astragjtg έγραψε:xarlam έγραψε:Αν δεν παρεις κανενα κιτ-ουτε ακομα και κορδονι, η ρεζερβα δεν χωρα πουθενα(ή δεν θες να την βαλεις στην οροφη) και το βουλκανιζατερ ειναι 20χλμ ή και περισσοτερα μακρια(αν ξερεις που ειναι....) τι κανεις τοτε ??? Περιμενεις την express servise...???
Επειδή έχω πάθει πολλές φορές λάστιχο με όλους τους δυνατούς τρόπους δε σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να βγάλω τη ρεζέρβα από το αυτοκίνητο. Σαν εναλλακτική λύση βρήκα να αγοράσω μία θήκη ελαστικού και να μπουν όλα τα εξαρτήματα και το λάστιχο μέσα. Πχ
http://www.pixmania.gr/gr/gr/10226976/a ... CE%BF.htmlΜε αυτό τον τρόπο θα έχω μία επιπλέον αποσκευή και θα περιοριστεί στο ελάχιστο ο χώρος των αποσκευών.
Και έρχομαι στο πρόβλημα... Δεν μπορώ να βρω μία να αγοράσω σε λογική τιμή... Το παραπάνω site το έχει και μπορεί να το στείλει στην Ελλαδα αλλά τα έξοδα αποστολής πλησιάζουν τα 200€ για ένα προϊόν που κοστίζει περίπου 20€. Σε σχετική αναζήτηση σε άλλα site βρήκα αρκετές λύσεις αλλά είτε δεν στέλνουν στην Ελλάδα, είτε το κόστος αποστολής είναι υπερβολικό. Επίσης σε αναζήτηση που έχω κάνει σε βουλκανιζατέρ δεν φέρνουν τέτοια προϊόντα στη Ελλάδα καθώς κανείς δεν αποθηκεύει τα λάστιχα του ή δεν έχει επιπλέον τεμάχια αποθηκευμένα σπίτι του... Επομένως το προϊόν δεν πουλάει...
Μήπως κάποιος από εσάς έχει εντοπίσει κάτι ανάλογο???