από pk33 » Δευτ 25 Ιουν, 2012 15:39
1. Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να πω όνομα εγκαταστάτη.
2. Silverline +Valvecare+AEB emulator = 1680
3. Το αυτοκίνητο είναι γαλλικό 3 ετών.
4. Όταν αγοράζω κάτι τόσο ακριβό ΔΕΝ θέλω να πηγαίνω στον εγκαταστάτη, ΔΕΝ θέλω να ξέρω για φλοτέλ, λαμπάκια μπιπ κτλ. Θέλω να πάρω ένα manual, να το διαβάσω, και το μόνο που να κάνω είναι να το πηγαίνω στον τακτικό έλεγχο και να γεμίζω καύσιμο. Τίποτε άλλο. ΔΕΝ θέλω άλλη ψυχική φθορά. Είναι παράλογο αυτό που ζητάω;
5. Ακούω εδώ μέσα για προβλήματα, ότι δεν ανάβει η μηχανή κτλ. Απλά αυτά τα συστήματα θέλουν πέταμα και οι εγκαταστάτες τους θέλουν αφαίρεση αδείας ή ακόμη και φυλακή.
Οσοι είστε εγκαταστάτες θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι ένα αυτοκίνητο που θα χρειαστεί επίσκεψη στο συνεργείο έστω και για 5 λεπτά ΕΚΤΟΣ από την τακτική συντήρηση, δεν εχει σωστά εγκατεστημένο σύστημα. Επίσης, δεν εχω δεί/διαβάσει κανέναν τεχνίτη να αναγνωρίζει πρόβλημα, να ζητάει συγνώμη και το βασικότερο ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΛΕΦΤΑ. Για να πάω εγώ στο συνεργείο ΕΚΤΟΣ της τακτικής συντήρησης χάνω εργατοώρες που δεν είχα υπολογίσει κάτι που τελικά θα πρέπει να μου το πληρώσει ο εγκαταστάτης γιατί αναγκάζομαι να τον ξαναεπισκευτώ επειδή απλά ΔΕΝ έκανε καλά τη δουλειά του.