Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 20 Σεπ, 2012 18:32

Μονο στην πρωτη σελιδα και μονο η qgas και οχι η fgas που ειναι ο εισαγωγεας συμφωνα με το site της "μαμας"...

μεταφερω και εδω λοιπον την απωρια μου που εγραψα και σε αλλο σημειο αυτου του φορουμ.

fokion έγραψε:Εννοειται φιλικά...

Απλά ρωταω απο περιεργεια, μια που εισαι ο 3ος που το υποστιριζει.

Γιατι απο εδω βλεπω αυτο
http://www.prins-fgas.eu/prins-lpg-system/silverline

Η ιδέα είναι απλή! Prins ποιότητα σε προσιτές τιμές!

Το σύστημα SilverLine είναι βασισμένο στο δοκιμασμένο λογισμικό VSI καθώς και τα περισσότερα από τα συστατικά του. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα μπεκ (μονάδες ψεκασμού) που χρησιμοποιούνται στο σύστημα. Το σύστημα SilverLineδεν είναι εξοπλισμένο με τα μπεκ Keihin (Ιαπωνίας) και είναι διαθέσιμο μόνο σε 4κύλινδρο σύστημα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κι απο εδω βλεπω αυτο
http://www.qgas.gr/products/silverline

Η ιδέα είναι απλή! Prins ποιότητα σε προσιτές τιμές! νέο Silverline 2.0 με μπεκ Prins ετοιμοπαράδοτο !!

Το σύστημα SilverLine είναι βασισμένο στο δοκιμασμένο λογισμικό VSI 2.0 με νέο εγκέφαλο της bosch καθώς και τα περισσότερα από τα συστατικά του. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα μπεκ (μονάδες ψεκασμού) που χρησιμοποιούνται στο σύστημα. Το σύστημα SilverLine έχει πλέον νέα μπεκ Prins πηνίου ( by keihin) και είναι διαθέσιμο μόνο σε 4 κύλινδρο σύστημα ατμοσφαιρικό 180 HP ή τούρμπο μέχρι 150 HP.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@qgas.gr

και παραξενευτηκα μια και εμφανως κατ' εμε ειναι παρεμφερη κειμενα με προσθηκες. ( απο τα λινκ φαινεται πιο ειναι ποιανου νομιζω)

ασε δε που εδω
http://www.prinsautogas.com/en/ ( της "μαμας" το site )
η bosch δεν αναφερεται στους "partners" οπως η keihin πχ.

το οποιο silverline παρεπιπτοντως δεν αναφερεται πουθενα στο site της "μαμας" ως προιον....
"bon pour l' orient" που ελεγαν καποτε???
δε ξερω...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Πέμ 20 Σεπ, 2012 21:07

Δέν νομίζω να περιμένεις απάντησει απο εμένα , :-\ Τώρα ,όλλα αυτα που έχεις κατεβάση είναι πραγματικότητα!!!!απο εκεί και πέρα ασ μάς δώσει απ'αντησει και κάποιος άλλος... ;)
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Πέμ 20 Σεπ, 2012 21:13

BMW1796 έγραψε:Δέν νομίζω να περιμένεις απάντησει απο εμένα , :-\ Τώρα ,όλλα αυτα που έχεις κατεβάση είναι πραγματικότητα!!!!απο εκεί και πέρα ασ μάς δώσει απ'αντησει και κάποιος άλλος... ;)

Πάντα φιλίκα βέβαια και να γίνεται και κουβέντα αλλά ένα έχω να πώ ότι μέχρι στιγμής δέν έχω ακουσει κάτι ,αρνητικό για τα υλικα της PRINS όπως ,κάποιοι έχουν πρόβλημα στα υλικά .[εγκεφαλοι ,μπεκιέρες κ.α.]αλλ'αζουν εκγέφαλο και το αμάξι δουλέυει άψογα,σου λένε μετά αστοχία υλικου..βέβαια δέν χρεώνεται κάτι ο πελάτης....
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 20 Σεπ, 2012 21:16

fokion έγραψε:και προφανως δεν εννοω σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση οτι ειναι "χαλια" - ισως να ειναι και το καλυτερο δε ξερω.......

προφανως και οχι ( για το πρωτο ποστ )

και κι εγω εχω πει ηδη το ανωτερο λιγο πιο πανω ( για το δευτερο ποστ )
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 15 Οκτ, 2012 14:03

BMW1796 έγραψε:
fokion έγραψε:εγω δε ξερω...
ρωταω
ειναι η δευτερη φορά που το διαβαζω κι απαντηση δεν εχω παρει ακομα....

και προφανως δεν εννοω σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση οτι ειναι "χαλια" - ισως να ειναι και το καλυτερο δε ξερω...

αλλα....

αναμενω ομως....

Λοιπών φίλε μου,δέν είδα πουθενά στον εγκέφαλο για bosch ,μπορεί να είναι κάπου με ψιλλά γραμματα :thumbdown: απλά το επεβεβαιώνει η εταιρεια στη σελίδα της...!!?? :-w

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό IoannisDosis » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 17:07

Καλησπέρα. Εχω ένα cuore 1.0 του 2008 με κιτ zavoli τα τελευταία 30000χλμ. Μετά την τελευταία ρύθμιση απο τον εγκαταστατη (στο service των 25000χλμ) παρατήρησα ότι σε ταξίδι 600 χλμ μου έκαψε περιπου 10ευρω βενζίνη.
Σήμερα σύνδεσα το προγραμμα για την ecu της zavoli (έχω πάρει απο eBay) και είδα ότι είναι ρυθμισμένο στο petrol addition απο τις 1000rpm στα 9ms να ψεκαζει 4ms βενζίνη.
Είναι πολύ?
Daihatsu Cuore 1.0l + Zavoli
Seat Toledo 1.8T + AEB by Qgas
IoannisDosis

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 17:13

IoannisDosis έγραψε:Καλησπέρα. Εχω ένα cuore 1.0 του 2008 με κιτ zavoli τα τελευταία 30000χλμ. Μετά την τελευταία ρύθμιση απο τον εγκαταστατη (στο service των 25000χλμ) παρατήρησα ότι σε ταξίδι 600 χλμ μου έκαψε περιπου 10ευρω βενζίνη.
Σήμερα σύνδεσα το προγραμμα για την ecu της zavoli (έχω πάρει απο eBay) και είδα ότι είναι ρυθμισμένο στο petrol addition απο τις 1000rpm στα 9ms να ψεκαζει 4ms βενζίνη.
Είναι πολύ?

Αν από τις 1000rpm ψεκάζει βενζίνη τότε τί νόημα έχει το κιτ υγραερίου;
Το δικό μου ψεκάζει λίγο στις 4100 (που πολύ σπάνια το πάω μέχρι εκεί) και δεν το θέλω ούτε αυτό. αλλά αφού το πάω πολύ σπάνια το άφησα έτσι.
Ο εγκαταστάτης το είχε βάλει στις 3900 και του είπα να το κάνει 4100.
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό IoannisDosis » Κυρ 04 Νοέμ, 2012 12:10

Ο κινητήρας βρίσκεται στις black lists σε αλλά μοντέλα που τον φοράνε (Toyota aygo, Citroen c1, Peugeot 107) οπότε έχω ζητήσει να ληφθεί υπόψιν απο τον εγκαταστατη καταρχάς η αξιοπιστία. Δεν με πειράζει να καίει και λίγο βενζίνη, άλλωστε και με τη βενζίνη είναι οικονομικό. Παρ´ όλα αυτά ρώτησα για να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν η βενζίνη που καίει είναι υπερβολική.
Daihatsu Cuore 1.0l + Zavoli
Seat Toledo 1.8T + AEB by Qgas
IoannisDosis

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό panosopel » Κυρ 04 Νοέμ, 2012 19:33

εμενα ψεκαζει βενζινη μετα απο 60% πατημα στο γκαζ
ακριβως επειδη εχω opel με κινητηρα black list

δεν ειναι υπερβολικος αυτος ο ψεκασμος γιατι μου καιει 5ευρω βενζινης στα 1500χιλιομετρα
αμα παρω υπ οψιν και την εκκινηση με βενζινη η καταναλωση ειναι ελαχιστη

επισης καλο ειναι η βενζινη να καταναλωνεται εντος 3μηνου το πολυ η μεσω ψεκασμου η με το γυρισμα διακοπτη

σε φιλο μου δεν ειχε ψεκασμο αφησε βενζινη μεσα κανα 8μηνο..οταν την εβγαλε ηταν σαν κολλα

ζημια 300ευρω επαθε

οποτε βενζινη θες δεν θες πρεπει να καταναλωνεις
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 04 Νοέμ, 2012 21:11

Η βενζινη δεν μετατρέπεται σε ''κολα'' με το περασμα του χρονου, απλα χανει τις ιδιοτητες της.
Κατι αλλο του ειχαν βαλει στο ρεζερβουαρ αντι για βενζινη ή ( το πιο πιθανο) αυτο που ειδε ηταν τα υπολείμματα του καυσιμου στο ντεποζιτο μετα απο τοσα χρονια κατοχης του ι.χ.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες