hlias έγραψε:ψαξε λιγο το θεμα νομικα και θα εκπλαγεις με το θεμα εγγυηση σε οποιαδηποτε εργασια γινετε πανω στο αυτοκινητο ειτε εχεις γραπτη εγυηση ειτε οχι.
ξεκαθαροι οροι ειναι σου εβαλα υγραεριο και καλυπτω πρωτα τις βαλβιδες εξαγωγης, εμενα δεν μου αρεσει η παραπλανηση (ετσι εκλαμβανω αυτην την εγγυηση εγω) σου εβαλα υγραεριο και δινω εγγυηση για τα λαστιχα, σου αλλαξα μπουζι και σου δινω εγγυηση για την εξατμιση, εσενα αν σε καλυπτει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
καλα χιλιομετρα να εχεις.
Ευχαριστώ για τα καλά χιλιόμετρα! Εσύ ως εγκαταστάτης τι είδους εγγύηση μπορείς να προσφέρεις στους πελάτες σου που να τους εξασφαλίζει για την επιλογή τους?
Δεν νομίζω πως είναι λίγο πράγμα να σου εγγυάται για κυλινδοκεφαλή, μπιέλες έμβολα...κ.τ.λ. μέρη του κινητήρα και μόνο άσχετα δεν είναι με την μετατροπή σε υγραέριο, άλλωστε ως εγκαταστάτης θα το γνωρίζεις καλά!
Δηλαδή και ΤΟΥΟΤΑ που δίνει εγγύηση για την μηχανή αν κάνεις στο επίσημο δίκτυο την μετατροπή, παραπλανά τους πελάτες της?
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... λέει ο σοφός λαός μας! και αναφέρομαι μόνο στη δυνατότητα χορήγησης εγγύησης και όχι για ποιότητα εργασίας!