Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

βρηκα την υγεια μου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

βρηκα την υγεια μου

Δημοσίευσηαπό ntinos5276 » Σάβ 07 Ιαν, 2012 06:22

αγαπητοι φιλοι και φιλες του φορουμ καλη χρονια ναχουμε μευγεια πανω απο ολα
θαθελα νασας πω μια προσωπικη ιστορια η οποια σε οποιον την διαβασει και εχει αντιμετωπισει προβλημα μετο θεμα υγραεριο στην Ελλαδα -ισως και νατου θυμισει εν πολλοις τις δικεςτου περιπετειες...ομως η ιστορια εχει μεγαλη αξια αναγνωσης και για οσους προκειται να βαλουν υγραεριο στο αμαξι τους αφου ειμαι συγουρος πλεον οτι θατους γλυτωσει απο πολυ πονο στεναχωρια και γενικα θα κρατησει αυτο που λεμε ψυχικη ηρεμια, ανεπαφη...
το 2006 αγορασα μια mercedes clk 200k στην οποια μεταξυ των αλλων εγινε και αναβαθμιση κινητηρα στην mkb δευτερου επιπεδου (201 άλογα)
καθως τα χρονια περναγαν και τα πραγματα οικονομικα χειροτερευαν με την σουπερ αμολυβδη ναχει φτασει σε μερικα πρατηρια το 1.9 ευρω σαν νεοελληνας ειπα να βαλω και γω γκαζι στο αμαξι
με ολα αυτα που ειχα διαβασει εδω αλλα καισαλλα site αποφασισα οτι η εγκατασταση σενα επισημο συνεργειο μερσεντες θαταν μονοδρομος αν ηθελα ναχω τοκεφαλι μου ησυχο...ετσι πηγα στον Ρομποπουλο-επισημο αντιπροσωπο ελλαδος της ταρταρινι..και ενα ενα χρονο σχεδον το αμαξι δουλεψε ικανοποιητικα(ειχα παει βεβαια για 2-3 μικροδιορθωσεις του στυλ τρεμοπεσμα ρελαντι με aircondition σε λειτουργια και υπερβολικο κλοτσημα στην αλλαγη αεριου-βενζινης ) ξαφνικα το τριημερο 28 Οκτωμβρη σε μια αλλαγη απο 4 σε 5 ταχυτητα κοντα στον κοφτη το αμαξι γονατισε εκοψε την τροφοδοσια σεναν κυλινδρο και απο τοτε αρχισε ο εφιαλτης μου...σενα διαστημα περιπου 2 και μισο μηνων πρεπει να επισκεφτηκα τουλαχιστον δεκα φορες το συνεργειο....τα παιδια κανανε τα παντα -αλλαγη μπεκιερας αεριου (μπορει και 5 διαφορετικες να αλλαξαμε) αλλαγη εγκεφαλου καλωδιωσης , διακοπτη αλλαγης καυσιμου , φιλτρου αεριου, ελεγχο καλωδιωσεων και πολλα αλλα τεχνικα που δεν εχω την υποδομη να αναλυσω αλλα γενικα ασχοληθηκαν μετο παρα πανω....λυση δεν βρεθηκε με το αυτοκινητο σε καθε αποπειρα λειτουργιας με αεριο να μπαινει σε safe mode να κοβει τροφοδοσια σε καποιων/οιους κυλινδρους και μενα να κοντευω να παρω ψυχοφαρμακα... τελικα προς τιμην τους αποφασηστικε οτι δεν μπορει τεχνικα η εγκατασταση να υποστηριξει τον εγκεφαλο της mkb, οποτε ξηλωθηκε ολο το συστημα και μου επεστρεψαν ολο το ποσο ακεραιο...το τι επαθαν βεβαια τα νευραμου και το ποσο διαταραχθηκε η καθημερινοτηταμου αυτο τοδιαστημα ειναι κατι που δεν περιγραφεται αλλαπραγματικα δεν το ευχομαι ουτε στον χειροτερο μου εχθρο...φανταστητε ομως αν ειχα παει σε κανα συνεργειο της πλακας κοινως παπατσιδες που εμφανιστηκαν τα 2 τελευταια χρονια για την κονομα και μονο... που να βρισκα τοδικιομου και τι θακανα με τον κινητηρα του αυτοκινητου...μετα αποσα τραβηξα επισκεφτηκα στην Θεσσαλονικη το συνεργειο του κυριου Στεργιου επισημου συνεργατη και εγκαταστατη της PRINS Ολλανδιας....παιδια οι ανθρωποι ξερουν την δουλεια οσο για το συστημα απλα κορυφαιο μονο που το βαλαμε και ακουσα το μοτερ μου πως δουλευει , σαν να κατεβηκε στο μυαλομου ενας διακοπτης και να κανε reset τα παντα... η ποιοτητα των υλικων του συστηματος σε συνδιασμο μετην αριστη δουλεια του εγκαταστατη νομιζω οτι ειναι εγγυηση πως δεν θαμε ξανα απασχολησει αρνητικα στο μελλον το θεμα αεριο βεβαια επειδη ειμαι τελειως καμενος απο την κακιστη εμπερια που ειχα γιαυτο ακουγομαι και λιγο συγκρατημενος γιατην ωρα και θα δωσω μια σχετικη πιστωση χρονου για οριστικα συμπερασματα...αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος μας η καλη μερα απο το πρωι φαινεται..

κλεινωντας θαθελα να τονισω τα εξης: υστερα απο προσωπικη τελειως αμεροληπτη και οσο το δυνατον αντικειμενικοτερη γνωμη πουχω σχηματισει στο θεμα αεριο φιλοι μου σας συμβουλευω ψαξτε στην περιοχησας μονο τον καλυτερο ποιο εμπειρο και αξιοπιστο μαστορα...επιλεξτε συστημα με γνωμονα την ποιοτητα και οχι την τιμη ...ειμαστε στην χωρα μπαχαλο που οτι δηλωσει ο καθενας ειναι ευτηχως υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις γιανα επιβεβαιωνουν βεβαια τον κανονα..το μονο πουχετε να κανετε ειναι να τις ψαξετε ο καθενας στην περιοχη πουμενει πριν παρετε τελικη αποφαση..και νομιζω οτι τετοια φορουμ ειναι αριστοι αρωγοι και βοηθοι για τον καθε μελλοντικο ή και ηδη χρηστη του υγραεριου..κυριε Στεργιου αλλα και σε ολο το τεχνικο team της Ρομποπουλος mercedes ενα ευχαριστω που με βοηθησαν και αν και περασα τοσα βρηκα τελικα (θελω να πιστευω) ηρεμια και λυση...
ntinos5276

Δημοσιευσεις: 2

Re: βρηκα την υγεια μου

Δημοσίευσηαπό Giannis » Σάβ 07 Ιαν, 2012 09:20

Τέλος καλό, όλα καλά!
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου, σχετικά με την επιλογή του πιο αξιόπιστου και όχι του πιο φθηνού εγκαταστάτη.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως γίνεται για τόσα χιλιόμετρα να δουλεύει ρολόι και μετά όχι..
Εύχομαι όπως και να έχει βέβαια, να ηρεμήσεις επιτέλους..
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες