Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!Vantzos automotive engineering

Γνωρίστε τις εταιρίες που εγκαθιστούν συστήματα υγραερίου!

Vantzos automotive engineering

Δημοσίευσηαπό bbant » Σάβ 03 Μαρ, 2012 15:17

Πιστοποιημένο συνεργείο αερίων καυσίμων στα Ιωάννινα.

Λεωφόρος Γράμμου 40
45445 Ιωάννινα
Τηλ. 2651028814
Τηλ/Fax 2651031120
email: info@vantzos.com
web : http://www.vantzos.com

Υπεύθυνος εγκαταστάτης : Βασίλειος Βάντζος ( Πτυχιούχος Τεχνολόγος Μηχανικός Οχημάτων )

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί νόμιμο συνεργείο εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης οχημάτων. Η εγκατάσταση των συστημάτων γίνεται αφού ληφθούν υπ΄ όψιν όλες οι απαραίτητες παράμετροι που θα πρέπει να πληρούνται, ούτως ώστε με το τελικό αποτέλεσμα να διασφαλίζεται τόσο η ασφαλής λειτουργία του συστήματος σε κάθε περίπτωση, όσο και η απροβλημάτιστη χρήση του υγραερίου σαν εναλλακτικό καύσιμο της βενζίνης.

Τα συστήματα που έχουμε διαθέσιμα προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συστημάτων υγραεριοκίνησης παγκοσμίως, γεγονός που εγγυάται ότι στο αυτοκίνητό σας, θα εφαρμοστεί μόνο κάποιο από τα πλέον ποιοτικά -και ταυτόχρονα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές- συστήματα που υπάρχουν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και πριν πάρετε την απόφαση της εγκατάστασης κάποιου συστήματος υγραεριοκίνησης στο όχημά σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

1. Το Lpg (Liquefied Petroleum Gas) ή Υγραέριο, επειδή καταναλώνεται σε αέρια μορφή και αποθηκεύεται σε υγρή μορφή υπό πίεση στη δεξαμενή, κάτω υπό ορισμένες και συγκεκριμένες συνθήκες θεωρείται ως εκρηκτικό μίγμα με τον ατμοσφαιρικό αέρα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να πληρούνται απαραιτήτως οι πιο κάτω προϋποθέσεις:

A. Tο συνεργείο (ο εγκαταστάτης) που θα επιλέξετε πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει και να έχει αναρτημένη σε εμφανή θέση, Άδεια Λειτουργίας εγκατάστασης συστημάτων αερίων καυσίμων (Υγραερίου), πιστοποιημένη από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών.

Β. Ο εγκαταστάτης μηχανικός πρέπει να διαθέτει Άδεια άσκησης επαγγέλματος με ειδικότητα "Τεχνίτη Συσκευών Αερίων Καυσίμων" και να είναι κατάλληλα καταρτισμένος εν γένει στο σύστημα που τοποθετεί.

Γ. Όλα τα επιμέρους εξαρτήματα του συστήματος πρέπει να διαθέτουν τόσο Διεθνείς όσο και Εθνικές Πιστοποιήσεις Έγκρισης Τύπου κοινοποιημένες από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών.

2. Εάν δεν πληρούνται τα παραπάνω, η εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης στο όχημά σας αφενός μεν θα είναι παράνομη και αφετέρου δε, ενδεχομένως να είναι επισφαλής.

3. Εάν πληρούνται οι πιο πάνω προϋποθέσεις μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς κανένα ενδοιασμό στην διασκευή του οχήματός σας χωρίς φυσιολογικά να σας προβληματίζει ούτε στο ελάχιστο το θέμα της ασφάλειας και της καλής λειτουργίας του συστήματος. Τεχνικά η ύπαρξη του συστήματος υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητο θεωρείται και είναι πιο ασφαλής απο αυτό της βενζίνης, γεγονός που πιστοποιούν παγκοσμίως όλοι οι αρμόδιοι Οργανισμοί σε θέματα ασφάλειας της κίνησης οχημάτων.
Συνημμένα
alternative fuels transparent 448336.png
alternative fuels transparent 448336.png (31.94 KiB) 20543 προβολές
Άβαταρ μέλους
bbant
Εγκαταστάτης
 
Δημοσιευσεις: 4
Εγγραφή: Δευτ 06 Ιουν, 2011 16:03
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Επιστροφή στο Παρουσιάσεις εταιριών-εγκαταστατών

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης