alitaria έγραψε:ΦΕΚ 411B/2000, αρθρο 9: Υποβάλεται η υπευθυνη δηλωση του αρμοδιου τεχνικου, ο οποιος ειναι κατοχος αδειας ασκησης επαγγελματος του Ν.1575/1985 με ειδικοτητα τεχνιτη συστηματος υγραεριων.
Ν.1575/1985, αρθρο 4: Οι διπλωματουχοι και πτυχιουχοι μηχανολογοι και ηλεκτρολογοι μηχανικοι εξαιρουνται απο την υποχρεωση προυπηρεσιας και εξετασεων, και με την υποβολη των δικαιολογητικων που προβλεπονται απο τις ΥΑ, παιρνουν αδεια ασκησεως επαγγελματος.
dennis έγραψε:ρεεεεε χαλαρωστε και δωστε κανενα φραγκο,2-3 ποτα ειναι
Αμα σπασει κανενα μοτερ τοτε θα δινεται κιβωτια ολοκληρα.
Το κτεο δεν ειναι αρμοδιο για το υγραεριο.
Μονο ο εγκαταστατης.Μονος αυτος μπορει να το επισκευασει.
dennis έγραψε:ρεεεεε χαλαρωστε και δωστε κανενα φραγκο,2-3 ποτα ειναι
anikologr έγραψε:dennis έγραψε:ρεεεεε χαλαρωστε και δωστε κανενα φραγκο,2-3 ποτα ειναι
Όταν το ΚΤΕΟ κάνει τον 1ο έλεγχο για την αλλαγή της άδειας είναι αρμόδιο και στον περιοδικό έλεγχο δεν είναι? Εγώ έχω προτείνει να άχουν τα ίδια τα κτεο έναν στο προσωπικό με άδεια για LPG και να χρεώνουν το περιοδικό έλεγχο 5 ευρώ παραπάνω. Όλοι οι LPGδες εκεί θα πάμε...
hlias έγραψε:anikologr έγραψε:dennis έγραψε:ρεεεεε χαλαρωστε και δωστε κανενα φραγκο,2-3 ποτα ειναι
Όταν το ΚΤΕΟ κάνει τον 1ο έλεγχο για την αλλαγή της άδειας είναι αρμόδιο και στον περιοδικό έλεγχο δεν είναι? Εγώ έχω προτείνει να άχουν τα ίδια τα κτεο έναν στο προσωπικό με άδεια για LPG και να χρεώνουν το περιοδικό έλεγχο 5 ευρώ παραπάνω. Όλοι οι LPGδες εκεί θα πάμε...
βεβαιωση εγκαταστατη δεν πας και στον πρωτο ελεγχο? σκεψου το γιατι.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες
|
|
|