Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με δεξαμενή τύπου ντόνατ

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με δεξαμενή τύπου ντόνατ

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Τετ 21 Μαρ, 2012 10:37

Σε εμένα μου είπε να παω το αμάξι με όσο πιο άδεια την δεξαμενή από υγραέριο γιατί θα την άνοιγε ούτως η άλλως.
Από ότι μου είπε την άνοιξε και στράβωσε λίγο το σωληνάκι της πολυβαλβίδας για να φτάνει πιο κάτω. Για περαιτέρω
ρυθμίσεις δεν θυμάμαι αν έκανε. Αλλά τώρα γεμίζω περίπου στα 50 λίτρα. Μικρή η διαφορά αλλά έστω κέρδισα κάτι, μιας και το
αυτοκίνητο μου ρουφάει αρκετά.
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 21 Μαρ, 2012 15:36

το αμάξι σου όντως καίει αρκετά μιας και είναι πολύ βαρύ.. και εγώ tartarini έχω σε Astra coupe 2.0t και το αμάξι δουλεύει ρολόι εδώ και 20000χιλ.. μια ρύθμιση ακόμα να κάνεις το καλοκαίρι (Ιούνιο) μήπως σου κάνει τίποτα μιας και το αμάξι σου έχει ένα ιντερκουλερ παιδικό.. το δικό μου είναι στα 220αλογα και δεν έχω θεματικές η πίεση του πνεύμονα είναι στο 0.8νομιζω.. Ίσως θέλει λίγο ακόμα ανέβασμα το δικό σου μιας. και ανεβάζει αρκετή πίεση το turbο και πρέπει η πίεση στον πνεύμονα να υπερβενει την σταθερή του turbo.

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Τετ 21 Μαρ, 2012 18:28

Φίλε tsopirs όντως το καλοκαίρι έχω κάποιο θέμα όταν το ζορίζω λίγο το αμάξι και ειδικά όταν λειτουργεί ο κλιματισμός. Με τις σημερινές συνθήκες πάει αρκετά καλά. Για το καλοκαίρι όμως μου φαίνεται πως θα κάνω μια βόλτα προς Βασιλικά για ένα check up.
Από ότι θυμάμαι η πίεση στον πνεύμονα μου είναι στα 1,2 bar. Όσο για το intercooler που λες εαν το αλάξω θα έχω καλύτερα αποτελέσματα. Μήπως νγωρίζεις και το κόστος μιας τέτοιας μετατροπής.
pavlos01

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 21 Μαρ, 2012 23:43

από βασιλικά ;;;που το πέρασες γιατί και εγώ εκεί το περασα.. στον Γιώργο ;;
κοίτα για ιντερκουλερ έχουν χοντρός θέμα μιας και αυτό που έχουν είναι πολύ μικρό και λάθος τοποθετημένο, στο δικό σου που είναι και πολύ πιο βαρύ, ακόμα χειρότερα.. παίζουν κινέζικα καλά με 150-220ευρω η μεταχειρισμενα από κάποιο άλλο μοντέλο. το θέμα είναι να χωράει να μπει χωρίς κόψε ράψε.. βρήκα και εγώ που το δικό μου είναι αρκετά μεγαλύτερο αλλά καλό είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά ήθελες να βγουν τα προβολακια ομίχλης και δεν θέλω να τα χάσω.

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Πέμ 22 Μαρ, 2012 15:58

Ναι, ο Γιώργος είναι πολύ φίλος και του έχω εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το intercooler.
pavlos01

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες