Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Περι αναρτήσεων

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Περι αναρτήσεων

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Παρ 09 Οκτ, 2015 10:34

Για την ώρα δουλεύουν τέλεια. Είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν (προσωπική άποψη πάντα) δεν θέλω να επηρεάσω. Στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν πολύ και τώρα τελευταία έδωσαν αρκετά στην Β. Ελλάδα μου είπαν. Ρίξτε μια ματιά εδώ.
https://www.youtube.com/watch?v=hK4viZGD2Vc
https://www.youtube.com/watch?v=De2j_ZqcG4c.
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό chriskon76 » Παρ 13 Νοέμ, 2015 20:40

εχω το megane II sedan 2006 και εχει μια εβδομαδα που το περασα υγραεριο, αυτο που με χαλασε ειναι οτι η δεξαμενη βαρυνε το πισω μερος και εκατσε λιγο, δεν μπορω να καταλαβω ποσο αλλα στις στροφες καταλαβαινω μια υποστροφη, υπ οψιν οτι απο αναρτηση φοραω τα sport kit koni τι επιλογες εχω; τις μαμα αναρτησεις τις αλλαξα στα 10.000 χλμ γιατι αν και ειμαι συντηρητικος οδηγος και το αμαξι ειναι 1,4 cc εκλινε πολυ στις στροφες, το ιδιο φαινομενο συμβαινει και στους υπολοιπους; η δεξαμενη ειναι 50lit
chriskon76

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 13 Νοέμ, 2015 20:54

NickSt έγραψε:
pavlos01 έγραψε:Τα spring buffers μπήκαν στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης στο γνωστό bosch car service που έχει δώσει λύσεις με τα tartarini.

Αν αυτά που λές δεν είναι ελατήρια αλλά κάποια μπλιμπλίκια που παρεμβάλονται μεταξύ των σπειρών του ελατηρίου , πρόσεχε πολύ γιατί αυτά ΔΕΝ αφήνουν το ελατήριο να δουλέψει σωστά!!! .

Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα καλά....

συμφωνω με την αποψη σου Νικο, θα τα χαρακτηριζα εως και επικινδυνα γιατι το ελατηριο δεν φορτιζεται ομοιομορφα αλλα ουσιαστικα ειναι σαν να κοβουμε το ελατηριο σε δυο κομματια με πολυ πονο στα σημεια πριν και μετα την προσθηκη τα οποια εχουν ανομοιομορφη παραμορφωση σε σχεση με το υπολοιπο ελατηριο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό villasg » Παρ 13 Νοέμ, 2015 21:30

chriskon76 έγραψε:εχω το megane II sedan 2006 και εχει μια εβδομαδα που το περασα υγραεριο, αυτο που με χαλασε ειναι οτι η δεξαμενη βαρυνε το πισω μερος και εκατσε λιγο, δεν μπορω να καταλαβω ποσο αλλα στις στροφες καταλαβαινω μια υποστροφη, υπ οψιν οτι απο αναρτηση φοραω τα sport kit koni τι επιλογες εχω; τις μαμα αναρτησεις τις αλλαξα στα 10.000 χλμ γιατι αν και ειμαι συντηρητικος οδηγος και το αμαξι ειναι 1,4 cc εκλινε πολυ στις στροφες, το ιδιο φαινομενο συμβαινει και στους υπολοιπους; η δεξαμενη ειναι 50lit

Εαν διαβάσεις πιο πισω θα δεις τι γινετε .
Εγω σωθηκα βάζοντας τα ελατηρια "MAD" (special thanks to @hlias) που ειναι ειδικα για αυτο το σκοπο ,εμενα εβγαζε ολοκληρο ελατηριο αντικαταστασης και οχι εσωτερικο .

Βαλε τα στοιχεια του αμαξιου εδω : http://www.mad-tooling.com/en/suspensio ... y-springs/
και δες τι δινει για σενα ( ποιο part number )
Μετα απο εδω : http://mad-springs.co.uk/auxiliary-springs/
βλεπεις τι τυπο βγαζει για σενα ( Ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του part number είναι και το είδος των ελατηρίων που ταιριάζει σε κάθε αμάξι (The last digit of the part number (e.g. HV-223098), determines the configuration of any chosen spring system, as detailed below:)

Αλαξε τα για να μην καταπονείς τα αμορτισέρ σου μην καταφυγεις σε "φτηνες" λυσεις - ημιμετρα
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Σάβ 14 Νοέμ, 2015 20:41

εδω ελλαδα ποιος τα φερνει;
antonis132

Δημοσιευσεις: 477

Δημοσίευσηαπό villasg » Σάβ 14 Νοέμ, 2015 22:38

antonis132 έγραψε:εδω ελλαδα ποιος τα φερνει;

Εγω προσωπικα τα πηρα απο τον μπουκηστον πειραια
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 16 Νοέμ, 2015 23:23

Φίλοι και εγω απο εκει τα πήρα νανε καλα ο hlias . Πιστεύω ότι όσοι έχετε κάνει τοποθετηση μεγάλης δεξαμενης LPG και έχει για το μοντέλο σας αν τα βάλετε θα παθετε πλάκα με την συμπεριφορα του οχήματος σας σαν να οδηγείται άλλο αυτοκινητο.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό donstefano » Δευτ 16 Νοέμ, 2015 23:42

Παιδια τι δεξαμενες φορατε?Εγω με 58αρα δεν εχω καταλαβει διαφορα να σας πω την αληθεια στο αμαξι μου οδηγικα.Εχει κατσει πισω ελαχιστα.
Βεβαια ψηνομαι και γω σιγα σιγα γιατι σκεφτομαι τα πισω αμορτισερ λογω του μονιμου φορτου θα πεσουν πιο γρηγορα.Πεφτουν που πεφτουν πιο γρηγορα σε νορμαλ συνθηκες απο τα μπροστα τωρα ακομη χειροτερα.Θα πρεπει να τα εχω περασει τα ελατηρια πριν βαλω νεα αμορτισερ.Δεν ξερω αν το αμαξι με αυτα θα ειναι η γεωμετρια του σωστη?Μην σηκωθει πισω περισσοτερο απο μπροστα!Θα δειξει..... :!:
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
BRC SEQUENT 24
donstefano

Δημοσιευσεις: 152

Δημοσίευσηαπό tripas » Τρί 17 Νοέμ, 2015 00:00

Εγω έχω 63lt αλλά αν βάλεις μέσα 5 άτομα δεν μπορει να μην καταλάβεις διαφορά. Επιπλέον για το όχημα μου τα ελατηρια έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος με τα εργοστασιακα αλλα σι σπειρες του απο ότι θυμάμαι είναι μεταβλητης διατομής.
Τα Auxiliary Springs Mad ελατήρια έχουν μικρή ή σχεδον καμία επίδραση, όταν το όχημα είναι χωρίς φορτίο.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό donstefano » Τρί 17 Νοέμ, 2015 12:25

Ε ναι σιγουρα στο φορτο αυτο που αναφερεις με 5 ατομα οποιοδηποτε αμαξι θα κατσει!Γιατι μεχρι τωρα 2 Max ατομα ειμαστε και σε ταξιδι παμε φορτωμενοι.
Οποτε για μελλοντικα καλο ειναι οταν μπορεσω οικονομικα να τα φτιαξω τα ελατηρια!
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
BRC SEQUENT 24
donstefano

Δημοσιευσεις: 152

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες