Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κιτ επισκευης ελαστικου

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Κιτ επισκευης ελαστικου

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 08 Μάιος, 2011 09:58

Εγώ το slime το έχω δοκιμάσει σε ποδήλατο όπως είπα και σώθηκα (έχω αγοράσει την σαμπρέλα που έχει μέσα slime και κρατάει 2 χρόνια ) γι αυτό και αγόρασα και το κιτ με το κομπρεσεράκι. Το slime για το αυτοκίνητο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά το κομπρεσεράκι είναι πολύ χρήσιμο και τώρα που έρχεται καλοκαίρι σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω, σε στρώματα, μπάλες κλπ. 8-)
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό challenger » Κυρ 08 Μάιος, 2011 21:36

Από που μπορούμε να το αγοράσουμε το Slime όσοι είμαστε Αθήνα?
challenger

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό bpel86 » Δευτ 09 Μάιος, 2011 02:05

Praktiker
bpel86

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό mastro » Πέμ 16 Ιουν, 2011 14:07

Εγω όσες φορές δοκίμασα (2-3 φορές) προίοντα τύπου fast στη μηχανή δεν έκανα τίποτα. Πλήρη αποτυχία. Το slime δεν το έχω δοκιμάσει. Ο λαστιχάς μου είπε πως για να δουλέψουν αυτά τα προίοντα μετά το άδειασμα του υλικού θέλει γρήγορη περιστροφή του ελαστικού για πολύ ώρα και πολύ αέρα, περισσότερο και από το κανονικό. εγώ πήρα σουβλί και μακαρόνι και ένα κομπρεσεράκι φτηνό. Το δοκίμασα και είδα ότι σε δέκα λεπτά φτάνει τα 17,5 bar. Μετά από μισή ώρα το ξανάβαλα και με άλλα 7 λεπτά έπιασε τα 30 bar. Εύχομαι σε όλους να είναι αχρείαστα. Καλό θα είναι πάντος σε όποιον τύχη να μας γράψει πως το αντιμετώπισε. Κάποια στιγμή θα καταλήξουμε στον πιο "σίγουρο" τρόπο προετοιμασίας. Καλά χλμ σε όλους.
OCTAVIA 5 1.6 OMVL DREAM XXI
mastro

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό birba » Τρί 05 Ιούλ, 2011 09:23

astragjtg έγραψε:
xarlam έγραψε:Αν δεν παρεις κανενα κιτ-ουτε ακομα και κορδονι, η ρεζερβα δεν χωρα πουθενα(ή δεν θες να την βαλεις στην οροφη) και το βουλκανιζατερ ειναι 20χλμ ή και περισσοτερα μακρια(αν ξερεις που ειναι....) τι κανεις τοτε ??? Περιμενεις την express servise...???

Επειδή έχω πάθει πολλές φορές λάστιχο με όλους τους δυνατούς τρόπους δε σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να βγάλω τη ρεζέρβα από το αυτοκίνητο. Σαν εναλλακτική λύση βρήκα να αγοράσω μία θήκη ελαστικού και να μπουν όλα τα εξαρτήματα και το λάστιχο μέσα. Πχ

http://www.pixmania.gr/gr/gr/10226976/a ... CE%BF.html

Με αυτό τον τρόπο θα έχω μία επιπλέον αποσκευή και θα περιοριστεί στο ελάχιστο ο χώρος των αποσκευών.

Και έρχομαι στο πρόβλημα... Δεν μπορώ να βρω μία να αγοράσω σε λογική τιμή... Το παραπάνω site το έχει και μπορεί να το στείλει στην Ελλαδα αλλά τα έξοδα αποστολής πλησιάζουν τα 200€ για ένα προϊόν που κοστίζει περίπου 20€. Σε σχετική αναζήτηση σε άλλα site βρήκα αρκετές λύσεις αλλά είτε δεν στέλνουν στην Ελλάδα, είτε το κόστος αποστολής είναι υπερβολικό. Επίσης σε αναζήτηση που έχω κάνει σε βουλκανιζατέρ δεν φέρνουν τέτοια προϊόντα στη Ελλάδα καθώς κανείς δεν αποθηκεύει τα λάστιχα του ή δεν έχει επιπλέον τεμάχια αποθηκευμένα σπίτι του... Επομένως το προϊόν δεν πουλάει...

Μήπως κάποιος από εσάς έχει εντοπίσει κάτι ανάλογο???
birba

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό mastro » Τρί 05 Ιούλ, 2011 09:48

Για δες αυτό http://viewitem.eim.ebay.gr/SAVER-SPARE ... 02963/item
στο ίδιο site έχει για διάφορα ελαστικά και γενικά ψάξε στο ebay.gr με αναζήτηση lpg σε UK και Germany έχουν πολλά πραγματάκια.
OCTAVIA 5 1.6 OMVL DREAM XXI
mastro

Δημοσίευσηαπό birba » Τρί 05 Ιούλ, 2011 12:52

mastro έγραψε:Για δες αυτό http://viewitem.eim.ebay.gr/SAVER-SPARE ... 02963/item
στο ίδιο site έχει για διάφορα ελαστικά και γενικά ψάξε στο ebay.gr με αναζήτηση lpg σε UK και Germany έχουν πολλά πραγματάκια.

Ευχαριστώ για την πληροφορία... Έχω ήδη παραγγείλει ένα, όταν το παραλαβω θα γράψω τις παρατηρήσεις μου..
birba

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό DragonHD » Τρί 05 Ιούλ, 2011 18:21

Υπαρχει καποιο site να αγορασω το εξαρτημα της continental;
Άβαταρ μέλους
DragonHD

Δημοσίευσηαπό dti » Τρί 05 Ιούλ, 2011 21:53

Θα το βρεις στο ebay.de
Έχω κι εγώ ένα που δεν το χρησιμοποίησα ποτέ και τώρα έχει λήξει η διάρκεια ζωής του υλικού επισκευής. Οπότε πριν το αγοράσεις από το ebay ρώτα τον πωλητή να σου πει τι ημερομηνία λήξης έχει το υλικό βουλκανίσματος... Εμένα δεν μου είχε στοιχίσει τίποτε (δώρο ήταν, καθώς το αυτοκίνητό μου δεν είχε ποτέ ρεζέρβα), αλλά τώρα έχω για χρήση ένα kit της slime (αχρείαστο να είναι κι αυτό...)
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό challenger » Τετ 06 Ιούλ, 2011 16:40

Πήρα το Slime από τα πράκτικερ.
Αν με πιάσει λάστιχο σε ταξίδι και έχω ακόμη 200Km για να φτάσω στον προορισμό μου τι κάνω? Το διορθώνω με το slime και πάω σε λαστιχά όταν φτάσω? Ή είναι πολλά τα 200km?
challenger

Δημοσιευσεις: 80

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες