dti έγραψε:Μήπως βοηθά το πρόσθετο που μπαίνει στη βενζίνη;
LPGas έγραψε:Ένα χρόνο πριν, οι Έλληνες αντιπρόσωποι ήταν κάθετοι ότι μόνο ο συνδυασμός των δυο πρόσθετων θα προστάτευε πλήρως. Έπειτα όμως από μια συνάντηση που είχαμε με ένα Ιταλό διευθυντή τους, υποστήριξε ότι όλη τη δουλειά την κάνει το 164, το πρόσθετο δηλαδή που διοχετεύεται στο γκάζι. Πάντως η ερώτηση μου για το πώς μπορεί να προστατεύει επί 10.000 χλμ, και πως δεν εξαφανίζεται αφού καεί με όλο το υγραέριο του tank, δεν απαντήθηκε ποτέ. Θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω αύριο όλη την ανάλυση της έρευνας της Tunap.
Χρήστος
LPGas έγραψε:Θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω αύριο όλη την ανάλυση της έρευνας της Tunap.
Χρήστος

l3g3nd έγραψε:Πρώτον, από ότι είδα, τα μπεκ μου φαίνεται ότι είναι ''απροστάτευτα'' και σε συνδυασμό ότι το ψευδοκάπακο κατά κάποιο τρόπο ''διοχετεύει'' την θερμότητα προς τα μπεκ σου (ειδικά τα 2 αριστερά όπως φαίνεται στη φωτογραφία), με προβληματίζουν! Άσε που αυτά τα ρημάδια τα καλώδια πριν τις φύσσες είναι πλήρως εκτεθειμένα στις θερμοκρασίες, δεν μπορώ να καταλάβω κανείς δεν μπορεί να τα προστατέψει λίγο παραπάνω με λίγο ''μακαρόνι'' ? (για το συγκεκριμένο θέμα ήμουν απόλυτος και το απαίτησα από τον εγκαταστάτη μου να τις καλύψει πλήρως καθώς και όλες τις υπόλοιπες φύσσες με το ίδιο θέμα, γιατί μαζί με την εγκατάσταση έκανα και γενική επισκευή μηχανής). Το υπόλοιπο καλώδιο γιατί είναι προστατευμένο και στο πιο κρίσιμο σημείο (λίγο πριν τις επαφές) το αφήνουν γυμνό? Βαριούνται???
l3g3nd έγραψε:Επίσης έχω άλλη μια παρατήρηση σχετικά με το ότι σηκώνεται 4-5 πόντους το πάτωμα λόγω της δεξαμενής. Ας δεχτούμε ότι δεν μας πειράζει η ανομοιομορφία και ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά τι κάνεις όταν βάζεις συνεχώς βαριά πράγματα επάνω του?
l3g3nd έγραψε:Αυτό με την πλήρωση της δεξαμενής (90% από 80%), επίσης με χαλάει! Θεωρώ ότι σε τέτοιου είδους θέματα πρέπει να είμαστε Απόλυτοι !
astragjtg έγραψε:Update. Σημερα αλλαξα τον εγκεφαλο του lpg με ενα νεοτερο μοντελο.....Το παραξενο ομως ειναι οτι εχω την εντυπωση οτι δουλευει καλυτερα ο κινητηρας και συγκεκριμενα οτι ΔΕΝ κλωτσαει πλεον οταν κατεβαζω(το εκανε σπανια και οχι παντα) ή οταν το ''πιεζω'' οτι ανοιγει καλυτερα...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 40 επισκέπτες
|
|
|