gakost έγραψε:taxtsom έγραψε:Βγηκαμε δοκιμη στο δρομο και ω, του θαυματος (ή καλυτερα της υψηλοτερης πιεσεως

) η λειτουργια του κινητηρα ηταν εμφανως βελτιωμενη, ητοι , με τερμα γκαζι εκοβε και επεστρεφε σε βενζινη στις
4800 στρ/min πλεον κ οχι απο τις
2800 - 3000 στρ οπως μεχρι τωρα!
Δηλαδή ακόμη έχεις πρόβλημα.
taxtsom έγραψε: Μου ειπε οτι καθε 3-4 ρεζερβουαρ θα πρεπει να πρεσσαρω και λιγο αερα για να μην εχω τετοια πρβλ.
Έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες αλλά αυτό πρώτη φορά
taxtsom έγραψε:ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Δεν σου φαίνονται είναι
taxtsom έγραψε:αλλα και τι να κανω

Τον πλήρωσες ; αν όχι δεν του δίνεις φράγκο μέχρι να στο φτιάξει. Αν τον έχεις πληρώσει ΑΠΑΙΤΕΙΣ να φτιαχτεί στην και αν δεν μπορεί ή δεν ξέρει να πάρει τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να μάθει. Σαν τελική λύση ΑΠΑΙΤΕΙΣ να στο ξηλώσει και τα χρήματα σου στο ακέραιο πίσω και πας σε κάποιον που μπορεί να στο φτιάξει.
Με επιταγη 3μηνης διαρκειας τον πληρωσα η οποια ακομα δεν εχει ληξει. ΟΜΩΣ...Ξέρετε τι γίνεται? Ο εγκαταστατης- με αδεια τεχνιτη υγραεριου νομιμη- μηχνανολογος ΤΕΙ (29 ετων) ειναι φιλος μου παιδικος . Απο το νηπιαγωγειο μαζι ειμαστε! Και ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση.... Μου ειπε πως αν δεν στρωσει εντελως οταν ζεστανει ο καιρος τοτε θα παραγγειλει νεο συστημα και θα αρχισει να ξηλωνει το παλιο μεχρι να δει τι φταιει. Συνεργαζεται - αγοραζει- κιτ μονο OMVL απο τον εισαγωγεα στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (δεν θυμαμαι το ονομά του). Ξερω ομως οτι εχει εναν Ιταλό τεχνικό ο οποίος δινει τα "φωτα " του τηλεφωνικως σε καθε συνεργαζομενο - εγκαταστατη ανα την Ελλαδα . Ο φιλος και εγκαταστατης μου, αυτες τις 2 εβδομαδες που εχω αυτο το πρβλ, τον εχει παρει τηλ μπροστα μου ισα με 6-7 φορες και ο Ιταλος του λέει για τις χαμηλες θερμοκρασιες, τη νοθεια / κακη αναλογια LPG, τον αερα που μου πρεσσαρε σημερα, τα "δικά" του στη Θεσ/νικη τουρμπατα και κομπρεσσορατα υγραεριοκινητα που αντιμετωπιζουν το ιδιο πρβλ κλπ κλπ κλπ. Ο μηχανικος μου λοιπον εχει ερθει σε δυσκολη θεση ... δεν ξερει τι να πιστεψει...
Και το κακο ειναι οτι ο δικος μου δεν τοποθετει αλλο κιτ για να εχω αλλη επιλογη παρα μονο , εως τωρα, το OMVL
Το περιεργο ομως ειναι οτι ο ΙΔΙΟΣ μηχανικος εγκαταστατης και φιλος μου εχει τοποθετησει ΟΜVL κιτ και στο αλλο αυτοκινητο της οικογενειας μου, CLIO 1.4 100HP, το οποίο δουλευει ρολόι έως τώρα στις ιδιες καιρικες συνθηκες στην ιδια πολη (ΧΑΛΚΙΔΑ).