Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 19:37

NickSt έγραψε:Λάμπρο , Ηλία ..sorry φιλαράκια για τη σφήνα , δεν είμαι κανενός συνήγορος ..μάλλον έγινε παρεξήγηση απο "μπερδεγουέι" :lol: :lol: ..εγώ ψιλοκατάλαβα ότι τελικά λέτε σχεδόν το ίδιο ../..τώρα άμα καμιά φορά ο Ηλίας "ρίχνει" και κανένα "γαλλικό" :mrgreen: :mrgreen: ,"μελετήστε" τον λίγο μέσα απο το Forum και θα διαπιστώσετε ότι είναι μια χαρά και φίνο παλληκάρι..

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ γνωρίζω τον Ηλία αυτοπρσώπως , εκφράζω μόνο την δική μου άποψη που έχω σχηματίσει μετά απο πολύ διάβασμα όλων των θεμάτων του Forum...

Ακριβώς αυτό που κατάλαβες συνέβη.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Re: Απ: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 20:37

hlias έγραψε:η μαλακια παει συννεφο.
εχει δωσει καποιος κατασκευαστης εγγυηση οτι 200.000km δεν θα χαλασει ο κινητηρας με βενζινη, οχι οτι θα το φτιαξει αν θα χαλασει αλλα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ?
αν ναι πεστε μου ποιος και σε ποιο μοντελο, θα ειναι το επομενο αυτοκινητο που θα αγορασω, αν οχι σκεφτειτε πριν αμολησετε και αλλη, ξερετε εσεις......................

Δηλαδή η εγγύηση τι νόημα έχει; αν τα κάνεις μέσα στην εγγύηση φυσικά σε καλύπτει..
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Re: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 21:50

labros έγραψε:
NickSt έγραψε:Λάμπρο , Ηλία ..sorry φιλαράκια για τη σφήνα , δεν είμαι κανενός συνήγορος ..μάλλον έγινε παρεξήγηση απο "μπερδεγουέι" :lol: :lol: ..εγώ ψιλοκατάλαβα ότι τελικά λέτε σχεδόν το ίδιο ../..τώρα άμα καμιά φορά ο Ηλίας "ρίχνει" και κανένα "γαλλικό" :mrgreen: :mrgreen: ,"μελετήστε" τον λίγο μέσα απο το Forum και θα διαπιστώσετε ότι είναι μια χαρά και φίνο παλληκάρι..

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ γνωρίζω τον Ηλία αυτοπρσώπως , εκφράζω μόνο την δική μου άποψη που έχω σχηματίσει μετά απο πολύ διάβασμα όλων των θεμάτων του Forum...

Ακριβώς αυτό που κατάλαβες συνέβη.

παρεξηγηση εγινε παιδια, ευχαριστω Νικολα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Απ: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 22:22

anikologr έγραψε:
hlias έγραψε:η μαλακια παει συννεφο.
εχει δωσει καποιος κατασκευαστης εγγυηση οτι 200.000km δεν θα χαλασει ο κινητηρας με βενζινη, οχι οτι θα το φτιαξει αν θα χαλασει αλλα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ?
αν ναι πεστε μου ποιος και σε ποιο μοντελο, θα ειναι το επομενο αυτοκινητο που θα αγορασω, αν οχι σκεφτειτε πριν αμολησετε και αλλη, ξερετε εσεις......................

Δηλαδή η εγγύηση τι νόημα έχει; αν τα κάνεις μέσα στην εγγύηση φυσικά σε καλύπτει..

οχι αδερφε δεν ειναι καθολου το ιδιο οταν μιλαμε για την αντοχη και την ποιοτητα του κινητηρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 25 επισκέπτες