Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Europe Gas-BRC

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 03 Φεβ, 2014 22:52

valsam έγραψε:Ενοειτε gakost αν κανει δουλεια θα ειναι μονοδρομος για ολα τα συστηματα ,αλλα να μην μας ζητησουν και να πουλησουμε το νεφρο μας για να το αποκτησουμε,κανονικα δεν θα πρεπει να ειναι ακριβο γιατι οπως ειπα αν ενας ολοκληρος εγκεφαλος εχει 100-150 ευρω που εχει και το eg dynamic ενσωματωμενο μεσα ποσο να κανει σκετο ενα eg dymnamic?
Λεω κανονικα δεν θα πρεπει να ειναι ακριβο γιατι αν κανει αυτα που υποσχετε πολυ φοβαμαι οτι η τιμη του θα ειναι τσιμπιμενη,για τους λογους που αναφερεις gakost,σου λεει ο αλλος γλυτωνεις κανα 50ρικο απο την λαδιερα η τα τουναπια και καθε τοσο και λιγακι τα 20ρια-30ρια να βαζεις τα υγρα αυτα ,γλυτωνεις τους ψεκασμους βενζινης,και εχεις και το κεφαλι σου υσηχο μην σου βαρεσουν οι βαλβιδες και σταξεις και κανα χιλιαρικο,δηλ. φοβαμαι μην ακολουθηθει η νοοτροπια οπως με την εγκατασταση ενος κιτ, αυτη του βαλτο και σε 2 χρονια θα κανεις αποσβεση,σου λεει ο αλλος 50+50 τα ψυκτελαια σου+100 για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο σταξε 200 ευρω για να στο βαλουμε,οχι φιλε δεν τα δινω για κατι που αυτονοητα θα επρεπε να κανουν τα συστηματα υγραεριου,δηλ. να δουλευει καλα το αυτοκινητο και να μην κινδυνευω να παρω το μοτερ στο χερι!
Μου πουλησαν παπα οτι με το flashlube δεν θα εχω κανενα προβλημα(και τελικα ηταν κλειστες οι βαλβιδες εξαγωγης σε μολις 10.000 χλμ)πουλανε παπα για ψεκασμους βενζινης,πουλανε παπα για τουναπια και μπουζι των 90 ευρω(λεγοντας παπα ενοω οτι με χειροπιαστα παραδειγματα δεν εχει αποδειχθει οτι κανουν την δουλεια που υποσχονται!),Ο.Κ οταν βαλαμε τα συστηματα μας πολλοι απο εμας διαλεξαμε η τον εναν η τον αλλον τροπο εξτρα προστασιας για τα αυτοκινητα μας γνωριζοντα το εξτρας κοστος που θα εβγαινε τον χρονο,εμενα π.χ την λαδιερα δωρεαν μου την εδωσαν και υπολογιζα 40-50 ευρω τον χρονο για ψυκτελαιο,αντι να βαζω ψυκτελαιο θελω με αυτα τα 40-50 αντε 80 να βαλω ενα eg dynamic και οχι να μου πουν δωσε 200 και σε 4-5 χρονια θα το αποσβεσης απ΄τα λεφτα που θα εδινες για ψυκτελαιο,αν γινετε καλος αν δεν γινετε παλι καλος ,να τα εχετε στα ραφια και να τα χαιρεστε!

εγω φιλε μου με 50.000 χλμ και πηγαίνοντας αλύπητα το αμάξι χτυπώντας κόφτες στις 7200....δεν είχα ποτέ πρόβλημα βαλβίδων χωρίς μαγικά ζουμιά και κλπ παπατζες πάντως.
Απλα...είχα το LPG υγρό να αεριοποιείται...παγώνωντας...τα πάντα...και προστατεύοντάς τα τελικά..όπως φαίνεται.
θα μου πεις...εσκασες αλλα 700 σε σχέση με ένα κιτ των 1200 ευρώ για τουρμπάτο...θα σου πω...οκ...αλλα..σε 20.0000 χλμ είχα ήδη βγάλει τα λεφτά καίγοντας...5 λίτρα βενζίνα...στα ξεκινήματα της μηχανης μόνο....για...μήνες....ολοκληρους!!!
εσυ με 10.000 χλμ...φρεζαρες βαλβίδες; μάλλον...οι θερμοκρασίες στο θάλαμο καύσης...αγγίζανε τους 1000 βαθμούς!!
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Re: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 03 Φεβ, 2014 22:59

Έχει νομίζω αποδειχθεί ότι υγρός αέριος οι βαλβίδες εξαγωγής ίδια καταπόνηση τρώνε.. Ίσως το αμάξι σου δεν είναι στα ευαίσθητα η απλά έχει τέλεια ρύθμιση..

Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 04 Φεβ, 2014 17:55

Το έχουμε γράψει πολλές φορές, θα το ξαναγράψουμε άλλη μια.
Το υγραέριο είτε ψεκάζεται σε αέρια, είτε σε υγρή, είτε σε στερεή μορφή «παγάκια», δεν εμπεριέχει τα πρόσθετα της βενζίνης που ευνοούν την μεταφορά θερμότητας από τις βαλβίδες στις έδρες. Έχει τεκμηριωθεί εδώ και χρόνια σε ευαίσθητους κινητήρες όπως τα Subaru τα Honda και τα Toyota.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Κυρ 09 Φεβ, 2014 12:26

LPGas έγραψε:Το έχουμε γράψει πολλές φορές, θα το ξαναγράψουμε άλλη μια.
Το υγραέριο είτε ψεκάζεται σε αέρια, είτε σε υγρή, είτε σε στερεή μορφή «παγάκια», δεν εμπεριέχει τα πρόσθετα της βενζίνης που ευνοούν την μεταφορά θερμότητας από τις βαλβίδες στις έδρες. Έχει τεκμηριωθεί εδώ και χρόνια σε ευαίσθητους κινητήρες όπως τα Subaru τα Honda και τα Toyota.

Έχεις κάποια αξιόπιστη επιστημονικα τεκμηριωμένη ¨πηγη¨ για να υποστηρίζεις αυτο που λες;
Η εχει αποδειχθεί......σε συζητήσεις ¨καφενείου ¨ απο το προφεσορ μουτζουρη τύπου μαστροπαναγου που γνωρίζει για τα πάντα αλλα αν τον ρωτήσεις να λύσει πρωτοβάθμια εξίσωση.....σε κοιτάει σαν εξωγήινο; :mrgreen:
antonis8via

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 10 Φεβ, 2014 10:43

Φυσικά, η απόδειξη είναι ότι σοβαρές εταιρίες όπως η BRC η Vialle και η Prins ανεξάρτητα αν τα συστήματα που εξελίσσουν είναι υγρού ή αέριου ψεκασμού έχουν βγάλει τις μαύρες λίστες με τα ευαίσθητα αυτοκίνητα. Αν ο υγρός ήταν η λύση στο VSR πίστεψε με η Vialle δεν θα έβγαζε τη λίστα, ούτε θα έμπαινε στη διαδικασία να ψεκάζει παράλληλα βενζίνη στα συστήματα που τοποθετούνται στα Toyota.
Από την άλλη η ίδια η Subaru Ελλάδος τοποθέτησε πάνω από 400 συστήματα Vialle σε Subaru από το 2010-2013. Τη στιγμή που μιλάμε στο κατάστημα μας έχουμε ρυθμίσει κλειστές βαλβίδες σε πάνω από 50 Forester με Vialle. Όλα είχαν κάνει τα ίδια περίπου χλμ, 30.000 -40.000 και η συμπτωματολογία τους ήταν ίδια ακριβώς με τα Forester που είχαν εξοπλιστεί με αέριο ψεκασμό.
Μη βάζουμε λοιπόν παρωπίδες ή γυρίζουμε την πλάτη στα πραγματικά δεδομένα και συμπτώματα. Εδώ είμαστε για να βρούμε λύσεις όχι για να υποστηρίζουμε το αδιανόητο με βάση μια μεμονωμένη περίπτωση.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 10 Φεβ, 2014 11:19

LPGas έγραψε:Φυσικά, η απόδειξη είναι ότι σοβαρές εταιρίες όπως η BRC η Vialle και η Prins ανεξάρτητα αν τα συστήματα που εξελίσσουν είναι υγρού ή αέριου ψεκασμού έχουν βγάλει τις μαύρες λίστες με τα ευαίσθητα αυτοκίνητα. Αν ο υγρός ήταν η λύση στο VSR πίστεψε με η Vialle δεν θα έβγαζε τη λίστα, ούτε θα έμπαινε στη διαδικασία να ψεκάζει παράλληλα βενζίνη στα συστήματα που τοποθετούνται στα Toyota.
Από την άλλη η ίδια η Subaru Ελλάδος τοποθέτησε πάνω από 400 συστήματα Vialle σε Subaru από το 2010-2013. Τη στιγμή που μιλάμε στο κατάστημα μας έχουμε ρυθμίσει κλειστές βαλβίδες σε πάνω από 50 Forester με Vialle. Όλα είχαν κάνει τα ίδια περίπου χλμ, 30.000 -40.000 και η συμπτωματολογία τους ήταν ίδια ακριβώς με τα Forester που είχαν εξοπλιστεί με αέριο ψεκασμό.
Μη βάζουμε λοιπόν παρωπίδες ή γυρίζουμε την πλάτη στα πραγματικά δεδομένα και συμπτώματα. Εδώ είμαστε για να βρούμε λύσεις όχι για να υποστηρίζουμε το αδιανόητο με βάση μια μεμονωμένη περίπτωση.

Αν δεχθώ ότι αυτα που λες τελικα ισχύουν, τότε απο κεί που θέλω 25 τα εκατό αύξηση καυσίμου, βάλε και ψεκασμούς και ζημιές που θα έρθουν έστω και αργότερα τότε φίλε μου το υγραεριο είναι μια η άλλη με τη βενζίνη και κάναμε όλοι μας μια μεγάλη τρύπα στο νερό!

Επειδή λοιπόν μια έτσι μια αλλιώς τα ακούω σε αυτο το χώρο εδώ και 3 χρόνια......
Να μου λείπει τελικα το βυσσινο. Γιατι σε αλλα 3 χρόνια....κάποια άλλη συμπτωματολογια θα αποδείξει το γιατι.....οι σοβαρότερες εταιρείες , δηλ, οι ίδιοι οι κατασκευαστές πλην ελαχίστων περιπτώσεων δεν βγάζουν LPG μοντέλα. Και σίγουρα όπως έλεγε η διαφήμιση αυτοί τελικα ξέρουν......

Ψεκασμοί, λαδιερες και χαζομαρες, πανε οι στόχοι, πανε τα fuel trims, πανε όλα στραφι τελικα για να κερδίσουμε τι τελικα; Τσίχλες;
antonis8via

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Φεβ, 2014 17:09

antonis8via έγραψε:
LPGas έγραψε:Φυσικά, η απόδειξη είναι ότι σοβαρές εταιρίες όπως η BRC η Vialle και η Prins ανεξάρτητα αν τα συστήματα που εξελίσσουν είναι υγρού ή αέριου ψεκασμού έχουν βγάλει τις μαύρες λίστες με τα ευαίσθητα αυτοκίνητα. Αν ο υγρός ήταν η λύση στο VSR πίστεψε με η Vialle δεν θα έβγαζε τη λίστα, ούτε θα έμπαινε στη διαδικασία να ψεκάζει παράλληλα βενζίνη στα συστήματα που τοποθετούνται στα Toyota.

Αν δεχθώ ότι αυτα που λες τελικα ισχύουν, τότε απο κεί που θέλω 25 τα εκατό αύξηση καυσίμου, βάλε και ψεκασμούς και ζημιές που θα έρθουν έστω και αργότερα τότε φίλε μου το υγραεριο είναι μια η άλλη με τη βενζίνη και κάναμε όλοι μας μια μεγάλη τρύπα στο νερό!

Επειδή λοιπόν μια έτσι μια αλλιώς τα ακούω σε αυτο το χώρο εδώ και 3 χρόνια......
Να μου λείπει τελικα το βυσσινο. Γιατι σε αλλα 3 χρόνια....κάποια άλλη συμπτωματολογια θα αποδείξει το γιατι.....οι σοβαρότερες εταιρείες , δηλ, οι ίδιοι οι κατασκευαστές πλην ελαχίστων περιπτώσεων δεν βγάζουν LPG μοντέλα. Και σίγουρα όπως έλεγε η διαφήμιση αυτοί τελικα ξέρουν......

Ψεκασμοί, λαδιερες και χαζομαρες, πανε οι στόχοι, πανε τα fuel trims, πανε όλα στραφι τελικα για να κερδίσουμε τι τελικα; Τσίχλες;

Βλασφημε τι ειναι αυτα που λες?
Προσεχε τι γραφεις φιλε γιατι αυτα ακριβος αναρωτιομουν και΄γω και τα εγραψα και μονο ξυλο που δεν εχω φαει εδω μεσα στο φορουμ!
(για μας μεινουν και αυτες οι τσιχλες που λες η τιμη του υγραεριου θα επρεπε να ειναι 20 λεπτα φθηνοτερα το λιτρο εδω στην Θεσ/νικη γιάυτο και τα εβαλα με αυτους που ουτε αυτες τις τσιχλες δεν μας αφηνουν,και βγηκα και τρελλος στο τελος!)
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 10 Φεβ, 2014 17:25

valsam έγραψε:
antonis8via έγραψε:

Βλασφημε τι ειναι αυτα που λες?
Προσεχε τι γραφεις φιλε γιατι αυτα ακριβος αναρωτιομουν και΄γω και τα εγραψα και μονο ξυλο που δεν εχω φαει εδω μεσα στο φορουμ!
(για μας μεινουν και αυτες οι τσιχλες που λες η τιμη του υγραεριου θα επρεπε να ειναι 20 λεπτα φθηνοτερα το λιτρο εδω στην Θεσ/νικη γιάυτο και τα εβαλα με αυτους που ουτε αυτες τις τσιχλες δεν μας αφηνουν,και βγηκα και τρελλος στο τελος!)

πατηστε το ρημαδι το κουμπι και γυριστε το στην βενζινα γιατι ΑΝ θα παθει καποια στιγμη ζημια, Αντωνη υστερα απο 3 χρονια περιμενεις για ζημια και τρως τα σωθηκα σου? γιατι βρε ανθρωπε δεν το γυρνας στην βενζινα αφου εισαι τυχερος σε σχεση με τον valsam και προλαβες να αποσβεσεις τα χρηματα που εδωσες για την εγκατασταση?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Φεβ, 2014 19:49

Ωραια απαντηση Ηλια!
Βλεπεις οτι δεν ειμαι μονο εγω με τις ιδιες τρελες ανησυχιες για ανυπαρκτες ζημιες που προκειτε να συμβουν στο αυτοκινητο μου!
Ολο και περισσοτερο θα ακους τετοιες φωνες,αντε να τους βγαλετε ολους troll και τρελους!
Μια χαρα υπαρκτες ειναι οι ζημιες και σε παρα πολους απο εμας τους υγραεριοκινητους ειναι αναποφευχτο στο προσεχες μελλον να ερθει η σειρα μας να σκασουμε το χιλιαρικακι!
(Απο τα 400 Forester που εγινε μετατροπη πάνω από 50 ειχαν παει με κλειστές βαλβίδες ΜΟΝΟ στον Lpgas ,φαντασου δηλ. ποσα πηγαν και αλλου,δηλ. με λιγα λογιο ολα!)!

Δεν ειμαι εγω ο εχθρος σου,ουτε εγω που σε κανει χαλαστρα και δεν βαζει αλλο ο κοσμος υγραεριο στα αυτοκινητα του ,το γνωριζεις πολυ καλα ποιος φταιει,ας ειχα και'γω λοιπον 78-80 λεπτα το λιτρο οπως εχει σε αλλα σημεια της Ελλαδας και οχι 96 και ας μου εβγαζε την ζημια,ημουν προετοιμασμενος για αυτο το σεναριο γιατι και τα λεφτα της ζημιας θα τα ειχα εξοικονομισει η θα τα εξοικονομουσα στο εγγυς μελλον απο το υγραεριο,τωρα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω το ξερεις πολυ καλα οτι ουτε για τσιχλες δεν μας αφηνουν τα λαμογια!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 10 Φεβ, 2014 21:32

Όποιος απο εσάς γνωρίζει , ας μου λύσει μια απορία που νομίζω την έχουν και πολλοί άλλοι . Αφού αυτοί που αναφέρονται πιο πάνω έχουν αυτοκίνητα που είναι στις "μαύρες λίστες" των εταιρειών που κατασκευάζουν συστήματα , ΓΙΑΤΙ πάνε και βάζουν σύστημα υγραερίου και μετά όταν τα "κλάνει" το όχημα τους διαρηγνύουν τα ιμάτια τους και τούς φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τους ίδιους ????? Αυτοί οι 50 με τα Forester που γράφει κάποιος παραπάνω , δεν ήξεραν ότι το "καμάρι" τους είναι στις μαύρες λίστες ????

Απλά ερωτήματα θέτω....
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες