Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!S.I.M.E. Ε.Π.Ε. Συστήματα Υγραεριοκίνησης

Γνωρίστε τις εταιρίες που εγκαθιστούν συστήματα υγραερίου!

S.I.M.E. Ε.Π.Ε. Συστήματα Υγραεριοκίνησης

Δημοσίευσηαπό panossoug » Τετ 23 Νοέμ, 2011 17:44

Η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. παρέχει λύσεις για τους επαγγελματίες του τομέα εδώ και 18 συνεχή έτη αντιπροσωπεύοντας τις ίδιες εταιρείες LOVATO κιτ μετατροπής και STAKO δεξαμενες αποθήκευσης.

Η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1991 και ασχολείται από το πρώτο ξεκίνημά της αποκλειστικά με τον τομέα όλων των εφαρμογών που αφορούν την χρήση του Φυσικού Αερίου και του Υγραερίου, σε τομείς και δραστηριότητες όπως βιομηχανία, βιοτεχνία, επαγγελματικούς χώρους, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και οικιακές εγκαταστάσεις. Πολύ γρήγορα, σχεδόν από το ξεκίνημα της δράσης της, το 1993, τα συστήματα μετατροπής οχημάτων σε υγραεριοκίνητα προστέθηκαν στην γκάμα των προϊόντων της.

Η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. είναι από τις πιο παλιές στον χώρο. Διαθέτει οργάνωση που προσφέρει στους επαγγελματίες που τις επιλέγουν για συνεργασία, πλήρη και υπεύθυνη λύση όλων των θεμάτων που τους απασχολούν σχετικά με το αντικείμενο τους. Λειτουργεί επίσης πιστοποιημένο κέντρο μετατροπής αυτοκινήτων από την εταιρεία LOVATO καθώς και κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης όπου δίνετε η δυνατότητα στους συνεργάτες να εκπαιδευτούν στα υλικά που τους διατίθενται.

Τηλ: 0030 210 5551720-23-24
Fax: 0030 210 5551860
E-mail: sales@sime.gr
web-site: http://www.sime-ygraeriokinisi.gr
panossoug
Εγκαταστάτης
 
Δημοσιευσεις: 2
Εγγραφή: Τετ 05 Ιαν, 2011 14:49

Επιστροφή στο Παρουσιάσεις εταιριών-εγκαταστατών

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης