιμη 0,8
αρα το συστημα θα ψεκασει και βενζινα κατα 20% στις συγκεκριμενες τιμες
για να δεις οτι εισαι οκ θα δεις οτι η μπιλια στον χαρτη στις τιμες στροφων 4000 και στα μς απο 6 και μετα θα γινετε πορτικαλι ετσι θα καταλαβεις οτι εισαι οκ
ισως χρειαστει να κοψεις λιγο μιγμα στον χαρτη 1-2 μοναδες θα το δεις στο δρομο