Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

θελω την βοηθεια σας

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

θελω την βοηθεια σας

Δημοσίευσηαπό plantami » Τετ 13 Απρ, 2011 09:48

Καλημερα!εχω ενα Peugeot 308 τουρμπο αμεσου ψεκασμου (150αλογα) και θελω να βαλω υγραεριο!εχω ρωτησει διαφορους εγκαταστατες αλλοι μου ειπαν οχι αλλοι μου ειπαν ναι, αλλοι μου ειπαν ναι μεχρι τις 4000 στροφες υγραεριο απο κει και περα βενζινη και το αποκορυφωμα ενας μου ειπε οχι και ο αλλος ναι με το κιτ της ιδιας εταιριας(Landirenzo)!θελω την γνωμη σας τι να κανω ?θελω να γινει μια σωστη εγκατασταση στο αυτοκινητο χωρις προβλημα αλλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα!εχει βαλει καποιος κατι σε αυτοκινητο με τα χαρακτηριστικα οπως το δικο μου?
Νεκταριος απο χαλκιδα
plantami

Δημοσιευσεις: 5

Re: θελω την βοηθεια σας

Δημοσίευσηαπό motorhome » Τετ 13 Απρ, 2011 13:54

τα μπεκ του αμεσου ψεκασμου βρισκονται μεσα στον χωρο καυσεως και αναπτυσονται μεγαλες θερμοκρασιες με την καυση οποτε με συστημα 4ης γενιας που μπαινουν εξτρα μπεκ και απενεργοποιιη τα υπαρχον μπεκ εστω απο της 1500-4800 στροφες δεν περναει η βενζινη για να τα ψυξη ετσι καπου στης 30000χλμ θα καουν τα μπεκ της βενζινης ασε που απο αμεσος ψεκασμος γινεται εμμεσος και τη κερδος θα εχεις οταν δουλευει μονο σε αυτο το φασμα στροφων σε χρημα εννοω. υπαρχουν καποιες εταιριες που χρησιμοποιιουν τα ιδια τα μπεκ της βενζινης και δουλευει τελεια απο την εκκινηση μεχρι των κοφτη σε κανενα 2μηνο θα αρχιζουν να τοποθετουνται .για το προβλημα με τα 4ησ σε αμμεσο ψεκασμο υπαρχουν και αρθρα σε αμερικανικα +αυστραλεζικα φορουμ αν εχεις κεφι για ψαξιμο
motorhome

Δημοσιευσεις: 24

Re: θελω την βοηθεια σας

Δημοσίευσηαπό dti » Τετ 13 Απρ, 2011 17:40

Προτίμησε κάποιο σύστημα ειδικό για κινητήρες άμεσου ψεκασμού: Vialle ή Icom (με υγρό ψεκασμό) ή Prins. Τίποτε άλλο!
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες