Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βοήθεια-Χάρτης υγραερίου και μεγάλη κατανάλωση

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Βοήθεια-Χάρτης υγραερίου και μεγάλη κατανάλωση

Δημοσίευσηαπό mazda323F » Κυρ 16 Δεκ, 2012 17:18

Καλησπέρα! Μετά από μετρήσεις που έκανα, μετά από τη νέα ρύθμιση που μου έκανε η αντιπροσωπεία τον Ιούνιο έχω πολύ μεγάλη κατανάλωση. Mazda 323f, 1500 κυβικά, 12,4 λίτρα/100 χλμ. πριν είχα 10 λίτρα. Ο χάρτης που μου έφτιαξαν είναι αυτός
Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Ο χάρτης που είχα πριν είναι αυτός
Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στα ποσοστά ολοκλήρωσης του χάρτη το είχαν αφήσει σατο 72%, ενώ εγώ τους είχα πάρει κατά 100%. Φαίνεται και στις φωτό. Αν θυμάμαι καλά αύξησαν και την πίεση του πνεύμονα.

Επειδή τελικά αν θες να κάνεις καλή δουλειά, πρέπει να την κάνεις μόνος σου, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την πίεση του πνεύμονα και πώς πρέπει να συμπίπτουν οι γραμμές μήπως και το φτιάξω μόνος μου, γιατί έχω βαρεθεί να πληρώνω 30ευρα.
Mazda 323F 1.5, Σύστημα Europegas Oscar N-Plus Αέριου ψεκασμού
Άβαταρ μέλους
mazda323F

Δημοσιευσεις: 63

Re: Βοήθεια-Χάρτης υγραερίου και μεγάλη κατανάλωση

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 16 Δεκ, 2012 23:15

Η πίεση του πνεύμονα εχει να κάνει με το σωστό ψεκασμό των μπεκ του υγραεριου και της βενζίνης ώστε οι χρόνοι ψεκασμού να ειναι σχετικά κοντά και να υπαρχει πληθώρα καυσίμου για το υγραεριο δοκίμασε με 1.20 μπαρ και άστο να φτάσει ο χάρτης στο 100 % θέλει υπομονή και ώρα στο δρόμο όπως και όλο το φάσμα στροφών !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες