Γεια χαρά
έχει κάποιος άποψη για τον συγκεκριμένο εγκαταστάτη ;
Βάζει Landi Renzo σετ συγκεκριμένο για το αυτοκίνητο μου μάρκας OPEL στα 1540 ευρο.
Ευχαριστώ!!
SPIPIS έγραψε:Τι αυτοκινητο εχετε γιατι 1540 ευρω ειναι πολλα αν το αμαξι δεν ειναι turbo .
Εγω εβαλα στον ιδιο εγκαταστατη σε INSIGNIA turbo 1600, με 1600 ευρώ το dedicated kit της Landirenzo τελειωμενο με κτεο και σε 12 ΔΟΣΕΙΣ ε πιστωτικη καρτα. Το αμαξι εχει κανει 4500 χλμ και παει παρα πολυ καλα χωρις κανενα προβλημα.
SPIPIS έγραψε:Τι αυτοκινητο εχετε γιατι 1540 ευρω ειναι πολλα αν το αμαξι δεν ειναι turbo .
Εγω εβαλα στον ιδιο εγκαταστατη σε INSIGNIA turbo 1600, με 1600 ευρώ το dedicated kit της Landirenzo τελειωμενο με κτεο και σε 12 ΔΟΣΕΙΣ ε πιστωτικη καρτα. Το αμαξι εχει κανει 4500 χλμ και παει παρα πολυ καλα χωρις κανενα προβλημα.
SPIPIS έγραψε:Το kit ειναι Landirenzo omegas Plus και δεν ειναι της AEB. 1200 + ΦΠΑ +ΚΤΕΟ ειναι μεσα στις τιμες που λες αρα δεν μιλαμε ουτε για κατι ακριβο ουρε για τιποτα αλλο. Επισης η OPEL εχει την LANDIRENZO σαν επισημο συνεργατη στα συστηματα υγραεριοκινησης και οχι την PRINS αρα δεν βλεπω των λογω να βαλω κατι που δεν ειναι εγκεκριμενο απο το εργοστασιο.
Επιστροφή στο Γνώμες για συνεργεία – εγκαταστάτες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
|
|
|