Για το συγκεκριμένο κινητήρα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο σύστημα υγρού ψεκασμού με σειρά προτίμησης Vialle, Prins και τέλος Icom.
Ψάξε στην Κosmocar να δεις αν σε καλύπτει η προσφορά που έχει για εγκατάσταση συστήματος της Vialle στα VW.
maevius έγραψε:Φίλος μου έβαλε στην Φλώρινα σε Audi A4 2.0 turbo μοντέλο 2008 αερίου ψεκασμού της ΚΜΕ με μπεκ της bocsh. Με πήγε βόλτα και έπαθα πλάκα από απόκριση και απόδοση. Τιμή 1000 €!!! Φυσικά ο τύπος στην Φλώρινα έχει ξανααναφερθεί και πηγαίνουν για εγκατάσταση σε αυτόν μέχρι και από Αθήνα. Τούρμπο ξετούρμπο αν ο μάστορας το χει..............

kostas1986 έγραψε:Καλημερα σε ολους!!! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ κ θα ηθελα να ρωτησω κ γω κατι... Εχω το peugeot 207 rallye κ θα θελα να ρωτησω εαν γινετε να μπει καποιο συστημα υγραεριου κ στο δικο μου αυτοκινητο λογο του turbo. Εαν υπαρχει κ καποιος που να το εχει κανει θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του για το κοστος-επιδοσεις-οικονομια καυσιμου σε σχεση με πριν.....Οχι τπτ αλλο αλλα εχω φαλιριση στις βενζινες.....
VasiliS3 έγραψε:Έχω κάνει αρκετά τούρμπο με ICOM (5ης γενιάς) και ακετά πλέον με AC STAG και OMVL (4ης γενιάς). Θεωρητικά υπερέχει το 5ης αλλά στην πράξη και αυτά με 4ης δούλεψαν μια χαρά (ακόμη και Octavia 193 με πρόγραμμα). Βέβαια κανένα από τα 4ης δεν ξέφευγε σε άλογα (μεχρι στιγμής τουλάχιστον). Συμφωνώ με τον Αντώνη (από πάνω) μεχρι το τελευταίο σημείο που είπε για τη διαφορά στα χρήματα που δεν την κατάλαβα...![]()
Και εγώ κάνω αυτοκίνητα από Κέρκυρα, Λάρισα, Καβάλα, Αθήνα αν και είμαι στη Θεσ/νίκη (ζήλεψα)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|