elafi έγραψε:τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος να μου πει αν η φώκια θα δουλέψει σε επαφή με τα λαδια η όχι. ..να το δοκιμάσω αύριο και αυτό να κάνω τουλάχιστον κάνα μπάνιο και να μπορέσω να επιστρέψω. ..
Η "φώκια" κάνει για ρωγμές απο νερό σε αέρα !! Δεν νομίζω να κάνει δουλειά σε λάδια...
Οσο για τα νερά που εξακολουθούν να πηγαίνουν στα λάδια.
Υπάρχουν 2 πιθανότητες.
1η Πιθανότητα.. Ρωγμή στην κεφαλή που δεν φαίνεται με το μάτι, αλλά θέλει πλάκες και τάπες να ταπώσουν το νερό στην κεφαλή.... και μετά με ζέσταμα φλόgιστρου της κεφαλής και πίεση στο νερό που είναι μέσα της, ώστε να αρχίσει να "κατουράει" !!
Τότε αφού βρεθεί η ρωγμή, να δούνε αν μπορεί να την κολλήσουν με αλουμινοκόλληση !!
2η πιθανότητα.. Ρωγμή σε χιτώνιο κάποιου κυλίνδρου ή στην φλάντζα χιτωνίου κυλίνδρου (εάν φοράει χιτώνια)
αυτή η περίπτωση είναι πιό δύσκολη γιατί η ρωγμή σε χιτώνιο συνήθως είναι ψιλή σαν τρίχα και μπορεί να βρεθεί με ειδικά φθορίζοντα υγρά διείσδυσης και λάμπα ultraviolet.
Κι επειδή είναι Corsa... η 1η πιθανότητα είναι 99,99% σίγουρη, διότι υποφέρουν απο υπερθέρμανση και κεφαλές, οπότε βρές κεφαλή απο τώρα... καλή τύχη... φίλε μου