b78 έγραψε:Λοιπόν 2ο γεμισμα στο αυτοκινητο πριν απο καμια εβδομαδα και κατι!!! Βαζω μεσα 30λιτρα (η μπουκαλα ειναι 47αρα και μου την εκανε να χωραει40λιτρα)ειχε αναψει ρεζερβα οπωτε πηγα κατευθειαν.
τωρα μετα απο 300χλμ εφτασε παλι στο κοκκινο!!! Βεβαια παρατηρουσα σαν πιο γρηγορο σβησιμο στα λαμπακια ειδικα απο το 3ο στο 2ο δεν καταλαβα ποτε πηγε!!!!! Θα το αφησω να αδειασει τελειως και να γυρισει αυτοματα να παει σε βενζινη οπωτε θα παω παλι στο ιδιο πρατηριο να δω τι θα βαλω και πόσο θα κανω πάλι!!!(αλλά σα να μου φαινεται δεν ξερω βεβαια μηπως μου εβαλε μουφα ο τυπος μεσα,μηπωςε μπηκε πολύ αερας τίποτα,σαν πολυ γρηγορα μου αδειασε ........)τι λέτε πως το βλέπετε απο καταναλωση......
Λοιπόν πηγα σημερα και φουλάρησα υγραεριο ,,αφου ειχα αφησει να γυρισει μονο σε βενζινη !!!b78 έγραψε::D Λοιπόν πηγα σημερα και φουλάρησα υγραεριο ,,αφου ειχα αφησει να γυρισει μονο σε βενζινη !!!
Ειχα υπολογισει τα χλμ εκανα 520χλμ και πηρε μεσα 42λτ αρα τελικα στα 100χλμ εκαψε 8λτ υγραεριο νομιζω πως ειναι τέλεια !!!Τιμή υγραεριου εδω στην Λαμια 0,80!!!!(αν και επεσε η βενζινη αυτος ο Π'''''''''Σ το ειχε σταθερα 0,80εδω και ενα μηνα!!!!!

αντε τωρα να ξερεις τι γινεται!!!!!!!!!!!!!!Πάντως ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο οργανο στο εμποριθο για ανιχνευση διαρροων απο υγραεριο!!!!!Θα ηταν ενα χρησιμο εργαλειο ανα πασα στιγμη!!!!!!ΑΚι κατι αλλο οταν ειμαι στο υγραεριο σα να χτυπανε περισσοτερο αυτες οι γ*******νες βαλβιδες!!!! Ακουγεται περισσοτερο στο ρελαντι και σε καμια ανηφορα οταν εχει λιγο ζόρι!!!!!οταν το γυρναω βενζινη δεν ακουγεται αυτος ο παραξενος θορυβος!!!!! Κατι σαν κροταλισμα κατι σαν..... δεν μπορω να καταλαβω!!!!!!Να φταει ο εγκεφαλος του υγραεριου τιποτα με το μιγμα!!!!!Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες
|
|
|