Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

seat leon 1.6 16v kit landirenzo omegas

Δείξτε μας την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο σας!

Re: seat leon 1.6 16v kit landirenzo omegas

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 22 Οκτ, 2011 13:05

ntarntanian1 έγραψε:αν ηταν εσωτερικη δεξαμενη οπως λες δεν σκεφτεσαι την ηλεκτροκοληση που θα ηθελε μεσα στο πορ παγκαζ να την στηριξη στις βασεις

Το να βαλεις εσωτερικη δεξαμενη δεν σημαινει οτι πρεπει να γινει και ηλεκτροκοληση. Αυτο γινεται κατα περιπτωση και οπου χρειαζεται. Μαλιστα στα περισσοτερα δεν υπαρχει ηλεκτροκοληση αλλα ειναι βιδωμενα στο πατωμα.
Εσενα πως την στερεωσε ? Δεν γινεται να μην εβαλε τιποτα.

ntarntanian1 έγραψε: και οταν αναφερω μυριζει μεσα εν ειναι απολυτο ν το κανει την πρωτη μερα με την παροδο του χρονου......εμενα μου εξηγησε συμφωνησα 32 χρονια την δουλεια αυτη κανει δεν πηγε σεμιναρεια 170 η 250 ωρων να μαθει!!

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα, αλλα δεν επιτρεπεται να μυριζει υγραεριο ΠΟΤΕ. Ουτε στην αρχη που ειναι ''φρεσκια'' εγκατασταση αλλα ουτε και οταν παλιωσει. Αν μυριζει μεσα στην καμπινα εχεις διαρροη και αν μυριζει απο την εξατμηση υπαρχει λαθος ρύθμιση στο μιγμα.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό ntarntanian1 » Σάβ 22 Οκτ, 2011 13:42

την βιδωσε στην βαση που βιδωνε η ρεζερβα εχω δει αλλα αυτοκινητα που την στηριζουν με 4 βασεις που ειναι με ηλεκτοκοληση στο αμαξι και βιδωμενες στη μπουκαλα ......το να μυριζει εννοειται οτι λεω απο τυχων διαρροη με την παλαιοτητα.
seat leon 1.6 Landi Renzo Omegas
ntarntanian1

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό NoStress » Κυρ 23 Οκτ, 2011 01:00

φιλε μου δεν την εχω στον κουβα της ρεζερβας... ηθελα λιτρα επειδη κανω πολλα χλμ. 80λτ κυλινδρικη εχω στο δικο μου... θα σου ανεβασω να δεις
NoStress
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό l3g3nd » Τετ 09 Νοέμ, 2011 15:34

Φίλε νταρντανιάν μια ερώτηση:

Το αυτοκίνητό σου ''φοράει'' FSI μοτέρ? Γιατί ο μοναδικός 16V 1600άρης είναι MONO οι FSI και από ότι ξέρω, τα leon φορούσαν τον πολύ γνωστό οκταβάλβιδο του γκρουπ και μονο! Και όχι μόνο αυτό, έχουν καταργηθεί παρόλο που αν και πιο παλιός τεχνολογικά ο οκταβάλβιδος είναι ακόμα εν ενεργεία (μα καλά πόσο στοκ έχουν με αυτά τα μοτέρ οι Γερμανοί - ασχέτως αν είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι)

Σε παρακαλώ κάνε μου αυτή την διευκρίνηση!

Ευχαριστώ!

Παναγιώτης
Peugeot 206 XT 1.4 8V TipTronic Stefanelli 15000 km και συνεχίζω!
Άβαταρ μέλους
l3g3nd

Δημοσιευσεις: 85

Δημοσίευσηαπό ntarntanian1 » Τετ 09 Νοέμ, 2011 16:11

l3g3nd έγραψε:Φίλε νταρντανιάν μια ερώτηση:

Το αυτοκίνητό σου ''φοράει'' FSI μοτέρ? Γιατί ο μοναδικός 16V 1600άρης είναι MONO οι FSI και από ότι ξέρω, τα leon φορούσαν τον πολύ γνωστό οκταβάλβιδο του γκρουπ και μονο! Και όχι μόνο αυτό, έχουν καταργηθεί παρόλο που αν και πιο παλιός τεχνολογικά ο οκταβάλβιδος είναι ακόμα εν ενεργεία (μα καλά πόσο στοκ έχουν με αυτά τα μοτέρ οι Γερμανοί - ασχέτως αν είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι)

Σε παρακαλώ κάνε μου αυτή την διευκρίνηση!

Ευχαριστώ!

Παναγιώτης

ο κινιτηρας ειναι 1.6 16v οχι fsi μετα το 2001 (νομιζω) ειναι ολα 16ν πριν ηταν 8ν και 101 hp εμενα ειναι 105hp
ntarntanian1

Δημοσίευσηαπό l3g3nd » Τετ 09 Νοέμ, 2011 16:45

Φίλε μου νταρτανιάν, επειδή τα τέλη του 2004 αγόρασα ένα Audi A3 1.6 16V FSI αυτό με τα 115 άλογα και όχι με τα 102 που είχε ο οκταβάλβιδος, όπως καταλαβαίνεις είχα ψάξει όλα τα αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας του group VAG και διαπίστωσα ότι τα leon φορούσαν τους κλασικούς οκταβάλβιδους. Τα 105 άλογα που αναφέρεσαι προκύπτουν λόγω του χαμηλότερου βάρους απο τα Audi (102)! Αν όντως έχει φορεθεί FSI σε λεόν , έχεις σίγουρα 115 άλογα!

Επιπλέον να σου πω ότι η ενεργή μου ενασχόληση μου με τις λέσχες αυτοκινήτου και ειδικότερα του group VAG και ακόμα πιο ειδικά Audi, δεν έχω ακούσει ποτέ για 1600άρια μοτέρ 16άλβιδα και να μην είναι FSI! Τα συγκεκριμένα επίσης καταργήθηκαν για να έρθουν οι νέοι 1.4 TSi κινητήρες.

Τέλος να σου πω ότι από τις φωτογραφίες είδα ότι οι μηχανές μας μοιάζουν αρκετά να μην πω ότι είναι ίδιες, με την διαφορά ότι το δικό μου Α3 φοράει το λεγόμενο ψευδοκάπακο. Αν το βγάλω πάντως η εικόνα μου θυμίζει το δικό σου!

Όλα αυτά δεν τα γράφω για κανένα άλλο λόγο, απλά θα ήθελα να δω τι προτάσεις υγραεριοκίνησης υπάρχουν για τα FSI μοτέρ, γιατί μετά από μεγάλη έρευνα δεν βρήκα κάτι αξιόλογο!

Παναγιώτης
Άβαταρ μέλους
l3g3nd

Δημοσίευσηαπό ntarntanian1 » Τετ 09 Νοέμ, 2011 19:52

l3g3nd έγραψε:Φίλε μου νταρτανιάν, επειδή τα τέλη του 2004 αγόρασα ένα Audi A3 1.6 16V FSI αυτό με τα 115 άλογα και όχι με τα 102 που είχε ο οκταβάλβιδος, όπως καταλαβαίνεις είχα ψάξει όλα τα αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας του group VAG και διαπίστωσα ότι τα leon φορούσαν τους κλασικούς οκταβάλβιδους. Τα 105 άλογα που αναφέρεσαι προκύπτουν λόγω του χαμηλότερου βάρους απο τα Audi (102)! Αν όντως έχει φορεθεί FSI σε λεόν , έχεις σίγουρα 115 άλογα!

Επιπλέον να σου πω ότι η ενεργή μου ενασχόληση μου με τις λέσχες αυτοκινήτου και ειδικότερα του group VAG και ακόμα πιο ειδικά Audi, δεν έχω ακούσει ποτέ για 1600άρια μοτέρ 16άλβιδα και να μην είναι FSI! Τα συγκεκριμένα επίσης καταργήθηκαν για να έρθουν οι νέοι 1.4 TSi κινητήρες.

Τέλος να σου πω ότι από τις φωτογραφίες είδα ότι οι μηχανές μας μοιάζουν αρκετά να μην πω ότι είναι ίδιες, με την διαφορά ότι το δικό μου Α3 φοράει το λεγόμενο ψευδοκάπακο. Αν το βγάλω πάντως η εικόνα μου θυμίζει το δικό σου!

Όλα αυτά δεν τα γράφω για κανένα άλλο λόγο, απλά θα ήθελα να δω τι προτάσεις υγραεριοκίνησης υπάρχουν για τα FSI μοτέρ, γιατί μετά από μεγάλη έρευνα δεν βρήκα κάτι αξιόλογο!

Παναγιώτης

φιλε μου ξερω τελεια τι σου λεω τον φοραγε κ το golf τον κινητηρα αυτο πατα (bcb) λεγετε ο δικος μου να το βρεις .......
ntarntanian1

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 09 Νοέμ, 2011 21:45

Ετσι ειναι φορουσε εναν 16v με ηλεκτρογκαζο και 105 ps..Το κακο ειναι οτι θελανε και αυτα συνηθως 100αρα και οτι το ηλεκτρογκαζο ητανε τα ζα μου αργα..Το μοτερακι αρκεςτα καλο..Στα audi δεν φορεθηκε ποτε..Φορεθηκε 0 8v λογω πολυ καλης ροπης απο χαμηλα για τα βαρια Audi..Ο συγκεκριμενος ηθελε 4000str για να δειξει τα δοντια του και πατημα 3δευτερα πριν ωστε να καταλαβει το ηλεκτρογκαζο οτι επιταχυνει :D :D :D
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό l3g3nd » Τετ 09 Νοέμ, 2011 23:52

Ntarntanian και tsopiris δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, από το ότι εγώ τελικά κάνω λάθος και να ζητήσω συγνώμη. Ενώ είχα όλο το ιντερνετ στα πόδια μου και μπορούσα να το ψάξω το θέμα πριν πω το οτιδήποτε, ήταν τόσο υπερβολική η σιγουριά μου που με έκανε να σφάλλω! Τι να πω ρε παιδιά, αν και το είδα λίγο στο ίντερνετ, αλλά αύριο θα ρωτήσω και έναν φίλο μου που δουλεύει σε Αudi και είναι γνώστης να σιγουρευτώ!!! :ymdevil: :-s

Κατά τα άλλα... λύση για το FSi μου δεν βλέπω να βρίσκω ούτε το 2020! :((
Άβαταρ μέλους
l3g3nd

Δημοσίευσηαπό ntarntanian1 » Πέμ 10 Νοέμ, 2011 00:09

l3g3nd έγραψε:Ntarntanian και tsopiris δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, από το ότι εγώ τελικά κάνω λάθος και να ζητήσω συγνώμη. Ενώ είχα όλο το ιντερνετ στα πόδια μου και μπορούσα να το ψάξω το θέμα πριν πω το οτιδήποτε, ήταν τόσο υπερβολική η σιγουριά μου που με έκανε να σφάλλω! Τι να πω ρε παιδιά, αν και το είδα λίγο στο ίντερνετ, αλλά αύριο θα ρωτήσω και έναν φίλο μου που δουλεύει σε Αudi και είναι γνώστης να σιγουρευτώ!!! :ymdevil: :-s

Κατά τα άλλα... λύση για το FSi μου δεν βλέπω να βρίσκω ούτε το 2020! :((

δες εδω στοιχεια κινητηρων......http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Le%C3%B3n
ntarntanian1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Showroom

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες