Ξέρει κάποιος αν υπάρχει το software της omvl ξεκλείδωτο? Γιατί η έκδοση που υπάρχει στο δίκτυο δεν σου επιτρέπει να πειράξεις φίλες πχ στον ψεκασμό βενζίνης...
Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
anikologr έγραψε:Ξέρει κάποιος αν υπάρχει το software της omvl ξεκλείδωτο? Γιατί η έκδοση που υπάρχει στο δίκτυο δεν σου επιτρέπει να πειράξεις φίλες πχ στον ψεκασμό βενζίνης...
gouris έγραψε:anikologr έγραψε:Ξέρει κάποιος αν υπάρχει το software της omvl ξεκλείδωτο? Γιατί η έκδοση που υπάρχει στο δίκτυο δεν σου επιτρέπει να πειράξεις φίλες πχ στον ψεκασμό βενζίνης...
Τι εννοείς δεν σου επιτρέπει να πειράξεις ψεκασμό βενζίνης?
Και εγω omvl εχω, αλλάζω όλες τις τιμές κανονικά, μονο στην προσθηκη βενζινης στις υψηλες στροφες δεν μου δίνει την δυνατότητα, αλλα αυτό πρεπει να το κανει γιατι θα θέλει κανένα update το firmware της ecu . Δινει κανονικα την επιλογη για ψεκασμό βενζίνης και με το που συνδέσεις την ecu αφήνει ανοιχτεί μονο την επιστροφή στην βενζίνη σαν επιλογη και όχι τον παράλληλο ψεκασμό.
Όλα τα αλλα τα πειράζω κανονικα
Το πρόγραμμα που βρήκα στο internet είναι to OMVL – Dream XXI-N εκδοση 6.0.8.315IC
Qgas έγραψε:ρε σεις μην κανετε οτι θελετε βαζοντας ψεκαμους αλλαζουν οι χαρτες θελουν παλι χαρτογραφηση τα αυτοκινητα θα ειστε πιο πλουσιοι !!
anikologr έγραψε:Qgas έγραψε:ρε σεις μην κανετε οτι θελετε βαζοντας ψεκαμους αλλαζουν οι χαρτες θελουν παλι χαρτογραφηση τα αυτοκινητα θα ειστε πιο πλουσιοι !!
Για να διευκρινίσω το έκανα στην αντιπροσωπεία που πέρασα το υγραέριο. Ελπίζω να έφτιαξαν όπως λες ξανά τους χάρτες γιατί δεν ήμουν παρόν..
Απλά λόγο ευαίσθητου κινητήρα είπα να ακολουθήσω την πιο συντηρητική προσέγγιση στο θέμα αυτό λίπανσης...
Δεν με ενδιαφέρει να έχω λιγότερο κέρδος αλλά να μην κλάψω τις βαλβίδες μου.
gouris έγραψε:anikologr έγραψε:Qgas έγραψε:ρε σεις μην κανετε οτι θελετε βαζοντας ψεκαμους αλλαζουν οι χαρτες θελουν παλι χαρτογραφηση τα αυτοκινητα θα ειστε πιο πλουσιοι !!
Για να διευκρινίσω το έκανα στην αντιπροσωπεία που πέρασα το υγραέριο. Ελπίζω να έφτιαξαν όπως λες ξανά τους χάρτες γιατί δεν ήμουν παρόν..
Απλά λόγο ευαίσθητου κινητήρα είπα να ακολουθήσω την πιο συντηρητική προσέγγιση στο θέμα αυτό λίπανσης...
Δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω http://www.fesautogas.co.uk/dreamm.htm το προγραμμα που εχω και εγω OMVL – Dream XXI-N εκδοση 6.0.8.315IC.
Μια χαρη ομως μπορεις να μου πεις τι firmware εχει στον εγκεφαλο σου? Το γραφει κατω δεξια στην κεντρικη σελιδα οταν συνδεθεις
anikologr έγραψε:Qgas έγραψε:ρε σεις μην κανετε οτι θελετε βαζοντας ψεκαμους αλλαζουν οι χαρτες θελουν παλι χαρτογραφηση τα αυτοκινητα θα ειστε πιο πλουσιοι !!
rover214 έγραψε:Καλα ολα αυτα αν και δεν προκειται να κανω ρυθμισεις μονος μου.Αλλα εγω ρωτησα αλλο.ο ψεκασμος πχ στη δικια σου περιπτωση μπαινει και στις 2500στρ αν εισαι στα 3/4 του γκαζιου η μονο μετα τις 4000?δηλαδη πρεπει να ισχυουν ολες οι συνθηκες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 10 επισκέπτες
|
|
|