Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

αυτοκίνητο για διδυμακια

αυτοκίνητο για διδυμακια

Δημοσίευσηαπό darn » Τετ 31 Ιούλ, 2013 17:04

Εχω εαν Citroen C4 coupe και δεν χωραει καν το καροτσι για τα διδυμα μου που τα περιμενω με το καλο να ερθουν.

Θα ηθελα την βοηθεια σας τι αμαξι προτεινεται για καποιον με διδυμα.

Ειδα το Scoda Rapid το οποιο εχει 500λιτρα χωρο αποσκευων και χωραει και εμενα μεσα και ειναι και φτηνουτσικο δωστε μου καμια ιδεα γιατι εχω πελαγωσει.....

Ευχαριστω
darn

Δημοσιευσεις: 28

Re: Απ: αυτοκιητο για διδυμακια

Δημοσίευσηαπό alexmar » Τετ 31 Ιούλ, 2013 21:11

Καλησπέρα φιλε μου
Και εγω διδυμα εχω τωρα ειναι 2μιση ετων αγορι κοριτσι
Μεχρι πριν απο 6 μηνες την εβγαλα με ενα hyundai atos και καταλαβαινεις στριμογμα που επεσε
Οταν εψαχνα για αυτοκινητο με ειχε πιασει πανικος για τους χώρους του πορτ παγκαζ ειχα καταληξει σε 2-3 Peugeot 307 sw Peugeot 3008 και vw touran
Τελικα πηρα τελείως διαφορετικη κατηγορια ενα Toyota Avensis 1.6 και το καροτσι χωραει ανετα αν και πλεον ειναι σπανια η χρηση του και αποσκευές
Αν τα οικονομικα σου σου επιτρέπουν καποιο μεγαλο μπορει να σου ελεγα να το παρεις αλλα αυτο που ειδα στη πορεια ειναι οτι τα πραγματα των παιδιών μειώνονται σε ογκο σιγα σιγα πχ καροτσι και παρκοκρεβαρα οταν παμε κάπου για σκ
Εγω με το sedan ειμαι καλυμμένος απο χωρους ισως αργοτερα να παρω και μια μπαγαζιερα απο πανω για καποιο μεγαλο ταξιδι και ειμαι κομπλε

Ελπιδω να βοηθησα εστω και λιγο
Τι ηλικία εχουν τα μικρά;

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
alexmar

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό alexmar » Τετ 31 Ιούλ, 2013 21:13

Αααα σορρυ τωρα ειδα οτι "τα περιμένεις να ερθουν"
Με το καλο σου εύχομαι καλα κουραγια και καλα ξενύχτια
Οτι θελεις μην διστασεις να ρωτήσεις

alexmar

Re: αυτοκιητο για διδυμακια

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 31 Ιούλ, 2013 22:03

darn έγραψε:Εχω εαν Citroen C4 coupe και δεν χωραει καν το καροτσι για τα διδυμα μου που τα περιμενω με το καλο να ερθουν.

Θα ηθελα την βοηθεια σας τι αμαξι προτεινεται για καποιον με διδυμα.

Ειδα το Scoda Rapid το οποιο εχει 500λιτρα χωρο αποσκευων και χωραει και εμενα μεσα και ειναι και φτηνουτσικο δωστε μου καμια ιδεα γιατι εχω πελαγωσει.....

Ευχαριστω

καλως να σου ερθουνε, εχεις σκεφτει για μπαγκαζιερα οροφης?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό alexmar » Τετ 31 Ιούλ, 2013 22:09

Την μπαγαζιερα του την προτεινα και εγω αλλα μονο για αποσκευές το καροτσι των διδύμων μονο αν ειναι σε στυλ μπαστουνι το κλεισιμο του το χωραει αν ειναι σαν το δικο μου που σπαει κατα καποιο τροπο στα 2 και ειναι φαρδυ δεν το χωράει

alexmar

Δημοσίευσηαπό manoliss » Πέμ 01 Αύγ, 2013 15:48

αλλαγη αυτοκινητου σε μτχνο προμηνειει προβληματα....μαζεματα κλπ κλπ δυσκολες εποχες....καλο θα ηταν να
να κρατησεις το δικο σου που το ξερεις.....εχω και γω παιδι και τον πρωτο χρονο χτυπαγα το πορτ παγκαζ με βαριοπουλα να κλεισει....μετα απο 2 χρονια δεν χρειαστηκα τιποτα.......παρε μπαγκαζιερα οροφης .....μονο για ταξιδα θα το χρησιμοποιεις....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό darn » Κυρ 04 Αύγ, 2013 15:35

τι κοστος εχει η μπαγκαζιερα παιδια ?
darn

Δημοσιευσεις: 28

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 04 Αύγ, 2013 16:07

Δες εδώ
http://www.skroutz.gr/c/1230/luggage_ca ... tocomplete

http://www.thule.com/en/gr/products/car ... nd-baskets

θα χρειαστείς και μπάρες οροφής

Η thule είναι ίσως η καλύτερη μάρκα στο είδος και σαφώς όχι η οικονομικότερη αλλά ότι δίνεις παίρνεις.

επίσης λάβε υπόψιν σου ότι θα σου αυξήσει αρκετά την κατανάλωση σε ταξίδια και τον θόρυβο και όσο καλύτερη πάρεις τόσο λιγότερα αρνητικά αποτελέσματα θα έχεις σε αυτούς τους τομείς. Επίσης συμβουλέψου το βιβλίο του αυτοκινήτου σου σχετικά με το πόσο ΣΥΝΟΛΙΚΟ βάρος μπορείς να βάλεις (μπαγαζιέρα + αποσκευές) Επίσης να ξέρεις ότι όταν το φορτώνεις με πολύ βάρος στην οροφή αλλάζεις το κέντρο βάρους και συνεπώς αυξάνονται οι κλίσεις και χαλάει η συμπεριφορά στις στροφές.

Αν μπορείς να αλλάξεις αυτοκίνητο δες και σε Honda έχουν το magic seats και δίνουν τεράστιους χώρους. Επίσης καλές επιλογές τα ταριφοάμαξα Octavia που όπως είπες ξαπλώνεις μέσα αλλά και κανα Toyota Verso. Η σωστότερη επιλογή βέβαια είναι τα Station αλλά που να τα βρεις στην Ελλάδα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Re: αυτοκίνητο για διδυμακια

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 14 Αύγ, 2013 07:41

http://new.skoda-auto.com/en/models/Yeti/exterior?ff=1

Για scoda με πολύ καλούς χώρους είναι το Yeti.
Αλλά γνώμη μου αν θέλης να το αλλάξης ψάξε στην αγορά,και αυτή την εποχή θα βρης καλό μεταχειρισμένο
σε καλή τιμή ανάλογο του yeti το οποίο αν είναι βενζίνη το κάνης υγραέριο και είσαι οκ.

Να μην ξοδεύης 'και άσκοπα χρήματα καλή λύση είναι η μπαγκαζιέρα.Σημειωτέον όμως
ότι δεν είναι για καθημερινη χρήση (παιδική χαρά -σούπερ μάρκετ κ.λ.π) αλλά για ταξίδια.

Γνώμη μου αν πας σε αλλαγή μην πας σε sedan όσο μεγάλο πορτ μπαγκάζ και νάχει γιατί και πάλι δεν θάχης χώρους
Έχω το opel vectra με πολύ μεγάλο πορτ μπαγκάζ αλλά όταν παίρνω την κόρη και την εγγονούλα έχω σοβαρό πρόβλημα
χώρου στο μπαγκάζ.Σημειωτέον ότι τη ρεζέρβα την βάζω πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού για περισσότερο χώρο στο
πορτ μπαγκάζ επειδή στη θέση της ρεζέρβας είναι η μπουκάλα υγραερίου. :lol: :lol:

Εύχομαι με το καλό να έρθουν τα δίδυμα και καλάκουράγια. :wave:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Re: αυτοκίνητο για διδυμακια

Δημοσίευσηαπό prometheas » Πέμ 15 Αύγ, 2013 21:29

Όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα και υπομονή παίδες.... δεν είναι καιροί για αλλαγές αυτοκινήτων....

Τα ελαφριά πράγματα να μπαίνουν στη μπαγκαζιέρα και να οδηγείς λίγο πιο αργά και πιο προσεχτικά.

Καλά ξενύχτια με τα διδυμα και υπομονή!
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Επόμενο

Επιστροφή στο Συζήτηση γενικού περιεχομένου – Εκφραστείτε ελεύθερα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες