Μην εισαι τοσο σιγουρος οτι τα "εργοστασιακα" οπως τα λες, ΕΙΝΑΙ και εργοστασιακά οπως τα φανταζεσαι, δηλ της τογιοτα - τογιοτα της οπελ οπελ κι ουτο καθεξης.
το πιθανότερο ειναι οτι ειναι φασον καποια απο τις μαρκες που βαζουμε ως "αφτερμαρκετ"
ΑΛΛΑ εδω ειναι και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. ο ΤΡΟΠΟΣ που μπαινουν.
Δεν εχεις αδικο καθοτι στη χρυση εποχη του υγραεριου που εκλεινες ραντεβου για.... 6 μηνες μετα για εγκατασταση μεχρι και.... αλουμιναδες το ειχαν ριξει στο υγραεριο με προφανη αποτελεσματα...
ΕΓΚΛΗΜΑ εδω των σωστων εγκαταστατων που "κοιμωμενοι τον υπνο του δικαιου" αργησαν να ενεργοποιηθουν και να δημιουργησουν συλλογο κατα τα πρωτυπα της ΠΟΒΕΑΜ, παρα ΜΟΝΟ οταν αρχισε - δικαιλογημενα εν πολλοις με τοσους "καφρους" που το επαιζαν μαστορες - το "μαυρο συνεφο" των καμενων βαλβιδων κι οχι μονο, με την συνεπαγωμενη δυσφημηση του κλαδου και την ακομα πιο συνεπαγωμενη πτωση της αγοράς, που συνδιαστικε και με μια αυξηση του λιτρου στα 90 αν θυμαμαι καλα λεπτά.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ΠΛΕΟΝ στην πιατσα εχουν μεινει οι παλιοι επαγγελματιες + ελαχιστους ΤΕΧΝΙΤΕΣ κι οχι σφαχτες που ξεπεταχτηκαν...
In other words.
Οκ αυτο που σου ειπε ο μηχανικός σου ειναι ολιγον "παπατζα". ΒΕΒΑΙΑ ( επειδη το ιδιο ισχυει και με το δικο μου μηχανικό

) ειμαι σιγουρος οτι ουτε βαζει αεριο ουτε εβαζε ποτέ ουτε τα γουσταρει και σου λεει, "ασε μην στραβοκατσει καμια εδρα στο ρεκτιφιε ή/και τον βαλω στο γκεζι να ξανα κυκλοφωρει με αεριο και πληρωσω εγω πλεον την νυφη".....
ΚΑι το σεβομαι - πραγματικά. Αλλα αλλο ειναι "δεν υπαρχουν" αλλο να σου πει φατσα φορα "αστο ρε μεγαλε καηκες μια φορα παρατα το"
Στα καθημας τωρα
ΠΑΝΤΑ με την αιρεση οτι δικο σου ειναι το αυτοκινητο δικη σου η τσεπη δικα σου τα χρηματα εσυ αποφασιζεις, οταν ηρεμησεις αν μη τι αλλο θα πηγαινα σε ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ υγραεριτζη, να ΔΕΙ το συστημα πως μπηκε τι ρυθμισεις ειχε τι πιθανους κωδικους βλαβων ειχε βγαλει ( στο δικο του εγκεφαλο) και πιθανόν να διαγνώσει "τι πηγε στραβα" (αν κατι πηγε στραβα) και ισως "τοτε" και με ηρεμια να αποφασιζες αν και ποτε να ξανα εβαζες αεριο πχ για κανα ταξιδι...
Δεν εχεις... κασκαι πχ που ειναι "σιγουρακι" οτι θα "φουντωσει" καποια στιγμη...
Τεσπα, αυτά και οπως ειπα "δικη σου αποφαση"
Να ξερεις παντως ( χιουμορ τωρα ) μεταξυ ασπρου και μαυρου υπαρχουν και... αλλες 50 αποχρωσεις