Καλησπέρα στο φόρουμ!
Θερμοκρασία περ/ντος 8-10 C, πλήρη επιτάχυνση (σχεδόν τερμα γκάζι) με 4η σχεση στο σασμάν για να προσπεράσω ένα φορτηγό και μόλις έπιασε τις 3000 στρ αμέσως γυρισε στη βενζίνη!
Το ξαναδοκίμασα και με 2α και με 3η και με 5η ακόμα και με 6η και πάντα με τέρμα γκάζι το ίδιο αποτέλεσμα: μολις επιανα τις 3000 στρ γυριζε σε βενζίνη!
Πρώτη φορά μου ο έκανε αυτό σήμερα. Βέβαια υγραέριο το αυτοκίνητο (C200 kompressor) εχει εδώ και μόλις ένα μήνα χωρίς να χω κάνει πα΄νω από 1000 χλμ. με LPG.
πήγα στον εγκαταστάτη μου (ΟMVL)- Χαλκιδα, αλλά αφού το έβαλε στο διαγνωστικό για κανα τέταρτο και δεν βρήκε καποιο πρβλ πήρε τηλ τον κεντρικό εισαγωγέα της OMVL στη Θεσ/νίκη και ο 2ος του είπε ότι το πρβλ οφείλεται στις χαμηλές θερμ/σίες περ/ντος και στην κακή αναλογία ή και νοθεία του μίγματος (βλ. Xαρλαβάνης εδω- 0,92 ευρώ/λτ από χθες το βράδυ

)
Ανέφερε μαλιστα ότι εκεί στη Θεσ/νίκη είναι πιο έντονο αυτό το φαινόμενο

στα Kompressor.
YΓ. 1.Να σημειώσω ότι με ελαφρύ πάτημα του γκαζιού ακόμα και με 2α δούλευε χωρίς κανένα πρβλ( χωρίς να γυρίζει σε βενζίνη) ακόμα και μεχρι τις 5000στρ!
2. Επίσης, πριν κανα μήνα όταν μου το παρέδωσε ο εγκαταστάτης στη Χαλκίδα βγήκαμε στον περ/κό Χαλκίδας - Σχηματαρίου με περίπου 18-20 C οδηγώντας εγώ και σε όλο το φάσμα της λειτουργίας του ο κινητηρας είτε με τερμα γκάζι είτε με ελαφρύ γκαζι το αμαάξι δούλευε ΤΕΛΕΙΑ.
3. Πριν 5000 χλμ - 5μηνες στο αμάξι έγινε πλήρες σερβις (λαδια , φίλτρα, μπουζί κλπ). Γκάζι έβαλα εδώ κ ένα μήνα ~ 1000 χλμ
Τι να κοιτάξω? Τι μου προτείνετε?
Ευχαριστώ Ταξιάρχης