runner έγραψε:Φοράς τον Z18XER τον οποίο φοράει και η alfa romeo 159.Οι βαλβίδες μας είναι με ποτηράκια-μηχανικές.Στα 150,000χμ συστήνει έλεγχο και ρύθμιση (τουλάχιστον στο μάνιουαλ της alfa).Έχω κάνει συνολικά 162,500χμ και έκανα ρύθμιση τον Δεκέμβρη.Έβγαλα τα ποτηράκια (των εξαγωγής μόνο .της εισαγωγής ήταν όλες μια χαρά),τα πήγα σε τόρνο,έδωσα 30€ και όλα μια χαρά.Εμένα δεν καίει λάδι.
Gkokkin45 έγραψε:runner έγραψε:Φοράς τον Z18XER τον οποίο φοράει και η alfa romeo 159.Οι βαλβίδες μας είναι με ποτηράκια-μηχανικές.Στα 150,000χμ συστήνει έλεγχο και ρύθμιση (τουλάχιστον στο μάνιουαλ της alfa).Έχω κάνει συνολικά 162,500χμ και έκανα ρύθμιση τον Δεκέμβρη.Έβγαλα τα ποτηράκια (των εξαγωγής μόνο .της εισαγωγής ήταν όλες μια χαρά),τα πήγα σε τόρνο,έδωσα 30€ και όλα μια χαρά.Εμένα δεν καίει λάδι.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Εσύ πόσα χλμ έχεις κάνει με lpg;Δηλαδή πήγες στο συνεργείο που κάνεις service και τους είπες να στις ρυθμίσει;Η διαδικασία με τον τόρνο πόσες φορές μπορεί να γίνει;

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες
|
|
|