Η κατανάλωσή μου με βενζίνη ήταν 7l/100km (στο manual του αυτοκινήτου η OPEL έδινε 8λ/100km
Αυτό θα πει αναλυση δεδομένων!

manolis29 έγραψε:Τελικά αν δεν σου κάτσει απο την αρχή καλά πρέπει να έχεις νεύρα ατσαλια!
Εμένα κοντεύει τα 3000χλμ και ακόμα τίποτα λέγαμε ότι είναι ο εσθητηρας του παπά που καίει και ανάβει το chek αλλά τελικά τίποτα λησαμε ένα αμάξι ολόκληρο να δούμε τι φταίει αλλα τίποτα και άντε πάλι απο την αρχή τώρα μου είπαν να λύσουμε καπακια να δούμε για ψωριασμα στις βαλβίδες τώρα θα δούμε....
17,5lt/100km
manolis29 έγραψε:Τελικά αν δεν σου κάτσει απο την αρχή καλά πρέπει να έχεις νεύρα ατσαλια!
Εμένα κοντεύει τα 3000χλμ και ακόμα τίποτα λέγαμε ότι είναι ο εσθητηρας του παπά που καίει και ανάβει το chek αλλά τελικά τίποτα λησαμε ένα αμάξι ολόκληρο να δούμε τι φταίει αλλα τίποτα και άντε πάλι απο την αρχή τώρα μου είπαν να λύσουμε καπακια να δούμε για ψωριασμα στις βαλβίδες τώρα θα δούμε....
17,5lt/100km
LPGas έγραψε:
Φίλε μου, γιατί να ανοίξεις καπάκι? Συμπίεση δεν μπορεί να πάρει ο μάστορας σου?
Και αν είναι οκ οι βαλβίδες ποιος θα τα πληρώσει τα εργατικά και τι φλάντζες??![]()
Από την άλλη, γύρισε το στη βενζίνη και μέτρα την κατανάλωση. Είναι φυσιολογική? Το αυτοκίνητο ανάβει λαμπάκια με βενζίνη. Αν είναι οκ λοιπόν με βενζίνη το πρόβλημα είναι στο υγραέριο και στην τοποθέτηση του συστήματος. Μην διαλύσεις το αυτοκίνητο σου…δεν υπάρχει λόγος.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 38 επισκέπτες
|
|
|