Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρυθμίσεις ECU με το PC μας

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Ρυθμίσεις ECU με το PC μας

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 27 Ιαν, 2014 14:03

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει το software της omvl ξεκλείδωτο? Γιατί η έκδοση που υπάρχει στο δίκτυο δεν σου επιτρέπει να πειράξεις φίλες πχ στον ψεκασμό βενζίνης...

Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό gouris » Δευτ 27 Ιαν, 2014 14:44

anikologr έγραψε:Ξέρει κάποιος αν υπάρχει το software της omvl ξεκλείδωτο? Γιατί η έκδοση που υπάρχει στο δίκτυο δεν σου επιτρέπει να πειράξεις φίλες πχ στον ψεκασμό βενζίνης...

Τι εννοείς δεν σου επιτρέπει να πειράξεις ψεκασμό βενζίνης?
Και εγω omvl εχω, αλλάζω όλες τις τιμές κανονικά, μονο στην προσθηκη βενζινης στις υψηλες στροφες δεν μου δίνει την δυνατότητα, αλλα αυτό πρεπει να το κανει γιατι θα θέλει κανένα update το firmware της ecu . Δινει κανονικα την επιλογη για ψεκασμό βενζίνης και με το που συνδέσεις την ecu αφήνει ανοιχτεί μονο την επιστροφή στην βενζίνη σαν επιλογη και όχι τον παράλληλο ψεκασμό.
Όλα τα αλλα τα πειράζω κανονικα
Το πρόγραμμα που βρήκα στο internet είναι to OMVL – Dream XXI-N εκδοση 6.0.8.315IC
gouris

Δημοσιευσεις: 67

Re: Απ: Ρυθμίσεις ECU με το PC μας

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 27 Ιαν, 2014 18:20

gouris έγραψε:
anikologr έγραψε:Ξέρει κάποιος αν υπάρχει το software της omvl ξεκλείδωτο? Γιατί η έκδοση που υπάρχει στο δίκτυο δεν σου επιτρέπει να πειράξεις φίλες πχ στον ψεκασμό βενζίνης...

Τι εννοείς δεν σου επιτρέπει να πειράξεις ψεκασμό βενζίνης?
Και εγω omvl εχω, αλλάζω όλες τις τιμές κανονικά, μονο στην προσθηκη βενζινης στις υψηλες στροφες δεν μου δίνει την δυνατότητα, αλλα αυτό πρεπει να το κανει γιατι θα θέλει κανένα update το firmware της ecu . Δινει κανονικα την επιλογη για ψεκασμό βενζίνης και με το που συνδέσεις την ecu αφήνει ανοιχτεί μονο την επιστροφή στην βενζίνη σαν επιλογη και όχι τον παράλληλο ψεκασμό.
Όλα τα αλλα τα πειράζω κανονικα
Το πρόγραμμα που βρήκα στο internet είναι to OMVL – Dream XXI-N εκδοση 6.0.8.315IC

Αυτό ακριβώς με ενδιαφέρει. Να μπορέσω να ρυθμίσω τον παράλληλο ψεκασμό βενζίνης.. Αυτό μπορείς να το κάνεις?

Πχ σήμερα το ρυθμίσαμε από 2000 στροφές και συγκεκριμένο φορτίο,πάνω από 5 MS να ψεκάζει 1Ms βενζίνη...

anikologr

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 27 Ιαν, 2014 20:48

ρε σεις μην κανετε οτι θελετε βαζοντας ψεκαμους αλλαζουν οι χαρτες θελουν παλι χαρτογραφηση τα αυτοκινητα θα ειστε πιο πλουσιοι !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 27 Ιαν, 2014 23:01

Qgas έγραψε:ρε σεις μην κανετε οτι θελετε βαζοντας ψεκαμους αλλαζουν οι χαρτες θελουν παλι χαρτογραφηση τα αυτοκινητα θα ειστε πιο πλουσιοι !!

Για να διευκρινίσω το έκανα στην αντιπροσωπεία που πέρασα το υγραέριο. Ελπίζω να έφτιαξαν όπως λες ξανά τους χάρτες γιατί δεν ήμουν παρόν..

Απλά λόγο ευαίσθητου κινητήρα είπα να ακολουθήσω την πιο συντηρητική προσέγγιση στο θέμα αυτό λίπανσης...

Δεν με ενδιαφέρει να έχω λιγότερο κέρδος αλλά να μην κλάψω τις βαλβίδες μου.

anikologr

Δημοσίευσηαπό gouris » Τρί 28 Ιαν, 2014 08:23

anikologr έγραψε:
Qgas έγραψε:ρε σεις μην κανετε οτι θελετε βαζοντας ψεκαμους αλλαζουν οι χαρτες θελουν παλι χαρτογραφηση τα αυτοκινητα θα ειστε πιο πλουσιοι !!

Για να διευκρινίσω το έκανα στην αντιπροσωπεία που πέρασα το υγραέριο. Ελπίζω να έφτιαξαν όπως λες ξανά τους χάρτες γιατί δεν ήμουν παρόν..

Απλά λόγο ευαίσθητου κινητήρα είπα να ακολουθήσω την πιο συντηρητική προσέγγιση στο θέμα αυτό λίπανσης...

Δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω http://www.fesautogas.co.uk/dreamm.htm το προγραμμα που εχω και εγω OMVL – Dream XXI-N εκδοση 6.0.8.315IC.
Μια χαρη ομως μπορεις να μου πεις τι firmware εχει στον εγκεφαλο σου? Το γραφει κατω δεξια στην κεντρικη σελιδα οταν συνδεθεις
gouris

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τρί 28 Ιαν, 2014 13:39

gouris έγραψε:
anikologr έγραψε:

Δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω http://www.fesautogas.co.uk/dreamm.htm το προγραμμα που εχω και εγω OMVL – Dream XXI-N εκδοση 6.0.8.315IC.
Μια χαρη ομως μπορεις να μου πεις τι firmware εχει στον εγκεφαλο σου? Το γραφει κατω δεξια στην κεντρικη σελιδα οταν συνδεθεις

Το συγκεκριμένο λογισμικό που είχα δοκιμάσει δεν υποστηρίζει όπως σου είπα την προσθήκη βενζίνης. Πχ αν βάλεις και προσθήκη βενζίνης από 2000 και πάνω δεν σε αφήνει...
anikologr

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 28 Ιαν, 2014 19:57

anikologr έγραψε:

φίλε μου,
αν σε ενδιαφέρει να μη κλάψεις τις βαλβίδες σου και δε σε ενδιαφέρει το κέρδος αυτό καθ αυτό,
τότε λυπάμαι που θα στο πω...αλλα κακώς έβαλες πλέον LPG με τέτοια τιμή που έχει φτάσει το υγραέριο γιατι πας για πολύ λίγα ευρώ διαφορά στη τσέπη ανά 100 χλμ πλέον.
Οτι μα ότι και να γίνει...και ότι και να λένε οι εγκαταστάτες...πέφτει μπόλικος κανιβαλισμός και στη τοποθέτηση...και στα ξετρυπήματα και... στη λειτουργία του μοτερ.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό manoliss » Παρ 31 Ιαν, 2014 03:21

rover214 έγραψε:Καλα ολα αυτα αν και δεν προκειται να κανω ρυθμισεις μονος μου.Αλλα εγω ρωτησα αλλο.ο ψεκασμος πχ στη δικια σου περιπτωση μπαινει και στις 2500στρ αν εισαι στα 3/4 του γκαζιου η μονο μετα τις 4000?δηλαδη πρεπει να ισχυουν ολες οι συνθηκες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

μα αφου του δινεις οριο στροφων και οριο μς? πρεπει δηλαδη το αμαξι να φτασει και τις 4000 στροφες και τα μς γκαζιου αν θες χαμηλοτερα βαλε αντι για 4000 στροφες τις 2000 στροφες με τα αντισοιχα μς και θα εισε οκ...
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τετ 05 Φεβ, 2014 01:05

Οκ.Ευχαριστώ.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

ΠροηγούμενηΕπόμενο