Πηγε ηδη .
Μπηκε μια μαρκας SIA που ειχε το συνεργειο μου μιας και ηθελαν και σβήσιμο τα error που ειχε βγαλει- abs - esp κλπ οποτε εβαλα οτι ειχε εκει
Hyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGasΘεωρώ πως δεν έχω βλέποντας την τάση αφού πάρει μπροστά. Άλλωστε την μπαταρία την περίμενα καιρό.. Είχε δείξει σημάδια αλλά όχι ρε γμτ και στις διακοπές..kos25k έγραψε:Δεν παρακολουθώ το forum,αλλά Μήπως έχεις πρόβλημα στο Δυναμό;Επίσης προσοχή στην αγορά μπαταρίας,πουλάνε μουφες με 75€ φουλ Κίνα.
Τώρα που το βάζεις κατήφορο βγάλε τη ασφάλεια του υγραεριου καλυτερα. Μην την ακούσει ο εγκέφαλος τίποτα .anikologr έγραψε:Θεωρώ πως δεν έχω βλέποντας την τάση αφού πάρει μπροστά. Άλλωστε την μπαταρία την περίμενα καιρό.. Είχε δείξει σημάδια αλλά όχι ρε γμτ και στις διακοπές..kos25k έγραψε:Δεν παρακολουθώ το forum,αλλά Μήπως έχεις πρόβλημα στο Δυναμό;Επίσης προσοχή στην αγορά μπαταρίας,πουλάνε μουφες με 75€ φουλ Κίνα.
Θα την αφήσω τώρα 12 ώρες με τον φορτιστή του lidl και ελπίζω αύριο πρωί να πάρει ώστε να πάω να την αλλάξω..
Τώρα όπως καταλαβαίνεις με τις τιμές δεν έχω πολλά περιθώρια.. Να την αλλάξω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Είμαι στο άγχος να βρω κατηφόρα..
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά ούτε που γνωρίζω που είναι.. Αν την ακούσει θα το ξήλωσω ή θα βάλω ένα πιο σύγχρονο..meletis έγραψε:Τώρα που το βάζεις κατήφορο βγάλε τη ασφάλεια του υγραεριου καλυτερα. Μην την ακούσει ο εγκέφαλος τίποτα .anikologr έγραψε:Θεωρώ πως δεν έχω βλέποντας την τάση αφού πάρει μπροστά. Άλλωστε την μπαταρία την περίμενα καιρό.. Είχε δείξει σημάδια αλλά όχι ρε γμτ και στις διακοπές..kos25k έγραψε:Δεν παρακολουθώ το forum,αλλά Μήπως έχεις πρόβλημα στο Δυναμό;Επίσης προσοχή στην αγορά μπαταρίας,πουλάνε μουφες με 75€ φουλ Κίνα.
Θα την αφήσω τώρα 12 ώρες με τον φορτιστή του lidl και ελπίζω αύριο πρωί να πάρει ώστε να πάω να την αλλάξω..
Τώρα όπως καταλαβαίνεις με τις τιμές δεν έχω πολλά περιθώρια.. Να την αλλάξω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Είμαι στο άγχος να βρω κατηφόρα..
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικά δεν σου έχει μια ασφάλεια από τους πόλους που έχει τραβήξει το ρεύμα για το γκαζιanikologr έγραψε:Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά ούτε που γνωρίζω που είναι.. Αν την ακούσει θα το ξήλωσω ή θα βάλω ένα πιο σύγχρονο..meletis έγραψε:Τώρα που το βάζεις κατήφορο βγάλε τη ασφάλεια του υγραεριου καλυτερα. Μην την ακούσει ο εγκέφαλος τίποτα .anikologr έγραψε:Θεωρώ πως δεν έχω βλέποντας την τάση αφού πάρει μπροστά. Άλλωστε την μπαταρία την περίμενα καιρό.. Είχε δείξει σημάδια αλλά όχι ρε γμτ και στις διακοπές..kos25k έγραψε:Δεν παρακολουθώ το forum,αλλά Μήπως έχεις πρόβλημα στο Δυναμό;Επίσης προσοχή στην αγορά μπαταρίας,πουλάνε μουφες με 75€ φουλ Κίνα.
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
anikologr έγραψε:Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά ούτε που γνωρίζω που είναι.. Αν την ακούσει θα το ξήλωσω ή θα βάλω ένα πιο σύγχρονο..

Hyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGasΑπό όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι.. Τέλος καλό όλα καλά.. Μπήκε η καινούργια και επιτέλους μου έφυγε το άγχος..villasg έγραψε:anikologr έγραψε:Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά ούτε που γνωρίζω που είναι.. Αν την ακούσει θα το ξήλωσω ή θα βάλω ένα πιο σύγχρονο..
anikologr έγραψε:Από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι.. Τέλος καλό όλα καλά.. Μπήκε η καινούργια και επιτέλους μου έφυγε το άγχος..
Hyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGasΜέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες
|
|
|