pitterpan έγραψε:Γειά σας παλικάρια, άρχισα και εγώ να ψαχνομαι για υγραέριο πρόσφατα. Έχω ένα Audi allroad 2.7Τ του 2002, για όσους δεν κατάλαβαν είναι 2700cc V6 με 2 τουρμπίνες, και κατεβάζει 13-14lt τα 100 χλμ στην εθνική. Οπότε ρωτάω πρώτον αν μπορώ να βάλω το σύστημα υγρού ψεκασμού και να χρησιμοποιήσω τα δικά του μπεκ. Δεύτερον σε περίπτωση που δεν γίνεται διάβασα πως ίσως χρειάζεται να βάλω από δυο μπεκ στον κυλινδρο για να μη μειωθεί η απόδοση. τρίτον το τανκ που μπαίνει στη θέση της ρεζέρβας πόσο αυτονομία έχει (lt)? και κάτι άλλο από που γεμίζει ? έχει κανείς άλλος βάλει τίποτα παρόμοιο σε άλλο Audi? ο διακοπτης που τοποθετείται ? ευχαριστώ παιδιά

christoi έγραψε:Αυτός που πήγα εγώ σήμερα, όπως ανέφερα και σε άλλο θέμα, μου είπε πως δεν βάζει 5ης γενιάς γιατί δεν είναι πολυχρησιμοποιημένο, ενώ το 4ης που βάζει είναι εγγυημένο. Επίσης, ο υγρός ψεκασμός, αναγκάζει το υγραέριο να βρίσκεται σε μεγαλύτερη πίεση κατά την παροχή στον θάλαμο. Και ότι οι σημερινοί εγκέφαλοι 4ης γενιάς αναβαθμίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε πας, στο συνδέουν, κατεβάζουν το νέο πρόγραμμα και είσαι έτοιμος. Κι ότι η χαρτογράφηση γίνεται με βάση τον πίνακα του εργοστασιακού εγκεφάλου.
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη, για να πάω σε 5ης...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες
|
|
|