manoliss έγραψε:geormpal έγραψε:geormpal έγραψε:boltsis έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά με εφησυχάζετε!!
@geormpal τι εννοείς να το ανοίξω,να το δώσω και 5-6000 στροφές όταν είναι σε υγραέριο?
Τελικά ισχύει οτι στο trip computer δεν ισχύουν οι καταναλώσεις αυτές που δείχνουν?Κάτι τέτοιο διάβασα εδω μέσα, και αν ισχύει κάτι τέτοιο πως δικαιολογείται η 10-15% περισσότερη κατανάλωση που δείχνει?
Όταν λέω να το ανοίξεις δεν εννοώ να του δώσεις στο ρελαντι 5-6000 στροφές..
Αλλα γενικότερα να είσαι ελέυθερος στο γκάζι (φορτίο)..! Κοίτα! Μπορείς να το κάνεις να καίει και τα μισά..,αλλα δεν το θέλεις αυτο! Τα εγκεφαλακια απο το αεριο είναι πιστοί παράλληλοι.. Κάνεις ο..τι θελεις......!
Το μόνο κλάσμα που θα υπάρχει στο μυαλό σου είναι κατανάλωση/φθορά-αξιοπιστία!
Δές τι πραγματικά σου καίει [οχι στον υπολογιστή ταξιδιού αλλα στα λίτρα που βάζεις (-) πρός τα χιλιόμετρα] και μίλα με τον Στεργίου...
πχ εμένα χθές έκαναν οι γονεις μου ταξίδι Λαμια - Σπαρτη - Λαμία με 150 χλμ/ωρα..
Έβαλαν σύνολο 75Ε αέριο..
Αν πήγαιναν με 170-180χλμ/ώρα θα έκαιγαν 95...!
Σύνολο 900χλμ..
σορρυ για αυτο αλλα αμα το αμαξι των γονιων σου ο μπαμπας παρει το κεφαλαρι στα χερια με τος βαλβιδες προικα μετα δεν θα φταιει το αεριο...ρε παιδια για πειτε μοτ το αεριο το βαζουμε για οικονομια η οχι?
τι οικονομια να κανεις στα 150χλμ/ωρα? αμα κινεισε σε αυτες τις ταχυτητες θα καψει το μπουρδελο και οχι μονο θα καψει αλλα και η καταπονηση στο αμαξι ειναι πολυ μεγαλυτερη
Με το δικό μου το αμάξι πήγαν... Almera N16 SR20ve!
825χλμ με 33+20+23=76Ε ή 85Λιτρα αέριο..!
Δηλαδή 10,3L/100Km. Με βενζίνη έκαιγα 8,5L/10km. (140-150 σταθερά)
[Γενικότερα μεσα στην πόλη εχω καπως αυξημένη κατανάλωση σε βενζίνη και αεριο (10-11L/100Km Βενζίνη - 12-13L/100Km αέριο) αλλα τώρα με το αέριο δεν με απασχολεί καθόλου..(11Ε/100km) ]
Σωστή η παραθεσή σου απλά αυτό για το κεφαλάρι να το πείς σε κανα άλλο και εδώ είμαστε και θα τα πούμε...
Ποιος απο εδω μεσα έχει μιλήσει για Wideband σε έλεγχο εγκατάστασης υγραερίου?? Πώς το ελέγχεις μόνο με τον "Λ"? Αν είσαι τουρμπάτος μεχρι πού πέφτει ο "Λ", ξέρεις? Ποια είναι η στοιχιομετρική του αερίου και ποιά της βενζίνης για την "τελεια" καύση? Πως θα τα δείς αυτά με ενα calibration - 30Ε και δρόμο..??
Σου δίνει τόοοσες δυνατότητες το παράλληλο εγκεφαλάκι του αερίου και αν δεν έχει OBDII (τυφλοσούρτι) δεν ξέρει ΚΑΝΕΝΑΣ να το ρυθμίσει!
Σε 2 πήγα και μου είπαν "Ε, μην ζητάς και πολλά..".
Σίγουρα μια παραπάνω φθορά στις έδρες των βαλβίδων υπάρχει και στα πιο καλορυθμισμένα υγραεριοκίνητα!
Απο εκει και πέρα αν η επιπλέον φθορά είναι μεσα στο επιτρεπτό αξίζει να βάλεις αέριο!
Σε μεγάλα μοτερ (2.0L+) που με το υγραέριο εκμεταλλεύεσαι μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων τους (Αποδιδουν 200άλογα αλλα αξιοποιεις τα 100-120) και ειδικά σε ατμοσφαιρικά, οι φθορές είναι ΤΡΑΓΙΚΑ μικρότερες..
(Καθοριστικό ρόλο στα ατμοσφαιρικά παίζει η σχέση συμπίεσης)
Και για να μην το ζαλίζω, η αποψη μου είναι οτι ενα καλορυθμισμένο αυτοκίνητο με αέριο πρέπει να καίει απο 8 εώς 15% περισσότερο σε L/100Km. (αναλογα με το φορτίο - καταπόνηση)
Δηλαδή λόγο της τιμής του αερίου να εξοικονομείς 35 με 40% σε χρήμα..
Αυτοί που "χαλάσαν" το αυτοκίνητο τους για να του βάλουν αέριο και κέρδισαν 10-15% να το ψάξουν..!
http://www.gocar.gr/news/tech/5478,To_y ... ysimo.html